Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deezer vs. Spotify vs. Tidal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Spotify'da aradığın bir şey yoksa baya üzüyor ya. Ben de hey douglas bulamayınca baya üzülmüştüm.

böle "bunu ekleyin la" diye mail atabileceğin bi bölümü falan yok mu adamların? yoksa, olmaması aşırı saçma.
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Spotify'da aradığın bir şey yoksa baya üzüyor ya. Ben de hey douglas bulamayınca baya üzülmüştüm.

ya bu sanırım Spotify ile değil de sanatçı ile alakalı bir durum. Spotify'ın öyle bir yazısına denk gelmiştim.

Hey Douglas olsa cidden güzel olurdu
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben reklamların sesini kısan app kullanıyorum ondan etmişlerdir.

Gerçi hak ediyorlar, normalde 20 sesle hafif hafif dinlerken SUPOTİFAYA PARA VERMEK İSTER MİSİNİZ diye girince bi nefret ettim. Keşke televizyonda da reklamlar çıktığında otomatik kısacak kolay bişiler olsa
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Spotify zarar etmesin ya :( niye ediyorlar

milyor yatırım yapıyorlar normal. büyüyen şirket dediğin zarar eder. ama riskli bir yöntem pek tabi. bekledikleri kadar büyüyemezse veya büyüme durursa falan gg olabilirler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Spotify diye zorlayan da yok yani. Apple Müzik ve Deezer daha alt kalite gibi bir algı var sanki. Deezer > Spotify > Apple Music > Tidal bence olay.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

beğendiğim playlisti aynen kopyalayıp istediğimde şarkı ekleyip çıkarabileyim istiyorum. bu servislerde mümkün mü?

beğendiğin playlisti takip edebiliyorsun. bu şekilde o playlistte herhangi bir oynama yapamazsın. ama kendi playlistini yaratıp, o playlistin içindeki tüm şarkıları kendi listene taşıyabilirsin. bu sayede kafana göre yeni şarkılar ekleyip çıkarırsın.
Mesaj tarihi:
200 şarkıyı tek tek eklemektense beğenmediklerimi çıkarmak daha kolay olur. ya da tüm şarkıları tek tıkla kendi playlistime ekleyebilmek. yok mu şunu yapabilen ya 2018-1de.
Mesaj tarihi:
shift+A yaparsan hepsini seçer, shift ile iki şarkı arasındaki şarkıları seçersin,
sağ mouse tuşuna basınca da resimdeki menü çıkıyor:

https://i.imgur.com/szmMlbh.png
  • Yeni Oluştur...