liberal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 iphone değil olay, iphone ifag'leri burada sorun. konuyu açan android alacağım diyor, mesajların yarısı pure android haterlardan oluşuyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 abi bende iphone kullaniyorum su anda arkadasa nexus 5 i bekle dedim. bilemem gerisini de olay iphone kullanani ifag yerine koymada grannie yerine koymada. yani sen bile yapiyorsun ornegin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 iphone kullanan herkese ifag demiyorum ki. dediğim grup zaten belli. bi kaç sayfa geri gidip bak mesela görürsün direkt kime dediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bir sey söylüyorsanız isim verin abi. Ben tuttuğum takıma bile fanatik olarak bağlı değilim Allah'ın telefonuna mi bağlanacağım. Ki android de kullandım, iyi bir telefon denk gelirse yine kullanırım. Bazı seyler apaçık ortada. Ki subjektif seyler biraz da bunlar. One'nin koyduğu ekranlar dizaynlar falan hic ilgimi çekmiyor mesela. Sadelik sıklık ve uygulamaların düzgün calışması daha önemli benim icin. Ki su ortamda ifag dediginiz adamdan daha fazla android botu var. Bir kaç sayfa arkaya gidersen onları da görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 beyler gözünüzü seveyim sakin. mesaj silmekten imanımız gevriyor sonra=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 apple'ın tek iyi yaptıgı şey ipod para bulursam ondan alcam bak. gerçi onun da en iyisi classic version. digerlerinde yine oyundur kameradır wi-fi'dır suyunu cıkardılar. bunları kullanmaktan müzik dinlemeye şarjı kalmayan arkadasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yeni ipod aldım ben de. beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ipod touch var bir arkadasımda, dediğim gibi cok ıvır zıvır var, dusuk kapasitesi var. 16gb falan ayni fiyata onun yerine classic 160gb efsane duruyor mesela beni al diye bagiriyor. zaten telefonda olan özelliklerin daha duşüğüne ekstra para verip 10 kat az saklama kapasitesi almak sacma geldiğinden classic bakıyorum su sıralar. bu ihtiyaclar kişiden kişiye değişir tabi ama bence gereksiz, telefon varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ufağından aldım ben sporda fln telefon götürülmüyor yanında eşşek gibi alet xperia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 lg g2 tavsiye ederim, hafif kullanım wi-fi gprs açık 3 gün. orta kullanım 2 gün, ağır kullanım rahat 1gün şarjı götürüyor. performansını anlatmaya gerek yok. tek sıkıntım arka kapaktan çıtı çıtı ses geliyor arada onuda bi ara kendim açıp desteklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bu kadar birbirinizi kıracağınızı bilsem sormazdım lan. Almıyorum telefon falan küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Fakirlerin haterboylugu, baska bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yıllarca android kullanıp da sonradan iphone'a geçen ne kadar tanıdığım varsa abi çok iyi yaa diye dolanıyorlar. kafa rahat olsun kasmayım diyen iphone alsın kurtulsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 0ne said: s4'de lag yok ki, kullanan herkes aynı şeyi söylüyo custom rom ve root yapmanın amacı full customization, ki iphone'da da bu yok, jailbreak var oda şarjı yarıya indiriyo misal, bi de iphone için bu kadar geniş bi yelpazede olucağını sanmıyorum romların, tüm developerlar androide aktı.. Şu an telefonum root'lu, google playden indirdiğim uygulama sayısı bi elin parmaklarını geçmez, ama blackmart'tan indirdiğim gplay'de paralı olan uygulamaların sayısı, ohooo. Bide "ya ne kadar kişiselleştirebilirsin ki" diyenlere http://mycolorscreen.com/ diyorum, azcık gezin, bi daha iphone yüzüne bakmazsınız. Yarın iphone forumlarında sızlanırsınız "bizim neden böyle arayüzlerimiz yok, neden kimse bize bunları yapmıyor" diyerekten. Siz stabil ios'larınızdan ayrılmayın. JB pil ömrünü yarıya indirmiyor ,direk bataryayı patlatıyor kardeş sadsaf. Allam ya modifiyeli şahincilerle , bmw lilerin kapışması gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ahahahah jb şarjı yarıya indiriyo ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 jb yaptığında bıçakla kesilmişçesine yarısı düşüyor abi bilmiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ben jb yapınca pilin yarısı gitti zaten, eridi gitti telefonun altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 @--OffTopic Apple phablet cikardigi gun android kalmayacak piyasada. @-- LG g2 veyahut beklerim dersen nexus 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 off 7 sayfa tartışmış ya herifler... iphone'dan sıkıldıysan biraz android dene abi işte, baktın hoşuna gitmedi bir sonraki telefonu yine iphone alırsın. hepsi belli bir standardın kalitenin üzerinde zaten, htc one alıp da veya iphone 5 alıp da "çok kötü telefondu lan, kullanamadım" diyen adam acizdir direkt. iki alette canavar gibi çünkü. değişiklik güzeldir yani, bende 0 pişmanlık hatta bir daha iphone alacağımı da düşünmüyorum. iphone hep bende konsol hissiyatı vermiştir, androidde pc hissiyatı verdi nedense belki tamamen psikolojiktir, who cares telefon yani. hepsi canavar gibi 500 dolar üstü para verdin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 liberal said: iphone değil olay, iphone ifag'leri burada sorun. konuyu açan android alacağım diyor, mesajların yarısı pure android haterlardan oluşuyorum lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Silphatos said: ahahahah jb şarjı yarıya indiriyo ne abi şöyle bişey, 1.5 giden iphone 5 şarjı, jb den sonra 1 gün bile gitmemeye baslıyo, normal yazılıma geçince gene 1.5 gün gitmeye devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Yav hee hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Adam kararsiz biz ifagler olarak hata yapmamasini saglamaya calisiyoruz. Para kolay kazanilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 placebo at its best olmasın o 0NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar