Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Hearthstone zamanında minik çakallıklar vardı key alabilmek için, yok mu bu oyunda da o tarz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Hero'ların skinlerinin laçka olmasını çok fazla kafaya takmazsak, maçların kısa sürmesi bence çok iyi. 20-25 dakika içinde bir oyun oynayabilmek harika bir şey. Daha çok takım savaşına yöneltmesi de oldukça güzel. Tamam dota'da farm etmek filan ayrı zevk ama bu oyunun "hızlı" oyun tarzı bir şekilde beni etkilemeyi başardı. 1 saat oynayıp kaybedip saç baş yolma durumuna gelemiyorum artık. Çok böyle sirke döndürmezse eğer blizz, oynarım ben bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Oyniyanlar varsa ekleyin Huxley#2571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tur-1 chat kanalina bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şu çok hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şu fotoğrafları img.ur'a koyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 şiş kebap iyimiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Promenader said: abi bi ticket atmayı denesenize,verirlerse davetiye ona göre bende deneyeyim sdf ben wod için denedim o olayı, tbc'den beri oyuncunuzum, played time'ım bu,wc3 dahil hepsi sizden alınma orjinal, yapın bi kıyak dedim, ama customer service beta işine karışamıyoz dedi, e bari maili forward edin dedim, onuda yapamıyoz dedi,iyi o zaman hiç oynamayan kişilere ve streamerlara bol keseden dağıtın millet ebay'de keyleri satsın, heralde oralardan da pazar payınız hisseniz falan vardır diye söylenip bitirdim konusmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bence güzel demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 JrStorMesT said: iyi o zaman hiç oynamayan kişilere ve streamerlara bol keseden dağıtın millet ebay'de keyleri satsın, heralde oralardan da pazar payınız hisseniz falan vardır diye söylenip bitirdim konusmayı. Blizzard said: http://memecrunch.com/meme/XRBJ/my-butthurt-detector/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Official patch notes değil ama "sneak peek" olmuş. http://www.heroesnexus.com/news/1212-heroes-alpha-patch-32455-promotional-items edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Official patch release notes ve tekrar satılmaya başlanan bundle fiyatları; http://us.battle.net/heroes/en/blog/16081848/ http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/14729273363 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 yakın zamanda beta daveti gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bana gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 oyun berbat ya lolden bile kötü sdklvslkmnb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 annenden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 davetin daveti olayi yok mu? Sen davet et beni dansa kaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Hiç kullanmadığım bir hesaba gelmiş, mail gelince gördüm. Deneyeyim bakalım gelmişkem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Dün akşam biraz oynadım öncelikle maçların çok uzun olmaması bence artı bir özellik, blizzard evreninde ki karakterler le moba oynamak biraz garibime gitti açıkcası. Fakat ne bilim bir blizzard kalitesi göremedim gibi oyunda ya ilk izlenim olarak. 1 hafta iyice bir oynayıp son karar verilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Blizzard'ın alpha/beta invite politikası <3 Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 beni daha çok seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 invite ı olan var mı_? [email protected] rica edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 gencler o kadar hearthstone beta dagıttık surda, yok bıze atacak bi invite.. ayıp valla illa paraylamı satalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar