Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indirimli D3 ve RoS keyler

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

cdkeys e keyler nezaman gelecek diye sordum. gelen mesaj

Just to clarify, our product keys for Diablo 3 RPS will be available on the official release date (25/3)

If you would rather the key right away, we can cancel and refund your order. Please let us know how you would like to proceed."">
"Thanks for getting in touch.

Just to clarify, our product keys for Diablo 3 RPS will be available on the official release date (25/3)

If you would rather the key right away, we can cancel and refund your order. Please let us know how you would like to proceed." said:

Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi.

ben de şimdi aldım hemen gelmiyor mu key? beklemek gerekiyor galiba

Order Status:
Queued

geldi tmm sfsd. hiç bir şey yapmama gerek yokmuş direk girdim oyuna güzelmiş kanatlar
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

totemic said:

ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi.

Order Status:
Queued

geldi tmm sfsd. hiç bir şey yapmama gerek yokmuş direk girdim oyuna güzelmiş kanatlar

maile 1 dk içinde geldi key.. mailleri kontrol et.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

Liebe said:

totemic said:

Order Status:
Queued

maile 1 dk içinde geldi key.. mailleri kontrol et.

bana key gelmedi ya. direk upgrade oldu oyun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...