olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 şu an satışta zaten 5-6 binek mevcut o yüzden default binek çok çirkin zamanla cok daha fazla eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Binebilen ama absürd duranlar raynor, diablo falan oyunun komik teması nedeniyle özellikle tutuluyor. Bineğe binme şansı olmayan heroların kendi özel movement skilleri var abathur falstad gibi ya da bineğe biner gibi movement speed alıp farklı hareket animasyonuna geçiyorlar. Bunun dışında herolara özel binek yok bineğe binebiliyorsa aynı bineğe biniyorlar. Hero questleriyle o hero için farklı binek tintleri açmak mümkün ama bunlar da sabit recolorlar. Master skinler gibi heroya özel binekte getirebilirler ileride arthasa invincible, raynora vulture gibi ama bildiğim kadarıyla offical bir açıklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Komik tema ile laçkalık arasında ince bir çizgi var ama^^ Neyse ben öylesine sordum merak ettim. edit: bir daha baktım dediğiniz gibi "komik" tema üzerine gitmişler herhalde. Stiches denen karakterin master skini bence berbat mesela. O karakterin içine etmişler. Mor taç, altın işlemeli silah filan. İçler acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 35 yaşını geçmiş, eve geldiğinde item, last hit, ward, gank derdiyle uğraşıp olası kalkpkrizi riski olanlar için hazırlanmış stressiz, hırs yapmadan oynanabilecek bir keyif oyunu. Hoş oyunda bütün blizzard karakterlerinin ağzına sıçmışlar ama yien de değişik bir havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bize niye gelmiyo bu beta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 hala gelmedi. blizzard betaları beni hiç sevmedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 topici görünce bakayım dedim gelmiş, indiriyorum. WoW'u kapattığım ay gelmesi manidar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 başkasına davet yollama falan çıkarsa ben talibim panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 o yeah alpha invite geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 weekend bonusu var 75k kadar geldi demin tek maça bonus asılın yiğitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 vay be millette bonus bile var bize daha beta gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 versenize şu bn şifrenizi patilere,bi tur bizde binelim abiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 salla ya dandik bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 atma yegır gayet te güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 auth'de takılan var mı başka? mardox#2626 ekleyin akalım bu arada bu para saçmalı oyunların betası sürekli wow'da paid char service aldığım için geldiğini düşünüyorum. oydu buydu derken kaç € verdim belli değil paid char services'e. hiç bir şeyin betası gelmezken HS ve HotS'un ilk wave'lerde betasının gelmesi tesadüf olamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ya hearthstoneun betasındaki gibi bunun da betada oynayana bir avantajı var mı hiç değilse işte altın gnome kartı gibi bir bonus monus bir şey veriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 yoksa bile eklerler ileride oyunun çıkmasına daha çok var. şöyle diyim şu anda ilk 10 level progress rewardları var, sonraki patchde 15e kadar artıcak galiba ve henüz max level 40 hotsun release daha çoook var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Tori said: ya hearthstoneun betasındaki gibi bunun da betada oynayana bir avantajı var mı hiç değilse işte altın gnome kartı gibi bir bonus monus bir şey veriyor mu Betada parayla birşey alanlara özel binek vereceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 enayi binegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 EU serverları gelmiş herhalde oyun akıyor diyecem de bok gibi yeni sistem şu patchin literally tek iyi yanı lagsiz oynayabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Deddo#2518 oynayan varsa ekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 kendine has bir oyun olmuş. blizz biliyor bu işi :D mardox #2626 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Arada yayın yapıyoruz... http://www.twitch.tv/redbarsgoup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Şans mı yoksa bir numarası var mı beta invite almanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar