Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yalnız film ne kadder iyidi yeee. ah bide o konusma daha sağlam olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 SHIELD le yarışır anca çok eşdeğer olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 en son end credits bişi varmıydı? bide creditlerin sonunda jack kirby ve joe simon varmıydı goremdim. kestiler bitirmeden. yoksa gidip dovucem falan cünkü adamları. special thankste yoktular cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Cuce said: en son end credits bişi varmıydı? bide creditlerin sonunda jack kirby ve joe simon varmıydı goremdim. kestiler bitirmeden. yoksa gidip dovucem falan cünkü adamları. special thankste yoktular cünkü end credits credits arasında baron von strucker, quicksilver ve scarlet witch gözküyor işte. en sonda da Bucky, steve'in filmin başında gezdiği müzede kendini tanıtan kısma bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 İki sahne vardı. İlkinde von Strucker, HYDRA'nın üslerinden birinde hücrede tutulan Quicksilver ve Scarlet Witch'e bakıyor. İkincisinde Bucky, Smithsonian Müzesine gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 güzel filmdi ama marvelın en iyi konuşmacısı olan kaptanın konuşmaları zayıf kalmış gibi geldi bana bi de pek kaptan okumadığım için filme isim veren "kötü adam" bayağı sönük kalmış. DEVLET İÇİNDE DEVLET !!1 PARALEL YAPI !!1 diye pispis gülerek izledim orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 filmin ismi Winter Soldier değilde böyle Agent of Shield fln olsa daha iyi olaiblrimiş harbi. Captain 3'e derdiler Winter Soldier. Bunda harbi baya yan karakterdi Bucky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 zaten yan karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Yan karakter senin annendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 https://i.imgur.com/3OtgEyU.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 annendir ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 davar iste. sagda solda elitim diye hava atiyor, halbuki odun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ondan sonra forum cok bozuldu, ben birakiyorum. YUURRRUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 su foruma uye olan hic kimsenin elit olmasi mumkun degil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ben elitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 orcun haric, hijyene ve gizlilige onem veren elit bir beyefendi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 1 omurganizin eksik olmasina bakar kendinize oral seks yapmaya baslamaniz. ne eliti birak allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 omurga değil pis cahil, kaburga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 entel entel konuşayım demiş kendi kendini bitirmiş adam lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 işte bir omurgan eksik olunca, bir kaburganı eksiltip yaparsın demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 film çok iyiydi ya, dövüş sahneleri falan çok tatmin etti. uçak dövdü lan adam fasdf orasına vurdu burasına vurdu kalkanıyla vurdu düşürdü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 After Credits Wanda'ya ve Pietro'ya yazık lan. Ne hal o. Magneto da yok zaten, öksüz kalmışlar; üstüne de Hydra'nın eline düşmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 son yıllarda izlediğin en iyi süper kahraman filmiydi. düşününki marvel karakterleri içinde en haz etmediğim, en köylü bulduğum captain amerikadır. ama galiba artık gına geldi kahramanların birbirinin kafasına bina fırlatması, koca şehrin yakılıp yıkılması, gökdelenlerin devrilmesi, yumruk iyince 23542 tane duvarın içinden geçip o anda gelen arabayı tutup diğerine atması, dünya çapında istilaların olması. malum bu köylü captain amerika ne çok hızlı, ne uçabiliyor, ne arabaları kaldırıp milletin kafasına atabiliyor.. malzeme kısıtlı yani. o yüzden aksiyon filmi sınırları içinde süper kahraman filmi yapmak daha yetenek istiyor. heleki güzel kendini izlettirecek cinsten. o yüzden beğendim. aferin çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 progamer said: Chris Evans kontartım bitince çeker giderim diyordu. İşte Cap 3 yada Avengers 3'te öldürüp yerine geçirebilirler Bucky'i. geri basmış deyola http://www.theguardian.com/film/2014/apr/01/captain-america-chris-evans-not-quitting-acting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar