BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 nasil oynayasim geldi of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.wowhead.com/quest=10808 http://www.wowhead.com/quest=10808#screenshots:id=111266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yav bu shadow priestler 1 skill mi spamlıyor sürekli başka yaptıkları birşey yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Pek oynamadım ama bir çubuk var onu salıyorlar hep başka bişede görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 1 tane skill var napsın adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 heirloom çekip levellayasım var ama tek skill canım sıkılır benim girmesemmi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yine mi hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 assembly said: yav bu shadow priestler 1 skill mi spamlıyor sürekli başka yaptıkları birşey yokmu ?vampiric-pain-mind flay-mind blast 4 tane tuşa basıyon devamlı bittikçe 5 de olabilir. burdan bakarsın http://www.noxxic.com/wow/pve/priest/shadow/dps-rotation-and-cooldowns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Isde adamlar titanlari yeni oyun diye surecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 hozceri said: assembly said: yav bu shadow priestler 1 skill mi spamlıyor sürekli başka yaptıkları birşey yokmu ?vampiric-pain-mind flay-mind blast 4 tane tuşa basıyon devamlı bittikçe 5 de olabilir. burdan bakarsın http://www.noxxic.com/wow/pve/priest/shadow/dps-rotation-and-cooldowns oha la hala aynımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 şu timeless isle'ın olayı nedir arkadaşlar? sürekli dev ler bu draenor'un timeless isleın bilmemesine benzeyeceğine vs. söylüyor,yani hep ona gönderme yapıyorlar. mekanik vs. olarak ne olayı var, MoP u karakter i 90 yapma dışında oynamadığım için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Temelde, Timeless Isle Patch 5.4 te Daily Questlere tepki olarak doğdu. (eheh) Çok sınırlı daily quest var (iki üç tane falan galiba) onun haricinde sürüsüne bereket rare mob (yarım saatte bir respawn) ve tonla elite mob var. Ama bunların neredeyse hepsi uğraşsan sololanabilir kategorisinde, çünkü ayı gibi belli olan aoe ataklar yapıyolar, kaça kaça kesiyosun. Bunlardan timeless coin düşüyor biraz biraz, ayrıca etrafta treasure chestler var (bazıları için ciddi platforming yapılacak yerlerde). Chestlerden, rarelerden filan item token düşüyo, tıklayınca class ve specine göre item a dönüşüyor, sonra yine az ihtimalle rarelerden düşebilen veya 50k timeless coin e alabildiğin Burden of Eternity diye bir item var bununla da bu tokenların item levelini yükseltiyorsun. Yani daily quest yerine grind in eğlenceli olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yani quest ile yol göstermiyor da sen biraz daha sandboxımsı böle dolanarak etrafta bişeyler yapıyorsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 quixef said: Temelde, Timeless Isle Patch 5.4 te Daily Questlere tepki olarak doğdu. (eheh) Mini çakal Mortis adam yazmış işte uzun uzun ne olup ne olmadığını. Neden o tatlı popondan element uyduruyorsun sandbox quest bilmemne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 adamın hayatı sandbox ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu heirloomları butun servlerde kullanabilme olayı ek paketle mi gelecek???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yeni paketle alakası yok ama mmo champ da bir haber gördüm. bir sonraki patch de Karazhan Restoration geliyormuş 5.4.2 için. sanırım olayı medivh e bağlayacaklar portal için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ya böyle konuşuyosunuz iyi de harbi canım çekti 2 senedir bırakmış birisi olarak cata yı bile doğru dürüst oynamamıştım sizce yeniden dönülürmü oyuna?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 karazhan mı? açıyorum hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 TBC BEST XPAC EVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 karazhan mı ? :)-D keşke ara patch le değilde eklentiyle getirselerdi yazık olur bence şahane raid dir kendileri yazzık, blizz aradaki boşluğu doldurmaya çalişıyor ama zor gibi 10 ay var önümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ya ben kesin dönücem 1 ay içinde siegei falanda göreyim o kadar oynadım diye, yeni class durumu ne oldu wodda? gelmeyecek mi kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Karazhan olayı gerçek değildir expansion rushladıklarını ve ara content patch gelmeyeceğini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Karazhan la ilgili tam bir açıklama yok ama 70 lvl karazhan ın neyini niye değiştirecekler. http://www.mmo-champion.com/content/3559-Patch-5-4-2-PTR-Build-17585-Patch-5-4-2-PTR-Build-17585 Yanlış anladıysam kusuruma bakılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar