Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uther her atakta aldığı için reliable. üzerinde toplamda daha fazla mana kazanıyor. bir de şu var. heal mantra epey healladığı için onu da mana kazancı olarak görmek lazım. breath of heaven'ın yanında devede kulak kalabilir evet, ancak breath of heaven'ın üzerinde heallayan bir opsiyon olması no-brainer yapıyor. ofansif zaten focused attack'dan iyi.
Mesaj tarihi:
şey çok kötü ya. daha insanlar kharazimi tanımadığı için adama heal atmak için peşinde koşarken senden kaçıyor. ya da yanında dövüşe başlıyorsun adam yine kaçıyor.

ulti atıp kurtaracaksın deli gibi kaçıyor.
kaçmayın gelin kharazimin yanında hayat var.
Mesaj tarihi:
Ahaha oyun alpha iken abathurla milletin üzerine symbiote attığında ki şaşkınlıkları aklıma geliyor. Kill almak üzere % 10 hp kalan targetı kovalayan vallaya attığımda panik yapıp geri döndügünü bile gördüm ve benzerolaylar kaç kere :)
Mesaj tarihi:
ben reportlamıştım abathuru ilk gördüğüm oyun adam 15 dakikadır afk diye. sonra bişiler yazmıştı sen niye afksın ki senin yüzünden yeniliyoruz falan demiştim utanmadan :(
Mesaj tarihi:
ben uther'de asla protective shield almıyorum, bu kadar çok alınmasını da anlamıyorum level 4'de.

hammer of the lightbringer çok daha mantıklı bir talent bence, mana derdim kesinlikle olmuyor.

level 7'de de mesela cleanse alınıyor genelde, ben wave of light alıyorum. hadi orda cleanse mantıklı olabilir, ama lightbringer + wave of light ile uther kesinlikle mana sıkıntısı çekmiyor. başta da zaten conjurer alıyorsun tamam işte.
Mesaj tarihi:
ha, ama mesela ilidian gibi hayvani burst damage'lı bir dps varsa takımda, protective shield + cleanse + divine shield çok daha mantıklı bir combo.

bu ara ilidian hiç görmez oldum bu arada.
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

şey çok kötü ya. daha insanlar kharazimi tanımadığı için adama heal atmak için peşinde koşarken senden kaçıyor. ya da yanında dövüşe başlıyorsun adam yine kaçıyor.

E.t.c çok komik bir karakter ya, warrior daily çıkınca onu deneyeyim dedim ciddi ciddi heallıyor, çevresinde olman lazım tabi. Teamde healer yoksa kesin heal skillerini alıp milletin peşinden koşuyorum kaçıyor deyyuslar :P
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

dün bi tanesi bayağı uzaktayken niye onu heallemediğimi sordu ve bayağı sövdü.

kharazim'in target heal attığını falan sanan adamlar var halen, HL de oldu bu olay bu arada sdfsda
Mesaj tarihi:
ayrıca istatistiklere bakayım dedim de zamanında illidan ile ne kadar çok oynamışım ya

2 ay falan oldu daha hiç illidan picklemedim, ona rağmen en çok win, en çok takedown, en çok maç kazanma vs. hep illidan'da duruyor lel

gerçek bir yok ediciydim ama :(

http://www.youtube.com/watch?v=mi3jiJpjqIg
Mesaj tarihi:
arcane said:

abi bence tam tersi hots playerbase sana hazır değil sdfsdg.

http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+feelz+ya+_25921062dbcddef185491c26a90a7789.jpg

dünkü maçlarda çok eğlendik ya. valla ile sanırım tek heal almadan bitirdiğim maçlar oldu. baharat prensi mal oynarken hahahah.

şey çok iyiydi bi de, team fight var obj'de, tank engage etmiş, herkes cebelleşiyor, bizim healer baharat prensi lane'de alakasız creep kesiyor asdasd. "söylesenize abi yukarı gel diye"
Mesaj tarihi:
ilk oyun heronun mantığını kavrayana kadar bocaladım baya. sonrası fena :D

http://i.imgur.com/xJunekH.jpg

arada yenildiğimiz oyunda da iki takımda da herkesin mmr 2200-2500 arasında bi bizdeki nazeboo 1300 civarındaydı ve takımdaki herkes reportladı adamı oyundan o kadar alakasızdı ki ona rağmen baya direndik 36 dk sürdü oyun öyle yenildik :/
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

-Deno- said:

ha, ama mesela ilidian gibi hayvani burst damage'lı bir dps varsa takımda, protective shield + cleanse + divine shield çok daha mantıklı bir combo.

bu ara ilidian hiç görmez oldum bu arada.

Kes lan

lan seni de kaç dakika bekledik arya ile, adam fıtık ameliyatı olmuş yardımcı olalım dedik o kadar.

fu
Mesaj tarihi:
sharky said:

Oyunda vır vır konuşan kişi sayısı artmış. LoL ya da HoN ekibi falan oyunu bırakıp HotS a mı başladılar ?

Herkes vır vır.

daha da kötüsü dotacılar geldi. Son durum:

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...