GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Aralin kargo bugun gelir umarim gecen sefer aksam gelmisti. Hayir simdi evde de kimse yok kargo sirketi ile mi konusayim ne yapayim acil fikir verin bana Edit: e olm bu hala hazirlaniyor diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cdkeys e keyler nezaman gelecek diye sordum. gelen mesaj Just to clarify, our product keys for Diablo 3 RPS will be available on the official release date (25/3) If you would rather the key right away, we can cancel and refund your order. Please let us know how you would like to proceed.""> "Thanks for getting in touch. Just to clarify, our product keys for Diablo 3 RPS will be available on the official release date (25/3) If you would rather the key right away, we can cancel and refund your order. Please let us know how you would like to proceed." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 1 saat önce araldan sipariş geçtim ben de. bugün çıkarlar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 us battle a giremiyorum login yapmaya çalışırken göçtü galiba bi deneyebilecek var mı? derken düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 totemic said: ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi. ben de şimdi aldım hemen gelmiyor mu key? beklemek gerekiyor galiba Order Status: Queued geldi tmm sfsd. hiç bir şey yapmama gerek yokmuş direk girdim oyuna güzelmiş kanatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 aynen vergisiz bir eyaletten us=>gift en temizi en ucuz cdkeyden 5 lira falan farkediyor. kasmaya gerek yok, güvenlik korkusu da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Of illa kutuli aliyim diye arala verdim siparisi keske bende oyle alaydim key ya. Simdi kutulu diye aralin kargoyu bekkle evde de kimse yok ugras dur. Kutuliymus... ne kutulusu lan bildigin call of ctulhu... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 us gift olayı yama günlerinde patlıyor diyorlardı yalnız, murican vakti bekleniyormuş oynayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Aral twatterdan bugun gonderilere basladigini soylemis. Dogruysa yarin gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yok eskidendi euya patch gelmesini bekleme kanatlar da güzelmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Liebe said: totemic said: ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi. ben de şimdi aldım hemen gelmiyor mu key? beklemek gerekiyor galiba Order Status: Queued geldi tmm sfsd. hiç bir şey yapmama gerek yokmuş direk girdim oyuna güzelmiş kanatlar maile 1 dk içinde geldi key.. mailleri kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Gameholds 24 veya 25inde elimize geçince göndereceğiz dedi, yarına kalacak galiba tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 totemic said: us battle netten aldım kendime gift yaptım 1 dk surmedı eu hesabıma keyi girmem... macera aramayın.. 39 dolar iyi fiyat.. ohyş kanat... En güzeli bu. Bende böyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 abi direk oyunun kendisi 20 euro siz neden bole 40 dolarlarla falan ugrasıyosunuzki anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 link ver cüce, nerede 20€ abi. öyleyse gidip oradan alayım, diğer keyi de hediye ederim birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benım battlenet client'ım ole diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 diablo 3 ün fiyatı 20 euro, ek paket dahil değil ama ona. burda ek paket konusuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 RoS değil de D3 fiyatını görüyor olmayasın? € yerine £ da olabilir. caps/link bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 evet öleymiş. d3'um var zaten neden bana d3 satmaya calssın dıey dusundğıujm ıcın bakmamısım bile, afbuyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sam said: us gift olayı yama günlerinde patlıyor diyorlardı yalnız, murican vakti bekleniyormuş oynayabilmek için. eu key ile bakımda us'a girilebiliyorken, us key ile us bakımında niye eu'ya giremeyelim onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yok maintenance işini de sordular supporta. hiç bir sıkıntı yok diyorlar. artık us, eu vs falan yok zaten hesaba girip bakınca görüyorsunuz oyunda "global" yazısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Order Status: Queued eeee ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 totemic said: Liebe said: totemic said: ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi. ben de şimdi aldım hemen gelmiyor mu key? beklemek gerekiyor galiba Order Status: Queued geldi tmm sfsd. hiç bir şey yapmama gerek yokmuş direk girdim oyuna güzelmiş kanatlar maile 1 dk içinde geldi key.. mailleri kontrol et. bana key gelmedi ya. direk upgrade oldu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 evet şimdi baktım bende de öyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 gift olarak almadınız mı oyunu? ben us.battle.net'ten açıtığım fake hesap ile gift olarak eu hesabımın mailine aldım. key eu hesap mailime geldi sonra gelen keyi eu battle.net hesabıma girdim ve kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar