Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tatar senin sahsina herhangi bir mukavemetim oldu mu simdiye kadar? Fenerlisin diye kafadan haksizsin zaten, onun disinda buyur dok icini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Yo bi çoğu döndü. Noyzura Çeto felan mesela gittiler fakeleriyle döndüler. Bi kısmı gitti uzun süre sona döndü bi kısmı kendi dönmedi. Eş dostun geri dönme oranındaki çokluk kayrılmaktan değil adamların bu forumu sevip 1 ay banlansada sonra geri dönmek istemesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 adalet suyu sıkılmış bir sucuktur. silkerim sucugu çıkartırım klavyeyi. klavyeden yar olmaz size hacklerim hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tatar bu arada mesajlarını şikayet ettim umarım banlanırsın. Asdfasdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gecko ve escape dönmedi mesela. ne güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Kisaltmana da gerek yok , bi siktir git yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yörüngeden kart atarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 battle star galactica yazmis belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 küfür konusu yalnız belli bi süre sonra rahatsız ediyor söyleyeyim herkes için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ana escape yok lan sfsdasue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esh said: Tatar senin sahsina herhangi bir mukavemetim oldu mu simdiye kadar? Fenerlisin diye kafadan haksizsin zaten, onun disinda buyur dok icini. Ya bırak bu ayakları Esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 benım demek istediğim kendi nickleriyle döndüler esh speys falan. diğerleri feyk ya da altlarıyla geldiler hep. kim ister ki 2004'te aldıgı hesabın banlanmasını ve 2013 model hesapla yazmayı? işte esh falan bu ayrıcılağa sahip oldu. ama diğerleri hep yeniden hesap almak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Marty said: battle star galactica yazmis belki battlestar galactica bg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 totemic said: benım demek istediğim kendi nickleriyle döndüler esh speys falan. diğerleri feyk ya da altlarıyla geldiler hep. kim ister ki 2004'te aldıgı hesabın banlanmasını ve 2013 model hesapla yazmayı? işte esh falan bu ayrıcılağa sahip oldu. ama diğerleri hep yeniden hesap almak zorunda kaldı. 2003 le yaz 2015 le yaz ne fark eder manyaklaşmayın. at mı yarıştırıyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bi su getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 totemic said: benım demek istediğim kendi nickleriyle döndüler esh speys falan. diğerleri feyk ya da altlarıyla geldiler hep. kim ister ki 2004'te aldıgı hesabın banlanmasını ve 2013 model hesapla yazmayı? işte esh falan bu ayrıcılağa sahip oldu. ama diğerleri hep yeniden hesap almak zorunda kaldı. ABİ Bİ MESAJ AT ADMİNLERE DYNAYA FELAN BÖLE BÖLE BEN 2004 TE BANLANMIŞTIM 10 sene olmuş açsanıza de yada geçen gün mesela bi aktivite yaptılar köpek yurduna 30 tl mi ne yollayınca açıyolardı yolla açtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imamizer said: bi su getir ah bi çay koy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bu kadar önemsemek şurda yazılanları priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Rasmon said: 2003 le yaz 2015 le yaz ne fark eder manyaklaşmayın. at mı yarıştırıyoruz burda. onu bana değil her seferinde olayı madalya ve kayıt tarihine getirenlere soracaksın hafız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bak imama 2009 ama hiç şikayet ediyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 madalyasızlar ağlamaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 belirli bi iq seviyesi üzerinde olduğunu belirtir şekilde metin girine ben rastlamadım kayıt tarihi vs soranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 köpek barınağı konusu link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 geçti o artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Hayir gercekten bakiyorum bi kac kisi bana baya atarlanmis. Tamam ayri ayri zamanlarda ayar vermis olabilirim, koylu gibi samsungu savunmus olabilirsiniz ya da aziz yildirimin yaptigi iyi seyler de var demissinizdir anliyorum. Ama benim sahsima hakaret edilen ve tartismanin bu sekilde basladigi bir konuda neden bir yuklenme ihtiyaci oldu onu cozemiyorum. Gulup eglenmis olmaniz , resmimi benden izin almadan degistirip dalga geciyor olmanizin hukuki baglamda suc teskil ettiginin farkinda degilsiniz saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar