DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Spotify'da aradığın bir şey yoksa baya üzüyor ya. Ben de hey douglas bulamayınca baya üzülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 deezer gavat işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Spotify'da aradığın bir şey yoksa baya üzüyor ya. Ben de hey douglas bulamayınca baya üzülmüştüm. böle "bunu ekleyin la" diye mail atabileceğin bi bölümü falan yok mu adamların? yoksa, olmaması aşırı saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Copyrights bla bla diyorlar. Yoksa adam da ister eklemeyi Rory gallenger basta vardi, sonra gitti zaten. Ha tool fln hic yok, o da tool un acgozlulugunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Spotify'da aradığın bir şey yoksa baya üzüyor ya. Ben de hey douglas bulamayınca baya üzülmüştüm. ya bu sanırım Spotify ile değil de sanatçı ile alakalı bir durum. Spotify'ın öyle bir yazısına denk gelmiştim. Hey Douglas olsa cidden güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 bu spotify niye böyle 15 lira oldu ya o paraya tüm aile apple music kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Deezer’da da 15tl aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 spotify'da aile 21 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 spotify deli zarar etti 2016 da ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Spotify zarar etmesin ya :( niye ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Cunku geri zekali gibi surekli ui degistirip durdular. Halen cok kaliteli sesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Ben reklamların sesini kısan app kullanıyorum ondan etmişlerdir. Gerçi hak ediyorlar, normalde 20 sesle hafif hafif dinlerken SUPOTİFAYA PARA VERMEK İSTER MİSİNİZ diye girince bi nefret ettim. Keşke televizyonda da reklamlar çıktığında otomatik kısacak kolay bişiler olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Masticore said: Spotify zarar etmesin ya :( niye ediyorlar milyor yatırım yapıyorlar normal. büyüyen şirket dediğin zarar eder. ama riskli bir yöntem pek tabi. bekledikleri kadar büyüyemezse veya büyüme durursa falan gg olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Spotify diye zorlayan da yok yani. Apple Müzik ve Deezer daha alt kalite gibi bir algı var sanki. Deezer > Spotify > Apple Music > Tidal bence olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 benim spotify ailesinde kim vardı bakmaya üşendim de bi öm atsanıza hesap no veriyim 3-5 bişey atın dsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 gozuken o ki deezer, apple ve tidal'da mulgear'a odetme gibi bir feature yok. kazanan platform belli sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Varmı ailesine üye arıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 beğendiğim playlisti aynen kopyalayıp istediğimde şarkı ekleyip çıkarabileyim istiyorum. bu servislerde mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 vodafonedan bedavaya geldiği için spotify :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Claiborne said: beğendiğim playlisti aynen kopyalayıp istediğimde şarkı ekleyip çıkarabileyim istiyorum. bu servislerde mümkün mü? beğendiğin playlisti takip edebiliyorsun. bu şekilde o playlistte herhangi bir oynama yapamazsın. ama kendi playlistini yaratıp, o playlistin içindeki tüm şarkıları kendi listene taşıyabilirsin. bu sayede kafana göre yeni şarkılar ekleyip çıkarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 200 şarkıyı tek tek eklemektense beğenmediklerimi çıkarmak daha kolay olur. ya da tüm şarkıları tek tıkla kendi playlistime ekleyebilmek. yok mu şunu yapabilen ya 2018-1de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 tek tek eklediğini nerden çıkartıyorsun anlamadım. listenin tamamını seçip tek tıkla kendi playlistine ekleyebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 shift+A yaparsan hepsini seçer, shift ile iki şarkı arasındaki şarkıları seçersin, sağ mouse tuşuna basınca da resimdeki menü çıkıyor: https://i.imgur.com/szmMlbh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 çok reklam oluyor diye kullanmıyordum kendi uygulamasını. web playera göre baya gelişmiş duruyo iyiymiş teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar