zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 az ye de bi crematorium öğren allah aşkına. o mezarlar darladı çok beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ben mezarları siperlerin önüne dikiyorum, gelenlere mesaj veriyorum https://ih1.redbubble.net/image.128688383.2167/flat,800x800,070,f.u6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bingildak seni üzmek istemem ama gerçek erkekler siper kullanmaz bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Ya sorma alina var en sağda bak onun için 3 tane en sevdiğim adamımı kaybettim biraz önce kendisi de 59 yaşında shgdhasbdhasdh. Sağ ortadaki kan gölü onu kurtarmak içindi çok pişmanım şuan, save-load yapmak istemiyorum çok pişmanım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 denalir said: Boreal çok zevkli benim favorim de Tundra, Low temp, mountains. Bir iki şey soracam birde tavsiye vericem. indoorda hydrobasinsiz farm nasıl yapıyorsun? taş olan yeri toprağa nasıl çevirdin hospital bedlerin nüne vital monitör koyma iki atağın arasına koyarsan daha az yapmış olursun Aynı şekilde hospital bölgesini karantinada tut millet infection kaparsa diğerlerin bulaştırmamış olursun yada hastalar uyurken rahatsız olmaz iyileşme süreçleri sekteye ugramaz. Bu tarz haritalarda düşman tek bölgeden geldiğinden o bölgeyi molozla kapa gelişleri yavaşlar çota çota ağızlarına sıkarsın. ek olarak INFESTION!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 zipzip said: bingildak seni üzmek istemem ama gerçek erkekler siper kullanmaz bebişim. o ne demek lan hahaha mermilere gögüs gererek erkeklik mi olur, en fazla ceset olursun asudhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 hayatın gunluk mucadelesi bir de bu oyun ustune gelince dayanamadım sildim, yok nudist yok bilmem ne geberin lan dedim sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 NolaxThensbane said: Bir iki şey soracam birde tavsiye vericem. indoorda hydrobasinsiz farm nasıl yapıyorsun? taş olan yeri toprağa nasıl çevirdin hospital bedlerin nüne vital monitör koyma iki atağın arasına koyarsan daha az yapmış olursun Aynı şekilde hospital bölgesini karantinada tut millet infection kaparsa diğerlerin bulaştırmamış olursun yada hastalar uyurken rahatsız olmaz iyileşme süreçleri sekteye ugramaz. Bu tarz haritalarda düşman tek bölgeden geldiğinden o bölgeyi molozla kapa gelişleri yavaşlar çota çota ağızlarına sıkarsın. ek olarak INFESTION!!! Bu oyunda çok mod var, modlardan biri toprağı soile çevirmeni sağlıyor, o sayede magara icine farm yapabiliyorsun. Modun ismi: Tilled Soil Tavsiyeler için çok teşekkür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bingildak said: zipzip said: bingildak seni üzmek istemem ama gerçek erkekler siper kullanmaz bebişim. o ne demek lan hahaha mermilere gögüs gererek erkeklik mi olur, en fazla ceset olursun asudhas ^^ ^^ ^^ ==> Gavurlar x x x x x x x ==> Wall o o o o o o o ==> yiğidolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 wall da atıyorum, walların arasına sandbag işte bu arada dediğin tür modlar oyunu baya bozuyor. ben şahsen kullanmıyorum. dağın içinde tarım yaptıktan sonra pek bir anlamı yok benim için. onun için oyunde tech var hayvan gibi progress istiyor, dedication istiyor. tek modla onu ortadan kaldırıyorsun risksiz yemek üretiyorsun. hilenin dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Oyun steame çıkmadan alıp hatim indirdim zaten baya bi sıkıldım, nolax raid geldi fln dedi bi daha başladım heavy mod girdim hava değişikliği olsun diye, hile mi? evet baya gameplay değişiyor ama onuda işte kişisel tercihlerinle süspanse edebiliyorsun. Mesela dedim ya load save yapmıyorum diye, en sevdiğim adamlar öldü fln. Raid mi yiyorsun böle adım adım planlıyorum nerden engellesem yani dijital mazoşizm bi yandan :D çok zevkli silah zırh modları fln var şiddetle tavsiye ederim. Bi de optionstan developer modu açıp kendime raid yaptırıyorum overpower olunca, koloniye işkence ediyorum loopa giriyor böylece:) En zevk aldığım bölüm ise esirlerin uzuvlarını almaksdjsnxjhasckldsjm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 asdhahdha aynen baktım skiller kötü asmıyalımda beslielim mi moduna girip böbrek ciger sonra kalp karaciger ne varsa toparlıyorum. Yada peg jaw takıp medic kastırıyorm elemanlara. peg takarken bi tane odunu alıp monte ediyor ya çok gülüyorum ashdhadha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 modsuz. some challenge / phoebe. son yamayla gelen seyleri denedikten sonra daha zorunda baslayacagim. giriste turretlar, 1 mortar, patlayicilar ve tuzaklar var. infestationi uzun koridorlarda kitelayarak hallediyorum. sniper rifle, hospital bed, drill var. charge rifle henuz yapamadim. plasteel var ama compontent zorlar. elemanlar iyi denk geldi. 2 melee. 1 hic dovusmeyen. kalanlar alevli shooter. sadece 1 minerim var. o cok zorluyor. crafterim da az, stone cut, smokeleaf gibi isler aksiyor. tavuklarim var. muffalo yetistirmeye basladim. labrador epey var fazlasini satiyorum. parayi elbise ve sanattan kazaniyorum. koltuk saticam bir de alan bulursam sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 NolaxThensbane said: asdhahdha aynen baktım skiller kötü asmıyalımda beslielim mi moduna girip böbrek ciger sonra kalp karaciger ne varsa toparlıyorum. Yada peg jaw takıp medic kastırıyorm elemanlara. peg takarken bi tane odunu alıp monte ediyor ya çok gülüyorum ashdhadha bi ara benim adamlardan biri siroz olunca bi mahkumun karaciğerini alıp benim adama takayım dedim böyle karaciğeri al diyorum pat ölüyo mahkum pat ölüyo pat ölüyo pat ölüyo derken sonra farkettim ki karaciğer olmadan insan yaşamıyomuş. meğer karaciğer loot olarak düşüyomuş yere her seferinde. bu da böyle bi anımdır tabi sonra akciğer, böbrek falan adamı öldürmeden bi güzel harvestladım öyle aldım karaciğerini. bi tane de öyle yaşlı amcam vardı kalp krizi geçiren, ona da aynı şekilde yeni kalp taktık. hasta oldum oyuna sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 hiç mi house izlemedin abi? her liver is failing transplant commitee will never approve her! uzaklara derin bakışlar http://static.tumblr.com/3xqrefo/ltBle0tqd/housesszzz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 hasta odalarını ayırırsanız infection, parasite, worm gibi şeylerde yayılma olmaz başınız ağrımaz. onun dışında bütün gerçek erkekleri yiğidin harcamanlandığı lost tribe'a davet ediyorum. taş sopayla elektrik olmadan başlayıp da medeniyeti adım adım açmak baya iyi. https://ih1.redbubble.net/image.91564355.5219/flat,1000x1000,075,f.u1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 oyle televizyon koymasi zorlasiyor. dogal gazi elektrigi var... gerekirse kendi odalarinda tedavi ederim. ben boyle oynuyorum > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Bu arada cidden hastaları mümkün olduğu ilk andan itibaren ayrı bir hastane odasında tedavi etmeye çalışın. Yerdeki kan, steril olmayan tile'lar vs hastalık yarattığı gibi yamulmuyorsam düzgün bir tedavi odası iyileştirme hızını arttırıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 LOST TRIBE BENİ BEKLE http://i.hizliresim.com/l3DZZE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 challenge moda var mısınız pampalar 1 survivor başlıyoruz, skill point cap koyarız, prepare carefully ile yaparız. sıfır item. 30 gün max grow time herhangi bir zone. load-save yok. bakalım nereye kadar ayakta kalacaz. büyük ihtimal ilk wolfta gg silahsız kitesız ama eğlenceli olabilir. bir kaç yayın gördüm bu konseptte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 location'da spesifik olmalı onun ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 temperate forest? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=846941781 başlangıç bu, diğer kondisyonlar : senaryo : Random Randy Rough Permadeath mode - On (zorluk seçimi altında)map: temperate forest max 30 gün growing timecolonist: (prepare carefully ile hazırlıyoruz, use skill points'i tıklıyoruz ki skill cap gelsin - dengesiz olmasın) mod yoksa : http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=735106432 pozitif point ile başlamanız gerek. sağlık kondisyonunu bilerek malnutrition yaptım, - point e düşmeden biraz zor başlasın ama uzun süreli sürdürülebilir olsun diye. herkes başlangıç karakterini koysun ss olarak ^_^ mod olarak utility dışında bir şey açmayalım tadı kaçmasın. oyunun vanilla mekaniklerini değiştiren bir şey olmasın atıyorum her yerde ekim dikim veya işte arkasından ateş edilen duvarlar gibi. mein teil: Sir, Lancelot - Orta dünyadan kaçırılıp yalnızlığa terk edilen kahramanımız. +5 point ile başladık steel yanında başladım, yay https://i.imgflip.com/10hyk1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 elleri görelim :)-D Başlayanlar karakter ile birlikte gelişmerle ilgili de story telling ssler atsınlar ki eğlenceli olsun. İlk raid ilk predator gank. İlk corn falan das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 2013'ten beri gelistiriliyor di mi bu oyun simdi, ne zaman full release? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar