dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Köpekde de suç yok aslında, tüm suç sahibinde. O hayvanı bu duruma getirecek ne yaptı acaba, hadi yaptın, biliyorsun huyunu neden gevşek gevşek davranıyorsun. Az biraz kanlı http://r1310.hizliresim.com/1g/9/tf2uu.jpg http://j1310.hizliresim.com/1g/9/tf2w8.jpg http://r1310.hizliresim.com/1g/9/tf2wr.jpg http://r1310.hizliresim.com/1g/9/tf2wz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abooo baya ısırmış ya.sen böyle gülücüklü falan anlatınca pek bişey yok sandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 o köpeğin soyunu tüketirim lan ısırmamış köpek sana doymuş bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 noyan olsa kafamı kestiler diye anlatırdı. gerçek bir erkekmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 kuduz olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 oha, zombi gibi kemirmiş senin bacağı. 1 ay önce benim bacağı ısırdı itin teki , sadece 3-4 tane diş izi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dreagloth said: Dava olayina girecektim ama kadin evini satiyor, gidecek umarim yakinda. Ya oglum yanimda olsaydi nolurduyu dusunmeden edemiyorum ama. muhtemelen yumrukla ağzını burnunu kırardın köpeğin var böyle bi içgüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 geçmiş olsun ya fena ısırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 oww gecmis olsun abi. hakketen biraz isirdi diyince ufak cizik var saniyordum, bayagi cignemis senin bacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ulan çocuğu olan adam ısırılır mı şerofsiz köpek. o senin yavruna yapıyor mı böyle bir şey. geçmiş olsun sercan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bu nasıl köpek bakmak ya yapabileceğin en iyi çözüm şikayet edip o köpeği adamın elinden aldırtmak olur. yarın öbür gün ya bir çocuğa saldırırsa.. geçmiş olsun bu arada artık ucuz mu atlattın bilemiyorum ama umarım aşıları falan tamdır da bir sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Çiğ et hayvanı saldırganlaştırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 havlayan köpek ısırmaz, korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Litminov said: Çiğ et hayvanı saldırganlaştırmaz. bu konuda bilimsel bir yazı var mı? cidden okumak için isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ayrıca çiğ etin böyle bir etkisi yoksa bizim buradaki hayvanlar default saldırgan demek ki. arada birini kapıveriyorlar niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 oha bildiğin rızkını çıkarmış köpek. şikayet falan et alsınlar köpeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Dworgian said: Litminov said: Çiğ et hayvanı saldırganlaştırmaz. bu konuda bilimsel bir yazı var mı? cidden okumak için isterim bişeyin olmadığını kanıtlamak için bilimsel yazı zor be :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bilimsel yazı bulursam koyarım da kanıtlamak gerekirse barf ve raw diet denilen beslenme şekilleri var ve bu diyetlerin %80'i tamamen çiğ et içeriyor. Bu diyetlerle beslenen binlerce ev köpeği var hiçbirinden de köpeğim saldırganlaştı diye bir yorum gelmiyor tamamen şehir efsanesi bu olay. Köpeğini çiğ et ile besleyen bir tanıdığım var. Irkı alman çoban köpeği ve havlamıyor bile acayip uysal bir köpek. çiğ et saldırganlaştırır diye herhangi bir söylem yurt dışında yok. köpeklerin çiğ et ile beslenmesine ilişkin pek çok bilimsel ve akademik makale var ancak onların da hiçbirinde agresifleşmesine ya da saldırganlaşmasına dair bir bulgu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 daha geçen hafta dünyanın en tatlı goldenıyla zaman geçirdim sadece çiğ et yiyor, benim evdeki kedim de çiğ et yer hep kendi mamasından daha çok seviyor gayet sevimli bir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 valla şimdi sadece ortaya laf atıp kaçmış olmamak için baktım evet dediğiniz diyetler var. sadece tek bir nokta da sakatlık olabilir olduğu görülüyor, o da bir noktada çiğ et diyeti uygulayan bir hayvan bir insanı ısırırsa aynı tadı insandan alıp onu da yiyecek kaynağı gibi görmesi olası. bunu da tek bir yerde okudum ama mantıksız değil. yine de sokak köpeği gibi agresif olma potansiyeli olan bir köpeğe de çiğ et vermek pek mantıklı değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Yeni gördüm lan, geçmiş olsun, Allah korumuş. Yapın şikayetinizi abi, neyse olsun yani, haketmiş it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ayrıca petshoptan değil sokaktaki köpeğe kendini ısırttığın için saygı duyduk sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dreagloth said: Evet onu ogrendik, ev de yakin sayilir da kadin karneyi falan getirmis asilar ok. Arti bu ikinci olay 1 hafta icerisinde, gecen kargocunun parmagini goturmus itogluit. seni ısırmış, kargocunun parmağı götürmüş, hayvansever patiler ( sadece kedi ve köpek ) de sahibinin suçu var demiş. bi tükenin ya, sahibinin suçu var diyenler bir tükenin lütfen. sahibinin olduğu kadar köpeğin de suçu var, bence net öldür o köpeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar