moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 konu nerde şu an tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imamizer said: ben anneme anne seni foruma çağırıyorlar desem "oğlum o ne? ben ne anlarım forumdan" der. garib anam. çileşekeş anam ya. uzaktan kumandalı araba almış sana git elini öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 fizban said: cicibeybe said: Sen beni banladın seninki sayılmazben forumdaki herkesi banlemiş olabilirim. hohoyt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 tafarel de geldi tam olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Su konularin hep sonunu yakaliyorum, sonunda da hep civitanlar oluyor, yazdigimla kaliyorum. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bu yazdığını kişisele yaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Aluriel said: hayır, sildireceğin mesajı atmasaydın adam olsaydın şu çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 quote niye yanlış çıktı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Öhöbutthurtöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dworgian said: imamizer said: ben anneme anne seni foruma çağırıyorlar desem "oğlum o ne? ben ne anlarım forumdan" der. garib anam. çileşekeş anam ya. uzaktan kumandalı araba almış sana git elini öp o arabayı ben aldımda, 350 lira para verdim diyince kızmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aileyle yaşamak çok tatsız olabiliyor. "bunu alsam ne derler" feci bir düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aileyle yaşamıyorum da, yinede aile geleceği zaman ortadan kaldırılması gereken bir çok şey olabiliyor hala. ben mesela hala bilgisayar masasında tuvalet kağıdı bulunduran adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sdsjkdsaljkds anladım pardon lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imamizer said: aileyle yaşamıyorum da, yinede aile geleceği zaman ortadan kaldırılması gereken bir çok şey olabiliyor hala. ben mesela hala bilgisayar masasında tuvalet kağıdı bulunduran adamım. misal imam ileride nobel alacak olsa bu mesajı silemeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imam alsa alsa nobel photoshop ödülü alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bilgisayar masasında tuvalet kağıdı olanların %76 sının bunu sadece elini-ağzını silmek için kullandığını biliyor muydunuz.yazana kadar ben de bilmiyordum ama doğru gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sen çok yanlış anlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kız arkadaşım 1 haftadır grip böyle salya sümük, odamda da 2 rulo tuvalet kağıdı kalmış öyle orta yerde. annem de 4 aydır memleketteydi bu hafta geldi odamı falan temizlemiş o tuvalet kağıtlarını da böyle garip bi yere koymuş kim bilir ne düşündü kadıncaaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 salyalarını sildiği kağıtlar da yerlerde miydi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yok allahtan yoksa rezilluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Hacim bir ara benim su futbol bolumunden bani acsaniz. Millet link istedi, yasak diye sikayet ettik, beni banladiniz. Ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ahahahah hanım fotolarından rahatsız olanlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 tuvalet kağıdı yüz değilde, yemek yerken elleri silmek için iyi oluyor, öbür türlü çok peçe gidiyor zaten diğer türlü kullanıyorsanız, salt pislik olur ortalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Abi Zegna beni forumdan silmişti. Öyle ban falan değil, adam o kadar hırslanmış ki ne yaptıysa artık mesajlarımın yanında kullanıcı adı yerine TAŞINDI yazıyor hala. Oluyor öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Futbol bölümünden hakkıyla banlanan bir üye yok mu ya. Kaç tane post geldi futbol banlarıyla ilgili hepsi üstteki ayarda. fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar