bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 f2p modeli çok ciddi gelir sağlayan bir model abi. subs devri kapanıyor sektörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 1m altında düşmedikten sonra subs sayısı hayatta f2p olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şu exp patlasın, görücez dönüyorlar mı dönmüyorlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Adamların shop u var zaten kozmetik eşyalar, mount, pet met satıyorlar işte hehe. Oraya daha çok çeşit eklerler ikisi birden yürür =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Zaten hearthstonela bağlı bi microtransaction koyacaklar kesin, eski sistem pet al yanında x kartı gelsin vs. Bide bizim gibi para haracamak istemeyenler için loot drop kartlar eklesinler. Item lvla göre eski contenti/gearı ayarlama olayı gelirse mesela kestiğimiz bossların hearthstone kartlarını alalım. Jaraxxus için bi kere daha trial yapılır. Aranı kesince antonidas düşşün bilmemne. Eğlenceli olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 konsol exclusive olsada şu oyun pc gaming bir kanserinden daha kurtulsa artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 boss kesince kart düşürtmezler en azından iyi kartları. millet kaç tane arena pass veya booster alacak o kartı düşürmek için. gidip de 1 ay kasılıp alınacak bir karta düşürmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 commonlar düşer büyük ihtimal, düşerse o da. veya world firstlere falan verebilirler legendaryleri on kill drop olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aslında kungen filan tarzı adamları oyuna tekrardan çekip, sıkı bir yarış başlatırlarsa yapay da olsa wow a bayaa bir insan geri döner. o competitive ortam kalmadığı için çoğu kişi bıraktı. hiç farkedilmese de baya bir etkisi var casual oynayan adama bile bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ne biçim wow çektirdiniz canımı yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Yok ya aman , boss lardan kart felan düşmesin. Pet felan koyuyorlar zaten iyice baş ağrıtıyor, kartlarda olursa artık iyice saçma olur. Birde heartstone ayrı oyun gibi düşünmek lazım zorla wow oynatmaya çalıştırmazlar herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 çözüm wildstar (evet arkadaşlar inanalım, şimdiden hype'a başlayalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 senin hype'ın ile başlayan oyunlar patlıyor. yeter artık insanların ekmeğiyle, emekleriyle oynadığın. bırak artık şu oyunların peşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 öyle deme abi poe hypeladım herifler hayatlarının zirvesinde şu an. DF hype'ımda çok başarılıydı ayrıca, oynayan herkes son yıllardaki en iyi pvp deneyimlerini geçirdi, çok eğlenerek oynadık. kimse pişman değildi ekipten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Yunana yardım ve yataklık ediyordun bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 poe beleş diye öyle para verseydik kesin patlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 harbiden bir DF vardı aldık ettık noldu sonra o?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 paticik olarak skylanders a başlayalım (buda kotickin zaten), milyar dolar kazandırmış durumda şu ana kadar koticke, 100 milyon + oyuncak satmışlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 hypelarımda böyle detaylara dikkat ediyorum işte ben, düşünceli hypecıyım. ayrıca DF'de baştan söyledim abi herifler ne mal olduğunu. konuyla ilgili en az 5 wot vardır, beni suçlayamazsınız "at your own risk" diye girdim olaya ki alan kimse pişman olmadı (oynayamayanlar dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şu başlık bile başlı başına hype akşama gidince wowu yuklucem pcye yenıden. paticik hypeları sayseınde en az 500 dolarlık oyun almışımdır. mmo ve solo oyunlar dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paticik hype sayesinde aldığım tek oyun cs:go , onun dışında bütün oyunları zaten beleşe indiriyorum , wowda ya yılda 1 ya 2 yılda 1 falan o civarlarda indirip var mı bir değişiklik var mı beni azerothta tutacak bişi diye bakınıyorum , bulamıyorum ve çıkıyorum gerisin geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 hype ile en çok mmorpg aldıran adam ben olabilirim galiba ya şu patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 senin mortaldaki hypeın fenaydı.ama beleş diye sayılmaz o. edit : beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Curse'ü c-u-r-s-e diye okuyan adam, counter strike'i nasil okuyo acaba cok merak ettim. Yada Frankenstein... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ayfon said: Curse'ü c-u-r-s-e diye okuyan adam, counter strike'i nasil okuyo acaba cok merak ettim. Yada Frankenstein... Türkçe yazarken hiç ingilizce bilmediğini varsayacaksın ve ona göre okuyup öyle ek getireceksin. Hani derlerya Almanca yazıldığı gibi telavuz edilir diye. Aynı mantık. İngilizceyide yazıldığı gibi telafuz edeceksin. Sadece özel isimlerde bu değişir; Örneğin ABD li Michael'ı Maykıl, Deutschland den Michael'i Mihail olarak düşünmek gerekir. İkisininde yazılışı aynı ama yukarıda gördüğün gibi birisi 'ı diğeri 'i eki aldı. Özel isim olmadığı takdirde; bildiğin tüm yabancı dilleri unutacaksın sadece türkçe biliyormuş gibi okuyacak ve öyle ek getireceksin. Bundan sonra abuk sabuk itiraz etmeyin de konu çok değişmesin. Başkası hata yaptı sanıp kendi Türkçe cehaletinizi ortaya koymayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar