Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Grand Budapest Hotel (2014)

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Bu film hakkında ilk defa böyle bir yorum görüyorum, bir de consensus bu yöndeymiş gibi yazmışsın Sam dskjfhsd.

çoğul şahıs kullandım diye öyle göründüyse maksadım o değildi, yalnız izlemedim diyeydi.

konsensüs olmaması doğal çünkü dediğim gibi film beni sıktıysa da kötü diyemiyorum. kadro vs ortada çünkü, kimse zayıf da oynamadı. teknik olarak da şikayetçi değilim. kabahat senaryoda sanırım. :p
Sosyal ağlarda paylaş

sam senin ne işin var böyle filmlerle abi uzak doğuda senin için her hafta straight to dvd aksiyon filmi basıyorlar

ben wes anderson pek hazetmem ama bu film net iyi. hipsterlık yapıp eski sahneleri farklı ratio ile göstermese daha iyi olurmuş. her sahnede tarih yazıyor, çerçeveden kısmaya gerek yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Şimdi; Benim için esas olan anlatılan konu ve işleyiş biçimi.

Ben Cine 5 te cırıtılı ekranda maç izleyen, amatoru vivide tercih eden, xcom ufo defence hala dos boxta oynayan, gerektiğinde hızlı olması için 125 ppm de film izleyen bir neslin çocuguyum. Oyle kamera açıları, muhteşem çekim anlamıyorum fazla.

Eee konuya gelecek olursak, arkadaşın da dediği gibi Granny ci bir elemanın, padawanı ile ilişkisini anlatan bir konu var karşımda.

Bu arada bir arkadaş hiç bitmesin istedim demiş? Neyin hiç bitmemesi konu yokki geri kalan konu kutsal damacanadan daha kotu, absur komedi desen recep ivedikle yarışamaz bile :). Eee bana biri bu şiirsel filmin neresini beğendiğinizi bir anlatın yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Alfred said:

Abi Şimdi; Benim için esas olan anlatılan konu ve işleyiş biçimi.

Ben Cine 5 te cırıtılı ekranda maç izleyen, amatoru vivide tercih eden, xcom ufo defence hala dos boxta oynayan, gerektiğinde hızlı olması için 125 ppm de film izleyen bir neslin çocuguyum. Oyle kamera açıları, muhteşem çekim anlamıyorum fazla.

Eee konuya gelecek olursak, arkadaşın da dediği gibi Granny ci bir elemanın, padawanı ile ilişkisini anlatan bir konu var karşımda.

Bu arada bir arkadaş hiç bitmesin istedim demiş? Neyin hiç bitmemesi konu yokki geri kalan konu kutsal damacanadan daha kotu, absur komedi desen recep ivedikle yarışamaz bile :). Eee bana biri bu şiirsel filmin neresini beğendiğinizi bir anlatın yahu.

Herkesin toplumda bir yeri var, seninki de buymuş işte bence savaşma :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...