Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 onlar senin dinlediğin şeyler mi lan bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Silphatos said: onlar senin dinlediğin şeyler mi lan bonec olsa napacaksın lan! cs'ye felan çağırmıyon hiç zaten. https://open.spotify.com/user/muratogut/playlist/4PBrSNkPCOdqIpw6OmxxeD benimki şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 blocklayacaktım, aleyna tilki falan var :( cs oynamıyorum bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 spotify'de şarkı paylaşılamıyo direk arkadaşlarla. fb whatsapp falan ile link yolluyosun youtube'dan paylaşır gibi. eskiden vardı ama, kullanıyodum. "kimse kullanmıyordu fazla iş gücü de gerektiği için mantıken o servisi kapattık" diye bir resmi açıklama yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 paylaşılıyor ya whatsa- ha sen spotif üzerinden ekli olanlarla paylaşmayı diyorsan onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Deezer lossless veriyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 spotify playlistlerini deezera aktarabiliyor muyuz bununla aktardım http://spotizr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Aylardır Apple Music kullanıyorum saçma sapan bembeyaz skini yüzünden soğumuştum. Deezer ve Spotify 0,99 olunca ikisinide aldım. Şimdi spotify a kayacam gibi gözüküyor. Hepsininde ayrı güzellikleri ve kötü yanları var bence üçünü birleştirsen bir tane adam akıllı app çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 hala en geniş arşiv spotify mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 galiba öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 GERGE said: Deezer lossless veriyor artık. Deezer cocugu koymus, spotify da eksiksiz convert oldu ama uygulamada dark theme yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bu Beta app çalışmıyor bende, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Country lock koymuşlar galba, VPN açıkken çalışmıyor. Ya da VPN ve Deezer arası ilişkiyle ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Nese exception koyunca çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 1.5 yıldır spotify kullanıyorum premium, ne istiyorsunuz abi daha ek anlamadım? dark theme işte fsad ne ararsam buluyorum diyemem ama yine de memnunum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 5 senedir Deezer kullaniyorum ben de, ondan once de Rdio kullaniyordum. Spotify denedim ara ara ama acmiyor beni. UI daha koyu, Deezer daha rahat geliyor. Lossless da geldi simdi hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 deezera bakayım bende bir o zaman, belki bir artısını görürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Tony_Stark said: 1.5 yıldır spotify kullanıyorum premium, ne istiyorsunuz abi daha ek anlamadım? dark theme işte fsad ne ararsam buluyorum diyemem ama yine de memnunum yani. tidal de olan earl sweatshirt şarkısını istiyorum. böyle bass-up bass-up https://www.youtube.com/watch?v=4WMXtU2IrKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 deezer indirdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 tidal iosta eq var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 birkaç senedir spotify kullanıyorum, bazı şarkıların gösterimden kalkması, bok gibi friend arabirimi dışında her şey tam aradığım kafada. deezer, samsung'la birlikte bedava geldiği için denemiştim bi süre, spotify playlistimi de aktardım, ama bir türlü ısınamadım ve spotify'a göre çok zayıf geldi. FLAC ile WAV arasındaki farkı ayırt etme yeteneğim olmadığı için lossless felan kafama taktığım şeyler değil, parazitsiz temiz ses geldiği sürece okeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 trial bitince premium üyelik aldıktan sonra farkettim ki deezer hifi için ayrı fiyatlandırma çekmiş. insan PREMIUM+ üyelik alınca bütün hizmetleri almış olduğunu düşünüyor tabi, şaşırdım. sanırım gergelendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Spotify rory gallenger i geri getirmis Sevindirik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 eskiden dinlediğim albümlerde artık 1 2 tane şarkı oluyor dinlenebilen, gerisi çalınamaz halde spotify da. Apple müzikte ise hiç gözükmüyor. Çoğu albüm zaten teker teker yok oluyor. pff Mesela şöyle https://i.hizliresim.com/rOZ6n7.jpg https://i.hizliresim.com/76M755.jpg tr ye mi böyle yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 değişiyor o zamanla eskiden blue olyster cult un çoğu şarkısı yoktu sonra geldi, sonra bi daha gitti sonra yine geldi fln anlaşma süreleri mi bitiyor ne oluyor bilmiyorum da, bazı adamlar gidip gidip geliyor. rory'i söylediydim burda zaten, taparcasına sevdiğim adamlardan biridir, bi var bi yok spotify'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar