ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 http://www.computerandvideogames.com/joystick/ http://www.steamgifts.com/forum/Q9IuT/golden-joystick-awards-free-mafia2-or-civ5-ends-oct20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 2 gün oldu hala yavaş site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 verdim oyu. 24 saat içinde onay geliyormuş. bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 evet bana da öyle deyip vermedi şimdilik. ama bedava mafya2 iyi oldu, sağol shadowfax. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 2 farklı mail üzerinden yaptım, ikisinde de oops.not voted diyor. Ki oy verdim ikisinde de, Şakalı komikli bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 banada öyle aptal bişi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 yapmayı bilceksinz efem, 2 oyunu da aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 banada yap pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 steamgiftste yazılanları yaptım. 24 saat içinde göndericez dedi. hepsini oylamadığım için mi acaba. yoksa üyelikleri daha yeni aldığım için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bana 24 saat sonra gelmişti, bekleyin. Sitesinde yazıyor, kodunuz hemen aktif olmayabilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 civ5 kaptım ben de .ty <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 3 tane baslik oylamadim yaptim yolladim geldi civ 5. sonra yeni acc aldim baktim ayni oylar duruyor direk yolladim 1dk icinde mafia 2 de geldi lol .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi kaptım diyorsunuz da gelmedi di mi oyunlar? gog'un linki geldi ama tıklayınca voting hede hödö diyor. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi neden panik yapıyorsunuz geliyor vakitle işte yarın sabah bakın gelmiş olur, bedeve 2 oyun işte sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 After clicking the link you'll probably get a page saying "Oooops. Looks like you haven’t voted yet.", but don't worry you'll just have to wait 12-24 hours for them to recognize your votes. You'll get an email with your Steam code once they do. If for some reason you don't get it try clicking the verification link again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 peki 2 farklı mail hesabıyla doldurup 2 oyunu da aynı steam acc e atabiliyor muyuz? hepsini skip diyip mafiaya da giricem oluyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 aynı hesaba 2 oyunda oluyor, ben sadece 1 kategori oyladım sonra submit dedim, yani skip bile demedim gfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 nerde aynı hesaba iki oyun? oy verdiğimiz sitede yeni üyelik açmak lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 biri banada bi mafia 2 alsın ya cok usendşm simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 aynı hesap derken aynı steam hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 iki oyunu aldığım hesabı 50 dolara satarım. içinde fm 2013 ve dota 2 de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 yürü be doruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Hiç yollıcaklarmış gibi durmuo ama yaptım bakalım. oops not voted ne yani. aldık isminizi birikigüne yollarız teşekkürler oyunuz için deseler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 mafia 2'ye zamanında çok sövdüm ama bu yoklukta baya iyi oyun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 o linki zorlayin erroru asinca oyun geliyor. 24 saat bekleyim gelir derseniz cok beklersiniz. F5 spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar