bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bence takımın 5. tekeri aquila olmalı ya. böylece her maçı -2 oynayarak kaybettiğimizden emin olabiliriz. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 NA sunucusunda yeni patch gelmiş. direk hl placement maçlarını oynayanlar hiç memnun değil, insta lock monklar oyunun içine sıçıyormuş. tempo stormdan bir eleman 0-7 ile başlamış placement maçlara durum vahim. genel olarak yorumlar çok olumsuz, saçma sapan eşleştirmeler yapıyormuş ve eşleştirme sistemi eskisinden bile kötü diyorlar. monk hype geçene kadar beklemek en iyisi olacak sanırım. acele etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 http://www.gameview.asia/wp-content/uploads/2015/07/71-877x492.jpg http://www.gameview.asia/guide/?lang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 blizzard oyunun modu olarak yapilan oyunun yenisine rakip olarak cikan blizzard oyununun kopyasi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 sanssizsansli said: yani misal biz Laurelin'le geyiğine raynor konusunda atışıyoruz. en azından ben raynorla alakalı kötü yorum yapılınca raynoruma dokunma geyiği yapıyorum. o haklı sebepler sunuyor ben de kendi deneyimlerimi sunuyorum filan. neyse sen yirttin, raynor iyi olmus :P starter pack best value oldu su anda, raynori baya valla nin seviyeden bi tik yukari cekmis bufflar, seasoned marksmen hele sahane ya o diil 7 mac loss streak aldim bizim nublarla ama eglendim baya :P mmr iyice cakilmistir dusuk oyunculara kaybettigimden ehuehu. neyse sorun degil duzeltirim gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 qmde mmr oldugundan supheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Laurelin said: blizzard oyunun modu olarak yapilan oyunun yenisine rakip olarak cikan blizzard oyununun kopyasi olmus ahuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Ananas çok başarılı ahuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 heroes charge diye bi oyun vardı zaten bunun aynısından nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Laurelin said: ya o diil 7 mac loss streak aldim bizim nublarla iyiler gittikten sonra normal (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Çok oyunda kötü oldum da, bu oyunda olduğum kadar kötü az olmuşumdur. Xeşke oynamak bilsam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Yok be iyiydin gene, valla ile devam bapsi :P bingil boostlar seni hem ehehehehu Guvende durmayi ogrenin yeter yeni baslarken, tek dolasmayin, tank degilseniz kendi basiniza dalmayin filan, olumleriniz hep ondan oluyordu. Hardcore diablo karakteri oynarmis gibi basta hani char silmecesine ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bu oyunda sürekli gang yapıp adam öldürmek marifet değil onu öğrenmek çok önemli. atıyorum minesta madenin açılmasına 10 saniye kala lanei temizleyip adamları en kötü harraslayıp girmek çok önemli. bu tarz şeyleri öğrenmek lazım, huurra adam öldürüyoruz moduna girince genelde kaybediliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 dün güzeldi attığımız maçlar, ama ben biraz dağınık oynadım. bir de tek kişi lead etse daha iyi oluyor, ben kendi arkadaşlarım ile girdiğimde kendim ipleri devralıyorum, ama dün laurelin de iyi taktik veriyordu. diğerleri o kişiye uyum sağlarsa ve biraz daha stick together kafası ilerlersek oyunun belli bölümlerinde, daha iyi olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 diğer bir deyişle hepsini yenildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 nablar toplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 soaklamak hero almaktan daha onemlı, hele karsı taraf lvl 10 olduysa sız 9 sanız falan hıc gırmıcen yaın. bide şey var, adamlar 2 level onde mesela, gidip merc toplicak onlar muhtemelen işte o arada çılgın npc kesip level farkını kapatmak gerekli çünkü mercler xp vermiyor. Gidip adamlar merc yapıoken arada 2 level varken herıflere bodos dalmak cok mantıklı deıl ( boss deılse tabı ). bide domination falan yapmadan boss almaya calısmak, rıske gırmek dırek. Eğer zeratul falan varsa adamları tutabilecek kapıda ok ama yoksa gerk yok maceraya. en fazla baitlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 suarktan gaming tavsiyesi alıyorsunuz, bence silkelenip yeniden bir başlangıç yapmanın vaktidir asdasdasd LAN DOTA OYNAMADAN NASIL BU YAŞA KADAR GELDİNİZ ben bunu merak ediyor. işin şakası bir yana hots un learning curve'u çok daha easy peasy lemon squeezy görünüyor. 2-3 oyun izleyip, heroları öğrendikten sonra averajı tokatlarız her türlü. hardcore premade kasan adamlar bizim ligimiz değil zaten. lauren, deno, sh falan oynar işte onlarla haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ya gördük seni dün AÇTIRMA AĞZIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Denoran#2525 bu arada benim id, yazacaktım unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bene gonuşmuyomuş ya benim downloader indirme yapmıyor, optimalin gerisine düşmüş oyuna da girmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 şu oyunu banada öğretin ya 1 oyun atıp inanılmaz sıkılıyorum. çok beceriksizim. scorch#2569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 -Deno- said: ya gördük seni dün AÇTIRMA AĞZIMI hahaha bizim takımı takip sırasında zombie wall a sıkıştırmam baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 W'ya tekrar basmanı söylediler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar