paparnoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Nasıl dibe çekti ? Skyler'ın yüksek harcamaları var mıydı ? Hayır. Kocasından nefret ediyor muydu ? Hayır. Aksine her anında yanında olmaya çalıştı mı ? Evet. Hatta her türlü olanağı seferber etti. Ancak Heisenberg kibir, açgözlülük, kıskançlık ve öfkenin kölesi olmuş bir zat idi. Güzel bir söz vardır. Pride comes before a fall. Skyler, ona tedavi için her türlü bütçeyi buluyor ve her türlü imkanı tesis ediyor. Ancak Heisenberg ne yapıyor ? Kibrine yenik düşüyor. Ondan sonra say my name, say my name. Heisenberg, Skyler White'a ne verdi ? Mutluluk ? Sevgi ? Para ? Saygı ? İyi bir gelecek ? Hiç birini Skyler White, bir rahibe Teresa değil ama iyi bir kadın olduğu muhakkak. Affedersiniz birde üstüne Heisenberg hanımı bacı eylemiş. Ne yatağa gelir, ne sarılır, ne öper. Günlerce haber vermeden eve gelmez. Bu kadında yaşayan bir varlık. Bir taraftan sakat çocuğu ile mi uğraşsın ? Diğer taraftan minik kızına mı vakit ayırsın ? Babası ne yapıyor, asitle ceset imha ediyor, sokaktaki müptezellerin artmasına vesile oluyor. Sonra vay efendim Skyler kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 fazla ciddiye almayin olm kurgu alt tarafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 paparnoz said: Skyler'ın yüksek harcamaları var mıydı ? Hayır. Kocasından nefret ediyor muydu ? Hayır. Aksine her anında yanında olmaya çalıştı mı ? Evet. ... Heisenberg, Skyler White'a ne verdi ? Mutluluk ? Sevgi ? Para ? Saygı ? İyi bir gelecek mi .. Affedersiniz birde üstüne Heisenberg hanımı bacı eylemiş. Ne yatağa gelir, ne sarılır, ne öper. . iliskilerde kadin bakis acisi adaletsizligini cok guzel orneklemissin abi. olmeden once karima cocuguma para birakayim diye son gunlerini tehlike icinde gecirsen de goruldugu uzere kadinin dusunce tarzi, benim icin ne yapti ki, zaten opmuyor da eskisi gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sen diziyi baya kaba etinle izlemissin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Adam çocuğum adam olsun, hatun benden sonra zorluk çekmesin, gül gibi geçinip gitsinler diye herşeyi yapsın,genede yaranamasin. Hep aynı senaryo,Walter öldüğü gibi skyler gider bulur birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ne yapacaktı ? Manastıra kapanıp, Walter üzerine ağıtlar mı yazsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 2.defa izlemek de zevkliymiş baya unutmuşum zaten bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 miyaw33 said: Adam çocuğum adam olsun, hatun benden sonra zorluk çekmesin, gül gibi geçinip gitsinler diye herşeyi yapsın,genede yaranamasin. Hep aynı senaryo,Walter öldüğü gibi skyler gider bulur birini Madem öyle niye durmadı bir süre sonra? Savunmayın şu adamı yahu. Her ne kadar empati yaptırıp kendini sevdirsede itin teki. Ne demişler, "Para insanı değiştirmez, gerçekte kim olduğunu ortaya çıkartır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 adam herşeyi ailesi için yapdı hakkını yiyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Nerenizle izlediniz diziyi. Lol Evet en basta para ve ailesi ondan sonra rahat etsin diye yapti. Devami ise aynen söyle; Finale yakin bolumlerden birinde skyler'a ne diyodu I did it for me. I liked it I was good at it And i was really......really alive Adam hayati boyunca potansiyelini kullanamadi ve gray companyden ayrildigina bin pismandi ama gururundan bide ex aski orda oldugundan donemedi. Bence cok iyi islenmis karakter, lise ogretmeninden heisenberg olmasi ince nakis gibi ilmek ilmek islenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Haklısın pordakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=BUmpTKXpIdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Cokomantis said: adam herşeyi ailesi için yapdı hakkını yiyorsunuz :( https://vignette1.wikia.nocookie.net/breakingbad/images/2/24/Yellowstripes3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 o nazi redneck'in trigger happy'liğiydi o. say my name reis'i yedirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 kabul edelim walter çoğumuzun kendimizle özdeşleştirmek istemeyeceği kadar ezik bir orospu çocuğu kahramandı. zaten güzelliği de buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ben jessiyle özdeşleştirdim kendimi diziyi izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 adam öldürüp gençliği zehirliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 hayzenberg haksız bonus spo 4-5. sezon http://www.youtube.com/watch?v=njuIKGNcTVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 fresia said: adam öldürüp gençliği zehirliyorlar cehape zihniyeti hep işte bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Yaaaa lanet olası diziyi tekrar izlemeye başladım. Bir terapiste falan mı gitsem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 jesse oscarlık oynadı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Chris_Metcalf said: Yaaaa lanet olası diziyi tekrar izlemeye başladım. Bir terapiste falan mı gitsem acaba. the wire izlesene abi şunun tekrar izleyeceğine. ben de sevdim diziyi lafım yok da, ikinci kez izlenir mi hani bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 2. kere izlemiştim, 3. düşünüyorum. İzlenir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 bence de the wire izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 the wire izlese yerinde dura.... bbad'i iyi dizi sanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar