Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Captain America: The Winter Soldier (2014)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

en son end credits bişi varmıydı?
bide creditlerin sonunda jack kirby ve joe simon varmıydı goremdim. kestiler bitirmeden. yoksa gidip dovucem falan cünkü adamları. special thankste yoktular cünkü

end credits

credits arasında baron von strucker, quicksilver ve scarlet witch gözküyor işte.

en sonda da Bucky, steve'in filmin başında gezdiği müzede kendini tanıtan kısma bakıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

güzel filmdi ama marvelın en iyi konuşmacısı olan kaptanın konuşmaları zayıf kalmış gibi geldi bana

bi de pek kaptan okumadığım için filme isim veren "kötü adam" bayağı sönük kalmış. DEVLET İÇİNDE DEVLET !!1 PARALEL YAPI !!1 diye pispis gülerek izledim orası ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

son yıllarda izlediğin en iyi süper kahraman filmiydi.

düşününki marvel karakterleri içinde en haz etmediğim, en köylü bulduğum captain amerikadır. ama galiba artık gına geldi kahramanların birbirinin kafasına bina fırlatması, koca şehrin yakılıp yıkılması, gökdelenlerin devrilmesi, yumruk iyince 23542 tane duvarın içinden geçip o anda gelen arabayı tutup diğerine atması, dünya çapında istilaların olması.

malum bu köylü captain amerika ne çok hızlı, ne uçabiliyor, ne arabaları kaldırıp milletin kafasına atabiliyor.. malzeme kısıtlı yani. o yüzden aksiyon filmi sınırları içinde süper kahraman filmi yapmak daha yetenek istiyor. heleki güzel kendini izlettirecek cinsten.

o yüzden beğendim. aferin çocuklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...