Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indirimli D3 ve RoS keyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aralin kargo bugun gelir umarim gecen sefer aksam gelmisti. Hayir simdi evde de kimse yok kargo sirketi ile mi konusayim ne yapayim acil fikir verin bana

Edit: e olm bu hala hazirlaniyor diyor?
Mesaj tarihi:
cdkeys e keyler nezaman gelecek diye sordum. gelen mesaj

Just to clarify, our product keys for Diablo 3 RPS will be available on the official release date (25/3)

If you would rather the key right away, we can cancel and refund your order. Please let us know how you would like to proceed."">
"Thanks for getting in touch.

Just to clarify, our product keys for Diablo 3 RPS will be available on the official release date (25/3)

If you would rather the key right away, we can cancel and refund your order. Please let us know how you would like to proceed." said:

Mesaj tarihi:
totemic said:

ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi.

ben de şimdi aldım hemen gelmiyor mu key? beklemek gerekiyor galiba

Order Status:
Queued

geldi tmm sfsd. hiç bir şey yapmama gerek yokmuş direk girdim oyuna güzelmiş kanatlar
Mesaj tarihi:
Of illa kutuli aliyim diye arala verdim siparisi keske bende oyle alaydim key ya. Simdi kutulu diye aralin kargoyu bekkle evde de kimse yok ugras dur. Kutuliymus... ne kutulusu lan bildigin call of ctulhu...

.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

totemic said:

ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi.

Order Status:
Queued

geldi tmm sfsd. hiç bir şey yapmama gerek yokmuş direk girdim oyuna güzelmiş kanatlar

maile 1 dk içinde geldi key.. mailleri kontrol et.
Mesaj tarihi:
Sam said:

us gift olayı yama günlerinde patlıyor diyorlardı yalnız, murican vakti bekleniyormuş oynayabilmek için.

eu key ile bakımda us'a girilebiliyorken, us key ile us bakımında niye eu'ya giremeyelim onu anlamadım.
Mesaj tarihi:
yok maintenance işini de sordular supporta. hiç bir sıkıntı yok diyorlar. artık us, eu vs falan yok

zaten hesaba girip bakınca görüyorsunuz oyunda "global" yazısını
Mesaj tarihi:
totemic said:

Liebe said:

totemic said:

Order Status:
Queued

maile 1 dk içinde geldi key.. mailleri kontrol et.

bana key gelmedi ya. direk upgrade oldu oyun
Mesaj tarihi:
gift olarak almadınız mı oyunu? ben us.battle.net'ten açıtığım fake hesap ile gift olarak eu hesabımın mailine aldım. key eu hesap mailime geldi sonra gelen keyi eu battle.net hesabıma girdim ve kabul etti.
  • Yeni Oluştur...