Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Peki şike yapmak neden kötü o zaman? Hakeme yakalanmadıkça kendini atmak nasıl mübah ise, kimseye yakalanmadıkça şike yapmak da iyi bir şey yani? Mantığını anlamadım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ben iyidir veya kötüdür demiyorum. Ben de Burak veya Aziz Yıldırım olsam yapabilirdim. Bunlar taraftar değil ki? Bizler, izlediğimizden zevk almak için "olmasın, sadece futbol izleyelim" diyoruz. Bu adamlar ise iş yapıyorlar. Oralarda etik falan işlemiyor. Bunda bu kadar anlaşılmayacak ne var? Aynı şeyleri konuşuyoruz aşağı yukarı da, ben yapıyorlar diyorum - siz yapmasınlar diyorsunuz. Bir de ben "onların yerinde olsam ben de yapabilirdim." diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Holy said: Peki şike yapmak neden kötü o zaman? Hakeme yakalanmadıkça kendini atmak nasıl mübah ise, kimseye yakalanmadıkça şike yapmak da iyi bir şey yani? Mantığını anlamadım gerçekten. yakalanmiyosan hersey mubah, ama yakalandigin zaman aglamak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Neyse yukarıdaki postun özeti burak yılmaz ahlaksız, aziz yıldırım ahlaksız, ben profesyonel olsam ben de ahlaksız olurdum ama şu an ahlaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 reala madridde 5 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Arabada 5 evde 15 diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Arabada 3 evde 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya harryKewel geri gelsin bu sayfalara :/ özledim adamı. Fatihin prensleri de diyemez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bugunden küfreeyim dsmarta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 harrykewell 'in varlığı fatih terim ile son buldu. Artık buralara uğramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ünal aysalın fake acc imiş o. fatih gitsin diye lob yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 üstündenmi aşırtıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 forgiver said: bugunden küfreeyim dsmarta dsmartın şu şerefsiz tavrına karşın maç linki paylaşmak ban sebebi olmasın avrupa maclari için ya. ligtv linki verenin agzına vurulsun da dsmart serbest olsun olma mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 d smartt tam bir emek hırsızı önceden ne güzel bütün mçlar şifresizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 said: Galatasaray ile Harvard Business School Global İşbirliğine Gidiyor Galatasaray Spor Kulübü, dünyaca ünlü eğitim kuruluşu Harvard Business School ile işbirliği yaparak, Türkiye'de ilk kez ünlü okulun öğrencilerinin eğitimlerinin bir bölümünü ülkemizde görmelerini sağlayacak. Harvard Business School'ın Türkiye'de eğitim alacak ilk öğrenci grubu, 2014 yılının Ocak ayında ülkemize gelecek ve FIELD adı verilen "alanda liderlik" eğitimlerini 1 yıl boyunca Galatasaray Spor Kulübü’nde alacaklar. Harvard Business School'ın FIELD programı, dünyada 10 ülkede bulunan 140 büyük ve seçkin kurumda veriliyor ve toplamda 900'ü aşkın HBS öğrencisini kapsıyor. Galatasaray, dünyada Harvard Business School ile bu işbirliğine giren ilk spor kulübü olma özelliğini taşıyor. Harvard Business School ile gerçekleştirilecek ortak projeden sorumlu Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ebru Köksal, "Öğrencilerine gerçek iş ortamlarında eğitim veren Harvard Business School ile böyle bir işbirliğine girmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye'ye gelecek öğrencilerin, sadece bir sınıf ortamında asla alamayacakları eğitimi burada, Kulübümüzün dinamik iş ortamında bizzat tecrübe ederek alacaklarına eminiz." dedi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Harvard Business School'la başlattığımız işbirliğini duyurmaktan büyük heyecan duyuyorum. Bu işbirliğinin, hızla gelişmekte olan spor endüstrisinde Galatasaray'ın vizyonuna yepyeni bir boyut kazandıracağından eminim" dedi. Harvard Business School'un FIELD programı, okulun 2 yıllık MBA programının ilk yılını kapsıyor ve 3 modülden oluşuyor. İlk modül bireysel liderlik yeteneklerinin takım çalışması içerisinde ortaya çıkarılmasını hedeflerken, diğer modüllerde yabancı bir ülkede yeni ürün geliştirilmesi çerçevesinde global zekanın ortaya çıkarılmasını ve öğrenciye tecrübe kazandırılmasını hedefliyor. Çalışmanın son aşamasında, ülkelerde edinilen deneyimler, okulun ABD Boston'daki merkezinde ekip çalışması çerçevesinde değerlendiriliyor. Galatasaray Spor Kulübü'nde çalışan yönetici profesyoneller, öğrencilerin Türkiye'ye gelmesiyle birlikte, 1 yıl boyunca birlikte çalışacaklar. Onlarla dönemsel olarak bir araya gelerek, yapılan çalışmaları değerlendirecekler ve eğitimlerini üst düzeyde tamamlayabilmelerine yönelik öneri ve fikirleriyle destek olacaklar. Harvard Business School yönetimi adına açıklama yapan Profesör Alan MacCormack, Galatasaray ile başlayan bu yeni işbirliği çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek HBS öğrencilerinin bu çalışmayla paha biçilmez bir deneyim kazanacaklarına inandıklarını ifade etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 forgiver said: d smartt tam bir emek hırsızı önceden ne güzel bütün mçlar şifresizdi Abi adamlara emek hırsızı dememek lazım. Onlar d.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 d smartt, senden hiç haz etmiyorum haberin olsun, zaten yayınladığın maçların %80 nin kaybediyoruz... cine5 ne güzeldi ya, bereketli kanaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Cine5 yuzunden 4.5 derece miyopum ben ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Onun maç yayınlarıyla alakası yok ama. Başka şeyleri decode etmeye çalışıyordun kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 cine5 o alanda da çok iyidi ,intro ları beleşti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aynaya köpük sıkınca net izleniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ama yangın tüpünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 maç topiki yokmu hayırdır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lost cause hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 çarşı karışmış hacılar. skor kavganın sebebi midir bilinmez http://www.ntvspor.net/video-galeri/pirede-yumruklar-konustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar