Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 NE ANLARSIN KÖYLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Koylu denmis, ezmeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 beni hiç yormadı valla pazar günü serin bir mojita kıvamında aktı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sizin adamınız da gayıt alıyo o niye alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Wes Anderson'in filmlerine sikici demek cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sikici demiyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Xenocide said: sizin adamınız da gayıt alıyo o niye alıyo ahahahahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 çok kötüydü lan bu film hep böyle güldürcek mi güzelleşcek mi diye bekledim saçma sapan bitti gitti 0.1/10 resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 okuz turnusolu olmus film demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 10/10'lar öküz dimi (:D(:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Xaenin said: Bu film hakkında ilk defa böyle bir yorum görüyorum, bir de consensus bu yöndeymiş gibi yazmışsın Sam dskjfhsd. çoğul şahıs kullandım diye öyle göründüyse maksadım o değildi, yalnız izlemedim diyeydi. konsensüs olmaması doğal çünkü dediğim gibi film beni sıktıysa da kötü diyemiyorum. kadro vs ortada çünkü, kimse zayıf da oynamadı. teknik olarak da şikayetçi değilim. kabahat senaryoda sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sam senin ne işin var böyle filmlerle abi uzak doğuda senin için her hafta straight to dvd aksiyon filmi basıyorlar ben wes anderson pek hazetmem ama bu film net iyi. hipsterlık yapıp eski sahneleri farklı ratio ile göstermese daha iyi olurmuş. her sahnede tarih yazıyor, çerçeveden kısmaya gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 "vay be nasıl çekmişler" diye izledim senin gibi işte ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 film tartışılmıyacak kadar iyi ya.beğenmeyenin kendi yetoluğu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Fular takmak şart mi bu filmi izlerken arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Stereotiplere yönelmeyecek kadar zeka taksan yeterli. AHIAHIAHIAHIAHIAHAIH Şaka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aquila said: okuz turnusolu olmus film demek ki. DAAAAYYUM film güzeldi ya, hiç bitmesin istedim izlerken şiir gibi aktı ama yer isimleri otel isimleri biraz birbirine girdi pek şey yapamadım oraları SJDKFGJDFG diye algıladım yani direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ya bırakın abi filmde olay yok bişi yok, adamın biri var grannyci işte mal gibi ölüyo sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ulan yeni indirdim spoysa eğer ebene atlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abi Şimdi; Benim için esas olan anlatılan konu ve işleyiş biçimi. Ben Cine 5 te cırıtılı ekranda maç izleyen, amatoru vivide tercih eden, xcom ufo defence hala dos boxta oynayan, gerektiğinde hızlı olması için 125 ppm de film izleyen bir neslin çocuguyum. Oyle kamera açıları, muhteşem çekim anlamıyorum fazla. Eee konuya gelecek olursak, arkadaşın da dediği gibi Granny ci bir elemanın, padawanı ile ilişkisini anlatan bir konu var karşımda. Bu arada bir arkadaş hiç bitmesin istedim demiş? Neyin hiç bitmemesi konu yokki geri kalan konu kutsal damacanadan daha kotu, absur komedi desen recep ivedikle yarışamaz bile :). Eee bana biri bu şiirsel filmin neresini beğendiğinizi bir anlatın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kendin anlamıyorum demişsin, niye anlatmaya uğraşayım ki o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 alfred, senin vaktin gelmiş dostum. çözüm: http://c2.api.ning.com/files/nNTjckOWnNVwcv3wpVbklV4X8A2NR0z8zUcD-xS8ANjrECeUM18lfFVYWpNt-PJdtc51k95mgNwT3JV8JDn5eBOKIxBeM0UA/save_the_planet_kill_yourself.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bingildak said: alfred, senin vaktin gelmiş dostum. çözüm: http://c2.api.ning.com/files/nNTjckOWnNVwcv3wpVbklV4X8A2NR0z8zUcD-xS8ANjrECeUM18lfFVYWpNt-PJdtc51k95mgNwT3JV8JDn5eBOKIxBeM0UA/save_the_planet_kill_yourself.jpg LOL çok güldüm ofis ortasında :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Saeros said: kendin anlamıyorum demişsin, niye anlatmaya uğraşayım ki o zaman Belki bende öğrenirim, anlamaya başlarım. Ne demiş Hz. Ali bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. Kölen olurum birlikte beğeniriz filmi birlikte msj yazarız :). Hep üşengeçlik hep üşengeçlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Alfred said: Abi Şimdi; Benim için esas olan anlatılan konu ve işleyiş biçimi. Ben Cine 5 te cırıtılı ekranda maç izleyen, amatoru vivide tercih eden, xcom ufo defence hala dos boxta oynayan, gerektiğinde hızlı olması için 125 ppm de film izleyen bir neslin çocuguyum. Oyle kamera açıları, muhteşem çekim anlamıyorum fazla. Eee konuya gelecek olursak, arkadaşın da dediği gibi Granny ci bir elemanın, padawanı ile ilişkisini anlatan bir konu var karşımda. Bu arada bir arkadaş hiç bitmesin istedim demiş? Neyin hiç bitmemesi konu yokki geri kalan konu kutsal damacanadan daha kotu, absur komedi desen recep ivedikle yarışamaz bile :). Eee bana biri bu şiirsel filmin neresini beğendiğinizi bir anlatın yahu. Herkesin toplumda bir yeri var, seninki de buymuş işte bence savaşma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar