Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indirimli D3 ve RoS keyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulan bu g2playda iyice kolpa çıktı ha.Arayüzü değiştiriyoruz ayağına fiyatları da dğiştirmiş lavuklar.Türk lirası kurunu kaldırmışlar.70 tl civarıydı 1 ay önce , şuan 100 tl olmuş nerdeyse.
Mesaj tarihi:
bi kez wow time card almıştım; onda sorun yaşamadım. onun dışında almadım.

Alacak olanlar facebooktan like yapıp %5 indirim almayı ihmal etmesin. Bi de sms ile verification yapın sonra
Mesaj tarihi:
Gangren said:

g2a da kabul etmedi.
paypal'da mı sıkıntı var acaba?

Darksun said:

Bana bir sitede aynısını yapmıştı banka kartında olabiliyor sorun. Benim hsbc ye bağlıydı mesela durmadan kabul etmemeye başladığı için garanti sanal kart a aldım çalıştı.

Kanuni said:

G2a bana sam'ede yapti aynisini.. Garip site fiyatla reklam yapiyor gibi.. Satisa gelince tras

bagli olan kartla/bankayla alakali sanirim cunku alan var gayet. customer service'e falan sorun niye kabul edilmiyor diye, cabuk cevap veriyolar zaten.
Mesaj tarihi:
cdkeys den RoS siparişi verdim.paypal vs sonra mail atmışlar kimlik/pasport vs gibi kanıtlayıcı belge istiyorlar.normal midir bu? epey rahatsız oldum açıkçası
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

vatanda 95TLye geliyor kargo dahil. preorder ettim direk.

abi böyle olunca kanat alabiliyor muyuz?

bi de eve geç gelme ihtimali var mı, örneğin açılıştan sonra yollarsa adamlar? bi de pre-order kodlu kutular biterse e normal kod yollanırsa?
Mesaj tarihi:
kanat dsda

oyunu 10 gün içinde mi ne release'den sonra aktif edenlere wings veriyormuş öyle yazıyordu, yani alakası yok nerden aldığınla.
  • Yeni Oluştur...