Gangren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 beni de aradı çinli bir kız. Sex dedim, no diablo 3 dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://www.g2play.net/ den neden almadınız ya, bana hiç sorun çıkartmadı. 29 a geldi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 cdkeys varken neden pahallı alıyorsunuz ki? 75 e falan geliyor buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Ulan bu g2playda iyice kolpa çıktı ha.Arayüzü değiştiriyoruz ayağına fiyatları da dğiştirmiş lavuklar.Türk lirası kurunu kaldırmışlar.70 tl civarıydı 1 ay önce , şuan 100 tl olmuş nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Skyfire said: cdkeys varken neden pahallı alıyorsunuz ki? 75 e falan geliyor buradan Aldın mı buradan daha önce bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bi kez wow time card almıştım; onda sorun yaşamadım. onun dışında almadım. Alacak olanlar facebooktan like yapıp %5 indirim almayı ihmal etmesin. Bi de sms ile verification yapın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 pepsi kapak şifresi indirimi ile 91 tl ye aldım araldan... inşallah yine pişman olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Gangren said: g2a da kabul etmedi. paypal'da mı sıkıntı var acaba? Darksun said: Bana bir sitede aynısını yapmıştı banka kartında olabiliyor sorun. Benim hsbc ye bağlıydı mesela durmadan kabul etmemeye başladığı için garanti sanal kart a aldım çalıştı. Kanuni said: G2a bana sam'ede yapti aynisini.. Garip site fiyatla reklam yapiyor gibi.. Satisa gelince tras bagli olan kartla/bankayla alakali sanirim cunku alan var gayet. customer service'e falan sorun niye kabul edilmiyor diye, cabuk cevap veriyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 kart/banka ile alakası yok. 1 saat geçtikten sonra kabul etti, hiçbirşey değiştirmeden. Büyük ihtimal Paypal'da sorun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Skyfire said: cdkeys varken neden pahallı alıyorsunuz ki? 75 e falan geliyor buradancdkeyshere mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yok direkt cdkeys.com'dan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 cdkeys den RoS siparişi verdim.paypal vs sonra mail atmışlar kimlik/pasport vs gibi kanıtlayıcı belge istiyorlar.normal midir bu? epey rahatsız oldum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Telefonla aramalarını söyle maille. Çoğu firma telefonla arayarak kesinleştiriyor siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://i.imgur.com/Lz4p5kS.png diyor blizz. Bence preorder yapmak yerine çıkışı beklemek daha iyi. 10€ falan alınır galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 o normal d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bende cdkeys.com dan aldım gayet ucuz şu anda 81 tl ye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 MrLevie said: vatanda 95TLye geliyor kargo dahil. preorder ettim direk. abi böyle olunca kanat alabiliyor muyuz? bi de eve geç gelme ihtimali var mı, örneğin açılıştan sonra yollarsa adamlar? bi de pre-order kodlu kutular biterse e normal kod yollanırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 geri kalan parayı alkole yatırıp en az 1 gece kanatlanabiliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Kanat ney lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kanat dsda oyunu 10 gün içinde mi ne release'den sonra aktif edenlere wings veriyormuş öyle yazıyordu, yani alakası yok nerden aldığınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Kinguinde 27 euro diyolla. Kinguinden daha önce alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Trustpilot kinguin'e pek olumlu konuşmamış, gameholds.com var daha iyi puanlı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Cdkeys.com dan 19 pounda aldim.Reviewleri de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 araldan ön siparişi verdim umarım mağdur olmayız lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 cdkeys.com'dan verdim ben de siparişi. 80tl'ye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar