knoxville Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 108 bi de hero sayısı dotada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 @knoxwille "taktiğin casual olması" tabiri de ilginçmiş tabi... Ha ayrıca örnekleme yaptım zaten.Bir çok taktik oyun metası şekillenince çıkar. Oyunu sevdirme/yedirme gibi bir amacım yok.İsteyen oynar isteyen oynamaz bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 knoxville said: 108 bi de hero sayısı dotada hepsini toplasan bi zeratul etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben öyle demedim senin çeşitlilik olarak saydığın şey diğer oyunda casual bir iş dedim wille değil v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Trevanian said: Taktik sığ diyen arkadaşlar çok oynayamadıkları için sallamış sanıyorum.Dotadaki boost spawn timerları gibi golem spawn timerlarına bakmaktan tutun, karşı tarafın kendi mercenarylerini alırken onları ganklemek, garden of terror haritasında golemi tam spawnlamadan önce mercenary campe saldırmak (golem çıkınca tüm campler yokoluyor), split push yaparak cursed hollow haritasında tribute aldıktan sonra golemi ganklemek vs. gibi oyuna özel gayet ilginç taktikler mevcut. Çok zevkliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 biraz oyniim dedim de çok zevkli lan oyun ehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ^___^ bi bana gelmemis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 18 kasima kadar level 20 olanlar arasinda yapilicak kurayla, butun friendlerini alicaklarmis kazananlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 betada mı bu nedir invite mı lazım? bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 alpha'da daha loading timeları çok mu uzun oyunun ya yoksa bende mi öyle sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 mulgear6 said: betada mı bu nedir invite mı lazım? bana da dotaya yetemeyince kız oyunları mı arar oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ilk defa bi beta inv gelmedi lan = fu blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 alpha gelmiş bana, herkese geliyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 oyun nasıl peki, indirip bakmaya değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 değmez bence ,baya baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Değer ama biraz çabuk baydı beni. Dota ve lol'un yanında çok daha casual kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 değer bence. En azından hots oynadım la dersin :P. Havan olur asdf şaka bi tarafa bence de değmez harcanan vakite. İlerde arak marak birşeyler yapıp düzeltirlerse çerezlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 applev0dka said: oyun nasıl peki, indirip bakmaya değer mi Kotalı motalı internet kullanıyosan indirme yazık. Öteki türlüyse indir gitsin. Sonuçta seversen savunmaya kalkarsın bize de dalga geçecek biri çıkar. Paticik'te bir oyuna bu kadar alenen kötü bir oyun denilmesi çok nadir olan bişe. Oyun geldikten sonra stream falan izleyeyim dedim ama. Iııh stream izlerken bile bayıyor oyun. 1 hero düşün 4 skillden 3ü dash olsun. (Terrorblade) Yaratıcılıklarına sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Şu oyundan ciddi ciddi keyif alan bir tek ben varım herhalde. DotA oynadım, HoN oynadım, Closed Beta'dan Sezon 3'e kadar LoL oynadım, çıktığı günden beri de DotA 2 oynuyorum ama bu oyundan aldığım zevki HoN hariç hiçbirinden almamıştım. Problem bende sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 keşke bende oynasam ya. eyyy blizzart dünya 5 ten büyüktür.. o key gelecek bugün!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Aceace said: Paticik'te bir oyuna bu kadar alenen kötü bir oyun denilmesi çok nadir olan bişe. Assassins Creedler Shadow of mordor Hearthstone Call of dutyler Watch Dogs Dota2 Diabloda 1000 saat playedlı adamların forumda B*K GİBİ OYUN spamlaması sadece ilk anda aklıma gelenler ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 dota 2 6.82 kötü sadece diğer oyunlar da leş gerçekten güzel sıralamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Yav.. Dota 2ye genel olarak kötü demekten ziyade patchlerle ilgili yorum yapıyoruz. Konsensus olarak kötü denildiği yok. Diablo ilk çıktığı hafta kimse direk bok gibi oyun demedi. Çünkü diablonun bok gibi bir oyun olduğunu anlamamız için gametimea ihtiyacımız vardı. Gametime'a ulaşınca kötü olduğunu anladık. Hearthstone hala bayaa kişi tarafından oynanıyor ve gerge hariç direk kötü diyen görmedim (ki o da 1-2 ay boyunca güzel demişti.) ki oyun gayet güzel. Assassin's creed özellikle de watchdogs konusunda haklısın. Kusuruma bakma. Watchdogs'u indirmek için harcadığım elektriğe üzülüyorum. HotS'a giren oyunun kötü olduğunu anlamak için bi kaç oyun atsın yetiyor. Forumda çoğu kişide çok fazla gametime olmamasına rağmen oyunun bok gibi oyun olduğunu farketmiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 oyunda sürekli takıma bel bağlamanız yüzünden bi yerden sonra tek oynamak sıkıyor. yani sürekli tanıdığınız iletişim kurabildğiniz birileri ile oynamak istiyorsunuz. zaten tek kişi olarak oyunda bir fark yaratamıyorsunuz. takımda biri tekliyorsa yenilmeniz çok muhtemel. dolayısıyla tanıdık yoksa sıkıcı hale geliyor. benim gözlemlediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar