Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rimworld (kickstarter)

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

denalir said:

Boreal çok zevkli benim favorim de Tundra, Low temp, mountains.

Bir iki şey soracam birde tavsiye vericem.

indoorda hydrobasinsiz farm nasıl yapıyorsun? taş olan yeri toprağa nasıl çevirdin

hospital bedlerin nüne vital monitör koyma iki atağın arasına koyarsan daha az yapmış olursun

Aynı şekilde hospital bölgesini karantinada tut millet infection kaparsa diğerlerin bulaştırmamış olursun yada hastalar uyurken rahatsız olmaz iyileşme süreçleri sekteye ugramaz.

Bu tarz haritalarda düşman tek bölgeden geldiğinden o bölgeyi molozla kapa gelişleri yavaşlar çota çota ağızlarına sıkarsın.

ek olarak

INFESTION!!!
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Bir iki şey soracam birde tavsiye vericem.

indoorda hydrobasinsiz farm nasıl yapıyorsun? taş olan yeri toprağa nasıl çevirdin

hospital bedlerin nüne vital monitör koyma iki atağın arasına koyarsan daha az yapmış olursun

Aynı şekilde hospital bölgesini karantinada tut millet infection kaparsa diğerlerin bulaştırmamış olursun yada hastalar uyurken rahatsız olmaz iyileşme süreçleri sekteye ugramaz.

Bu tarz haritalarda düşman tek bölgeden geldiğinden o bölgeyi molozla kapa gelişleri yavaşlar çota çota ağızlarına sıkarsın.

ek olarak

INFESTION!!!

Bu oyunda çok mod var, modlardan biri toprağı soile çevirmeni sağlıyor, o sayede magara icine farm yapabiliyorsun.

Modun ismi: Tilled Soil

Tavsiyeler için çok teşekkür ;)
Sosyal ağlarda paylaş

wall da atıyorum, walların arasına sandbag işte

bu arada dediğin tür modlar oyunu baya bozuyor. ben şahsen kullanmıyorum. dağın içinde tarım yaptıktan sonra pek bir anlamı yok benim için. onun için oyunde tech var hayvan gibi progress istiyor, dedication istiyor. tek modla onu ortadan kaldırıyorsun risksiz yemek üretiyorsun. hilenin dibi
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun steame çıkmadan alıp hatim indirdim zaten baya bi sıkıldım, nolax raid geldi fln dedi bi daha başladım heavy mod girdim hava değişikliği olsun diye, hile mi? evet baya gameplay değişiyor ama onuda işte kişisel tercihlerinle süspanse edebiliyorsun. Mesela dedim ya load save yapmıyorum diye, en sevdiğim adamlar öldü fln. Raid mi yiyorsun böle adım adım planlıyorum nerden engellesem yani dijital mazoşizm bi yandan :D

çok zevkli silah zırh modları fln var şiddetle tavsiye ederim. Bi de optionstan developer modu açıp kendime raid yaptırıyorum overpower olunca, koloniye işkence ediyorum loopa giriyor böylece:)

En zevk aldığım bölüm ise esirlerin uzuvlarını almaksdjsnxjhasckldsjm
Sosyal ağlarda paylaş

modsuz. some challenge / phoebe. son yamayla gelen seyleri denedikten sonra daha zorunda baslayacagim.

giriste turretlar, 1 mortar, patlayicilar ve tuzaklar var. infestationi uzun koridorlarda kitelayarak hallediyorum.

sniper rifle, hospital bed, drill var. charge rifle henuz yapamadim. plasteel var ama compontent zorlar.

elemanlar iyi denk geldi. 2 melee. 1 hic dovusmeyen. kalanlar alevli shooter. sadece 1 minerim var. o cok zorluyor. crafterim da az, stone cut, smokeleaf gibi isler aksiyor.

tavuklarim var. muffalo yetistirmeye basladim. labrador epey var fazlasini satiyorum. parayi elbise ve sanattan kazaniyorum. koltuk saticam bir de alan bulursam sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

asdhahdha aynen baktım skiller kötü asmıyalımda beslielim mi moduna girip böbrek ciger sonra kalp karaciger ne varsa toparlıyorum.

Yada peg jaw takıp medic kastırıyorm elemanlara.

peg takarken bi tane odunu alıp monte ediyor ya çok gülüyorum ashdhadha

bi ara benim adamlardan biri siroz olunca bi mahkumun karaciğerini alıp benim adama takayım dedim
böyle karaciğeri al diyorum pat ölüyo mahkum
pat ölüyo
pat ölüyo
pat ölüyo derken
sonra farkettim ki karaciğer olmadan insan yaşamıyomuş. meğer karaciğer loot olarak düşüyomuş yere her seferinde.
bu da böyle bi anımdır

tabi sonra akciğer, böbrek falan adamı öldürmeden bi güzel harvestladım öyle aldım karaciğerini.

bi tane de öyle yaşlı amcam vardı kalp krizi geçiren, ona da aynı şekilde yeni kalp taktık. hasta oldum oyuna sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

hasta odalarını ayırırsanız infection, parasite, worm gibi şeylerde yayılma olmaz başınız ağrımaz. onun dışında bütün gerçek erkekleri yiğidin harcamanlandığı lost tribe'a davet ediyorum. taş sopayla elektrik olmadan başlayıp da medeniyeti adım adım açmak baya iyi.

https://ih1.redbubble.net/image.91564355.5219/flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

challenge moda var mısınız pampalar

1 survivor başlıyoruz, skill point cap koyarız, prepare carefully ile yaparız. sıfır item. 30 gün max grow time herhangi bir zone.

load-save yok. bakalım nereye kadar ayakta kalacaz.

büyük ihtimal ilk wolfta gg silahsız kitesız ama eğlenceli olabilir. bir kaç yayın gördüm bu konseptte.
Sosyal ağlarda paylaş

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=846941781

başlangıç bu, diğer kondisyonlar :

senaryo :
Random Randy
Rough
Permadeath mode - On (zorluk seçimi altında)

map:
temperate forest
max 30 gün growing time

colonist:
(prepare carefully ile hazırlıyoruz, use skill points'i tıklıyoruz ki skill cap gelsin - dengesiz olmasın)
mod yoksa : http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=735106432

pozitif point ile başlamanız gerek.

sağlık kondisyonunu bilerek malnutrition yaptım, - point e düşmeden biraz zor başlasın ama uzun süreli sürdürülebilir olsun diye.

herkes başlangıç karakterini koysun ss olarak ^_^

mod olarak utility dışında bir şey açmayalım tadı kaçmasın. oyunun vanilla mekaniklerini değiştiren bir şey olmasın atıyorum her yerde ekim dikim veya işte arkasından ateş edilen duvarlar gibi.

mein teil:

Sir, Lancelot - Orta dünyadan kaçırılıp yalnızlığa terk edilen kahramanımız.

+5 point ile başladık

steel yanında başladım, yay

https://i.imgflip.com/10hyk1.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...