arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 solar paneli biliyorum mortari bilmiyordum. taslar da blokluyor. acaba mortar shell blokluyor mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Deneyim diyen herkes deli gibi Rimworld oynamaya başlamış agşksdgsdf Hastalık ya oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 çok kötü abi, ağzıma sıçtı oyun gerçekten sdf hatta bugün tekrar baştan başladım, daha bi güzel gidiyor sanki her şey yani bilmiyorum o ilk başlama heyecanı çok tatlı ya gerçekten, yeni karakterler bişeyler falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 sabah 6'ya kadar oynadım ıse uykusuz geldım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 oyunun olayı tam istediğim gibi ama grafiklerini sevemedim elim gitmiyor almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Kolonide ki guzel bayanın herkesle evlenip ayrılması ve kolonide bıraktığı total travmatik etki paha biçilemez ya. En stresli anlarım evlendiği kişiyle aynı odaya koyma stresiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 bingildak said: 5. playthrough da falan istediğim sinerjiyi yakaladım. doğrusu 4. de yakalamıştım hatta ship techleri açmaya başlamıştım ama psychic drone geldi, extreme -50 veriyor daimi olarak. 1 ay bekledim gitmedi. mental break downlar yönetilemez hale geldi ehh dedim kapattım. rough, random randy, tribe from zero to hero :) techlerin yarısından çoğu bitti er ya da geç dağın içerisinde olduğun için infestation yaşanacak ve böcekler tüm adamlarını uykularında gankleyecek bilgin olsun. dağların içine kurulmayın abi şu oyunda aşırı saçma yani. infestation abartı OP olduğu için hiçbir şekilde kurtulamıyorsunuz. tek çözüm dağda evinize bağlantılı 20x20 falan bir alan daha kazıp boş bırakmak. oyun hive'ların hepsini oraya spawn ediyor falan da bug abuse gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 benim koloni yaşlılıktan ölecek neredeyse o kadar ilerledim ki yarısında katarat prostat var. kimisinin böbreğini ciğerini değiştirdim çenesini yaptırdım. takma kol bacak ashdhah hep bir yaşanmışlıklar. 1 tane düzgün adam yok en gençleri 48 yaşında. Keşke çolukları çocukları olsa çok büyük eksiklik bence oyun o konuda. henüz koloniyi dağıtmadım yada birine saldırmadım onu yapacam ilk fırsatta. Birde tavsiye heykel ve kıyafet yapın sürekli çok yüksek fiyatlara satılıyor merchantlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Başka koloniye saldırma mı geldi oyuna acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 3 defa infestation oldu hepsinde savuşturdum. Nades ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 denalir said: Başka koloniye saldırma mı geldi oyuna acep? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 colonist sayisi artinca (30+) efsanevi infestationlar oluyor. hadi iyi gunler diyip world'u kapatiyorsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ben 16 üzerine çıktığında efektifliğini yitirdiğini hissettim ve azalttım rakamı, kasmadım ölmesin diye. 14 sweet spot gibi. ondan sonrası benim yönetme kabiliyetimden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 OOOOOOOOOOOOOOO neler gelmiş oyuna ya, TY NOLAX!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 yalnız oyun "grafik beceremiyom seninkini alayım mı?" diye rica edip çorladığı prison artitect'ten 5 kat falan iyi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 oyunun genişlemeye daha bir bu kadar daha yer var. süper bir içerik üzerine inşa etmiş adam. bir bu kadar derinlik daha gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 sıcak çarpmasından nasıl korunuyorsunuz? kaza ile ineceğiniz yere kadar seçmediğinizi varsayarak soruyorum :P. soğutucu bir halta yaramıyor gibi. ilk denemede havalandırma kurdum bir işe yaramadı. ikinci denemede her odaya ayrı soğutucu koydum.. içerisi 100 dereceleri gördü :D. 2 dir herkes ölüyor. edit: ulan! sıcak soğuk diye ufak bir ikonu varmış. soğutacağı ısıtacağı taraf mı bu yani. hepsi oda içindeydi, orada mı sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 evet :D birde dereceyi seciyorsun enerji tuketiyor. uflemesi gerekn yerlere dikkat et sıcak kırmızı soguk mavi, havalandırma koyarsanda ısıyı iletiyorsun yan odalara ekstradan klima koymaya gerek kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Sıcak çarpmasında salona klima kurup odalara da ventle aktarıcaksın. Büyüklüğe göre 2 klima da gerekebilir. Adamların durumuna göre içeri hapsediceksin. Baktın heatstroke artıyor kapat içeri kendilerine gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 bunda yeri kazma var mı yani yerden maden çıkarma falan. sadece dagları mı kazabılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 İleride researchle geliyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 şu oyun 3 boyutlu olsa müthiş birşey olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 misc segmesinden mezar yapmayı unutmayın, hapiness penalty alıyorlar görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ne 3 boyutu ya gayet ıyı boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 aynen 3d olsa bir boka benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar