senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Abi oyunu dlcsiz mi oynuyorsunuz? Dlcler ile alayim dedigimde 1700kusur tl fatura cikardi steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dlcsiz olmaz. her kurusuna deger. kirayi yatiramadigimdan starbucksda oynuyorum ama degdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 senko said: Abi oyunu dlcsiz mi oynuyorsunuz? Dlcler ile alayim dedigimde 1700kusur tl fatura cikardi steam. Dlclerde gameplaylik bişe yok. Oyunu al yeter. Onlar kickstarterının gereksiz oyuna ismini koyma gibi eklentileri o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 50tl ne ya. maks 8.5 tl eder. bi de 1200tl lik bir şeyi var. ortaklık payı falan herhalde sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Prison Architect te 49TL ki bu ondan daha çok sarıyor öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 maks 8,5 ederi al bi oyna kendin pişman olacaksın. Oyun cidden inanılmaz saran bir oyun. Mod kesinlikle indirin ama. http://image.prntscr.com/image/df0d10c5d9334e13870dbd9819e650b4.png Şunlar benim modlar. Yeni patch geldiği için çoğu çalışmıyor ama mod yapanlar çalışıyor dlei gibi. Rimikea özellikle öneririm inanılmaz tatlı eşyalar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 otizm simulatoru gibi oyun ya. şimdi new tribe olayına sardım. her şey süper gidiyor, sustain falan şahane. resarch bir yandan ilerliyor. bende çubuk var, elektrik yok adam sniper, shotgunla gelip one shot atıyor core tayfaya kendimi kesecek gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 becerebildigin bir zorlukta oyna? sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 zorda oynamıyorum ki (some challenge'ın bir tık zoru). rng e yalan oluyorum da işte load yapmak istemiyorum gücüme gidiyor asdad. sil baştan yine 5 saat çöp. bi de kanamayı nasıl durduruyoruz ya. dün 2 karakter bleed out oldu çatışmadan sonra. o kadar da güzel gidiyordu. tamerım tam bir ilaha dönüşmüştü filler,warglar, ramler her şeyi vardı. o kadar target arasından scopeladı piçler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ne zaman release edilcek oyun belli mi? early access değil de normal release edilince ben de alıcam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ea sayılmaz artık. Al geç. Büyük ihtimal vergi ıvır zıvırı yüzünden beta tutuyolar. Bug eksik fln yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bu oyun tamamiyle dramatik hikayeler yaratma üzerine. Kolayda sıkıntısız oynayınca zaten çok zevkli olmuyor. Bütün takım hastalıktan yatağa düşmüşken raid gelmesi gibi olaylar oyunun parladığı yer. Veya raid'e hazırsın ama raiddekilerden ikisi senin grubundaki adamların yakın akrabası çıkıyor mesela. Hepsini çok rahat katledebilecek durumdayken bir anda ikisini sağ çıkarmaya çalışman gerekiyor. Dövüşler zor geliyorsa benim yaptığım gibi peynir taktiklerine geçebilirsiniz. Düşmanlar dar koridorlardan üsse girsin. Tek sıra girmeye çalışıyorlarken duvarın arkasından birden fazla kişiyi bir düşmana flank ettirebilirsin. Yeterince morallerini kırarsan diğerleri kaçıyor zaten. İlerde turret kurabilince dar giriş taktiği daha da etkili oluyor. Elinde bomba olan adamlar, siege ve pod drop haricinde herkesi böyle indirmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 bingildak said: Ea sayılmaz artık. Al geç. Büyük ihtimal vergi ıvır zıvırı yüzünden beta tutuyolar. Bug eksik fln yok. hmm ok bunu bilmem güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Lost tribe a bayıldım ya. İsimler, tipler, teknoloji yok. Igrat gibi çalışıp hiç mutsuz olmuyorlar falan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 treatment durduruyor kanamayi. kan damlasi ikonu yerine bandaj ikonu cikiyor. abi sen tribal seviyedeyken sniper gunla geliyorlarsa orada cheeseleyebilmek icin tuzak dolu uzun koridordan gecirmen lazim tower defense oyunuymus gibi. choke point yetmez. sustain iyi diyorsun ya belki de yemeyip icmeyip assault rifle rushlamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Aynen ben de öyle düşündüm ama aşırı uzun sürüyor. Çok research point istiyor birini tam anlamıyla dedike edemiyorum. Belki onu yapabilsem yetişir. Ben dışarı duvar iki karelik giriş koridor atıyorum. Kapıyı kırarsa oraya giriyor ama kapıyı kırmıyor duvarı kırıyor ayı. O zaman choke point sıkıntı oluyor. Bu arada dediğim olay o koridora girdiğinde oldu ama dediğim gibi rng işiydi biraz adam girdi ve scopeladı tek atışta gull hpli adamı. Artık nasıl bir zar attıysa piç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Oyun baya iyi ama ben çok sevdim. Kafadan 40-50 saati var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 zorluk arttikca o dedicated researchcunun zorunlulugu artiyor. tribe baslayinca da artiyor haliyle. 50 saat mi? cok tatli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 peki mağaraya girsem tamamen choke point i tek kapıya düşürsem, o zaman dışarıdaki şeyleri talan ediyor mu? hiç dikkat etmedim. öyle bir taktik yapabilir miyiz? bir de malaria tedavi edemiyorsun sanırım normal packle? ilaç gibi bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 bingildak said: Kafadan 40-50 saati var. Ay kıyamam sana ben. 40 50 saatmiş agşksfgsdf. Abi öğlen 2de başlayıp sabah 6da başından kalktığını bilirim. Malaria'nın var tedavisi, yeter ki treatment uygula. Health sekmesinde hastalığın yanında yüzde var altta da immunity yüzdesi var. Alttakinin yüzdesi treatment yaptıkça hızlı artıyor. Hangisi önce %100 olursa karakterin kaderini belirliyor. O yüzden doktora öncelikten 1 ataman lazım yoksa başka işler yapıyor aptal karakterler. Firefight, bedrest, doctor gibi şeylerin önceliğini mutlaka 1 yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 senin işin oyun oynamak zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bu oyun farklı bi şey ya. Kafayı sıyırıyosun. Tek sevmediğim yanı yapımcısı çok paragöz. Adama yalvardım çekiliş için key var diye, vermiyor şerefsiz. Zaten Steam'de bilmemne pirate pack var 1200 lira mı ne. Öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Hazır gaza gelmişken mod listemi de paylaşayım. http://i.hizliresim.com/njb7qM.jpg Rimikea mutlaka indirin. İnanılmaz tatlı eşyalar geliyor research yapınca. Hand me that brick inanılmaz yararlı bi mod. Haul yapan işçiler craft yerlerine malzemeleri taşıyor. Prepare Carefully'de istediğiniz gibi karakter yapabiliyorsunuz. Smart speed modunda 4. hız ekleniyor, uzun sürede lazım oluyor. Realistic Darkness'ı kesinlikle öneririm ama bayabilirsiniz, güç ya da meşale yoksa gece hiçbir şey göremiyorsunuz ama görsel olarak inanılmaz tatlı oluyor. Kalanlar adından az çok anlatıyor ne olduğunu. Bu kadar, ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 40 - 50 saat benim için 10 gün demek başka hiçbir şey oynamazsam ki oynarım, haliyle 20 gün falan yeter çok bile :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 vay namussuz nasil da bedava oyun vermez! 1200 lira yine iyiymis senko'ya 1700 liraya satmaya calismisti serefsiz! oyun pahali oldugu icin (49 TL) paragozlugu tartisilabilir. gerisi 1200 liraya ne satildigini okumamak ve mezarcilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar