Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Warlords of Draenor" - WoW Expansion

emre3877

Öne çıkan mesajlar

Zaten hearthstonela bağlı bi microtransaction koyacaklar kesin, eski sistem pet al yanında x kartı gelsin vs.

Bide bizim gibi para haracamak istemeyenler için loot drop kartlar eklesinler. Item lvla göre eski contenti/gearı ayarlama olayı gelirse mesela kestiğimiz bossların hearthstone kartlarını alalım. Jaraxxus için bi kere daha trial yapılır. Aranı kesince antonidas düşşün bilmemne. Eğlenceli olur lan.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kungen filan tarzı adamları oyuna tekrardan çekip, sıkı bir yarış başlatırlarsa yapay da olsa wow a bayaa bir insan geri döner. o competitive ortam kalmadığı için çoğu kişi bıraktı. hiç farkedilmese de baya bir etkisi var casual oynayan adama bile bu olayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik hype sayesinde aldığım tek oyun cs:go , onun dışında bütün oyunları zaten beleşe indiriyorum , wowda ya yılda 1 ya 2 yılda 1 falan o civarlarda indirip var mı bir değişiklik var mı beni azerothta tutacak bişi diye bakınıyorum , bulamıyorum ve çıkıyorum gerisin geri.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Curse'ü c-u-r-s-e diye okuyan adam, counter strike'i nasil okuyo acaba cok merak ettim.

Yada Frankenstein...

Türkçe yazarken hiç ingilizce bilmediğini varsayacaksın ve ona göre okuyup öyle ek getireceksin.

Hani derlerya Almanca yazıldığı gibi telavuz edilir diye. Aynı mantık. İngilizceyide yazıldığı gibi telafuz edeceksin.

Sadece özel isimlerde bu değişir;

Örneğin ABD li Michael'ı Maykıl, Deutschland den Michael'i Mihail olarak düşünmek gerekir.

İkisininde yazılışı aynı ama yukarıda gördüğün gibi birisi 'ı diğeri 'i eki aldı.

Özel isim olmadığı takdirde; bildiğin tüm yabancı dilleri unutacaksın sadece türkçe biliyormuş gibi okuyacak ve öyle ek getireceksin.

Bundan sonra abuk sabuk itiraz etmeyin de konu çok değişmesin. Başkası hata yaptı sanıp kendi Türkçe cehaletinizi ortaya koymayın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...