sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 yeni çıkmış oyunu 4 senelik oyunla view üzerinden kalite karşılaştırmasına tutmak gayet zekice.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 dotayi bilmiyorumda lolden gecmek cok koyar lan adama o kadar hero kasmissin veya para vermissin o account birakilir mi asdf ama oyun guzel abi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mevzu oyunun yeni çıkması değil. Temel dinamikleri. Bunu değiştirmeye de niyetleri yok.
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bence lol daha güzel çünkü içinde legends var
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bu arada lol hiç oynamadım. Hots'un parayla twitch ana sayfaya çıktığına inanmamış bir arkadaş. Ondan koydum ss'i. Konu lol falan değil. Oyunun da fanboyu olmuş bazı tipler. Onlara laf anlatmak zaten Anlamsız. Iyi oyunlar. /hakaret etmeden de fikir belirtebiliyoruz
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ahmedinejad said: Mevzu oyunun yeni çıkması değil. Temel dinamikleri. Bunu değiştirmeye de niyetleri yok. hangi mekanikleri sevmedin
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ahmedinejad said: Mevzu oyunun yeni çıkması değil. Temel dinamikleri. Bunu değiştirmeye de niyetleri yok. oyunun temel dinamikleri lol'den daha zor, lol tayfası yetemiyor diye mi şikayetin ben konuyu kaçırdım
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 @ahmedinejad Dreamhack finali varken gelip promote yapmışlar izleyici sayısı görünmüyor diyorsun ki oyuna tıklayıp kaç kişi hangi kanalı izliyor çok rahat görebilecek iken sayı konusunda en ufak bir ses çıkarmıyorsun. Ardından son maç bitip ödül filan veriliyor, gelip buraya izleyici sayısını yazıyorsun az görünsün diye. (:P) Nasıl bir haterlık bu ya. Overwatch konusunda iyi güldürdünüz ama bu konuda oradaki kadar rahat trolleyemezsiniz malesef. ;) Edit: Bu arada sen o 15k izleyen yok postunu atmadan 5dk önce sadece Dreamhack finalini izleyen 30k civarı insan vardı. Diğer kanalları saymıyorum bile.
µh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 applev0dka said: ahmedinejad said: Mevzu oyunun yeni çıkması değil. Temel dinamikleri. Bunu değiştirmeye de niyetleri yok. oyunun temel dinamikleri lol'den daha zor, lol tayfası yetemiyor diye mi şikayetin ben konuyu kaçırdım http://www.youtube.com/watch?v=1CRxfyjtt2o sırf bliz yapıyor diye saçmalamayın abi dota> lol> hots şuan hertürlü dota ile bunalmak istemeyip lol oynamaktan utanan tayfa esasında müthiş mekanik kafanız basmıyo diye hotsa yönelecek muhtemelen ahahaha
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 gençlik oyun zevkli buyrun gelin sizde deneyin biz baya eğleniyoruz :)
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 blizz yapmasıyla alakası yok. lol dediğin oyunda 1 tane öküz gibi farmlamış hero pentaları ata ata tek başına alabiliyor. diger 4 ü klavyenin tuslarını bilmese bile. burda 2 tane objective kacırdın mı, 1 laneden az xp aldın mı direk geriye düşüyor kaybetme ile burun buruna geliyorsun. her türlü lol'den daha cok koordine olman gereken bir takım oyunu, tam bir takım oyunu
µh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bronze kümede oynamıyorsan dediğin geçersiz lol için
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 niye temel dinamikler degissin yaw bole gayet guzel oyun. Tek degısıklık, level olayının genel olarak kafa kafaya gıtmesını ısterdım. heeee bıde, afk sacmalagını gıderıcek bısı yapmaları lazım. hıc moba oynamayan kıtleyı kendılerıne cektı adamlar mıs gıbı.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 applev0dka said: lol dediğin oyunda 1 tane öküz gibi farmlamış hero pentaları ata ata tek başına alabiliyor. diger 4 ü klavyenin tuslarını bilmese bile. her türlü lol'den daha cok koordine olman gereken bir takım oyunu, tam bir takım oyunu su iki paragraf cok yanlis bilgiler iceriyor yalniz mudahale etmek durumunda kaldim.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bir oyunun dünya turnuvası ile digerinin amatör ligini karşılaştırmadım bu arada fark ettiyseniz. ikisinde de insanların oyun tecrübesini aynı seviyede düşünün, lol hard carry sisteminin çalıştığı bir oyun, itemizasyon olayından dolayı dota'da da aynı olay var. iyi farm yapmış bir hard carry 3-4 saniye içinde rakibi eritebiliyor. hiç mi morttan 2k kusur crit yemediniz. hots'da durum biraz daha farklı onu demeye calıstım. takım iyi olmadıgı surece ne kadar mükemmel oynarsan oyna yetemiyorsun. cunku '' super imba lightning spark' skilinin 5 kat fazla vurmasını saglayacak item taşımıyorsun. 5 kişi arasına girip ace atıp cıkarım diyemiyorsun. dota ve lol de bunu demen mumkun olan hero ve itemler oluyor. burda olayın mekaniği daha takım oyunu, daha cok objective. hala mı haksızım ?
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Hots iyi ya ben de memnun değildim bu loldeki gereksiz kopuşlardan. Solo que de fenalik geliyordu bazen 1 lanede adam feedliyorsa daha o oyunda çabalamanın bir mantığı % 80 kalmıyordu. Sonra dota2 ve lol de ki mid or feed çiler off offf. Bunlarin hep nedeni broken sistemi işte ama zamanında böyle gelişti yani sistem yapıcak bişey yok ama günümüz de artık bıkkınlık veriyor o bu outdated sistemleri. Hots daha genç cok insanlar zamanla alışacak tamam çok komplike bir oyun değil ama daha dengeli zevkli ve çekişmeli. Büyük turnuvaları izlerken bile farkediyorsunuzdur lol de 10dk sonra genelde sonuç belli olur ki ilk 10 dk da genelde iste last hit kasma gecer. Tl : dr moba zaten ne kadar derinlik içeren oyunda gelip burda tatava yapılıyor. Hangisinde eğleniyorsanız onu oynayın. Ama hots eğlence konusunda iddalı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Favori mobam bu su anda benim. Ayrica skiden Lol vs Dota konusundaki hakaretlerin dondugu tartismalari herkesi banlayarak cozdugumuzu de hatirlatmak istiyorum.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 multiplayer oyunların arasına alalım baslıgı moba dan cıkaralım. moba serısı blızzard sayesıdne var ve blızzard sayesınde yk olacak! (:P)
Tori Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 abi ben hots oynuyorum çünkü thrall diablo kerrigan vs asıl adamlarla olsa aslında lan diye yıllar önce dotayı ilk açtığımızdan beri düşünürdük, ne biliyim yani drow rangerla asheyle höşeyle değil, direk sylvanasla oynamak shop last hit hede olmadığı için oyunlar 50 dk kim daha iyi farm kasacak diye yarışarak değil 20 dk direk pata küte birbirine dalarak geçiyor bir de işte klişe haritanın yerine battlefields of eternity üzerinde savaşmak falan, dem feels http://i.imgur.com/zsHZVh1.jpg
S-H Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 tori +1 doomhammer ile adam tokatlamak paha biçilemez.
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ne drama dönmüş ya bırakın bunları. oyun lol'den farklı olarak objective ve teamplay odaklı. Bu kadar basit. Bir de bizi takip edin :P https://www.youtube.com/channel/UCGbIyBCx_jOOs6Jvr3yzkOQ/videos lel
Öne çıkan mesajlar