diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Kanun falan konulsun olum. Haftaici alkol alanı zabıta toplasın. Saat 7 sarhosum ameke. Bide rakıyla , tam yağlı tulum peynir yemek yasaklansın. +1 duble arttırıyo. 16.30 da isten cıktım rakıya oturdum. Karaciğerim selektör yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 canımı çektirdin -.- http://galeri3.uludagsozluk.com/130/rak%C4%B1-kavun-beyaz-peynir_245629.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 çok enteresan bişi yapmışsın kardeş. aramızda daha önce içki içmişliği olan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bugun resit olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bu konu saat 22:00'da kendini imha edecektir, etmelidir. AYYAŞLARI ÖLDÜRECEZ, HAZIR OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 liseli okuldan kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Önce dalga geçicektim , sonra farkettim ki bende çok içsem bende buraya gelip böyle ergen gibi saçmalayabilirim , bu ihtimal var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 adam çağıracağına gelin beraber içelim diye, yasaklansın diyor. ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yazıkyakiminçocuğuysa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Olum manisanın ilcesindeyim lan nasıl diyim. Ağzınızı izmirden aşşağı açmıyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 komşusu ayıkken sarhoş olan bizden degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 muradiye mi lan yoksa o zaman anlarım bu kadar erken saatte içmeye başlamanı. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Yok lan degil ya. Ama ordan daha berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 komşusu sarhoşken ayık olan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Dur dur dalga geççem bende, Ciddiyse çok şaka , şakaysa çok ciddi. Oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bu da alkolik bunu da alın memur bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 tiLi said: komşusu sarhoşken ayık olan bizden değildir yanlışın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 eğitim şart. devamsızlık yapmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Karaciğer enzim testi buluşması düzenleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Seni çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 diaboliq said: Kanun falan konulsun olum. Haftaici alkol alanı zabıta toplasın. Saat 7 sarhosum ameke. Bide rakıyla , tam yağlı tulum peynir yemek yasaklansın. +1 duble arttırıyo. 16.30 da isten cıktım rakıya oturdum. Karaciğerim selektör yapıyo aman millete penisini çekip yollama rakı bardağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 peynir yanlış bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Yok yok watsappı iptal ettim. Kısa bi süreliğine. O muhabbet üstüne bı salaklık daha yaşadım sonra dedim "silkerim watsapını". Telefondan kaldırdım. Kavun mevsimi gecti kavun olsa.kavun yicem ama işte berbat bu aralar kavunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Oha bu kafayla tırnak işareti falan kullandım lan. Kayıtlara geçsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 diaboliq said: ...Karaciğerim selektör yapıyo gfdsafdsagdsfdsajfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar