nienna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 çok ilginç geliyor bana. hani açıyorlar ya makas tavsiyesi, elektrik süpürgesi torbası tavsiyesi, darbuka derisi tavsiyesi vs gibi. böyle herhangi bir cismin üstüne on sayfa konuşuluyor. kimi yurtdışından getirtmiş çok memnun, kimisi çarşıdan almış ucuza güzel. o da memnun. özetle akla gelecek en son ürünler hakkında onlarca sayfa konuşulabiliyor paticik'te. değişik bir şey. uzaktan izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 müşteri memnuniyeti başlığımı oldu şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 darbuka derisine link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 nienna said: çok ilginç geliyor bana. hani açıyorlar ya makas tavsiyesi, elektrik süpürgesi torbası tavsiyesi, darbuka derisi tavsiyesi vs gibi. böyle herhangi bir cismin üstüne on sayfa konuşuluyor. kimi yurtdışından getirtmiş çok memnun, kimisi çarşıdan almış ucuza güzel. o da memnun. özetle akla gelecek en son ürünler hakkında onlarca sayfa konuşulabiliyor paticik'te. değişik bir şey. uzaktan izliyorum :) işte forumcu adamın dünyası böyle. paylaşım, bir bilene sorma, bildiği bir şey varsa gelip akıl verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 illa elektrik süpürgesi olmasına gerek yok. tırnak makası da olabilir, yeni toplayacağı masaüstü hakkında da görüş isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bence, şair burada güzel duygularını dile getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 genelde kendi kullandıkları en iyisi oluyor insanların ama onu napıcaz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 forum olayının amaçlarından birisi lan o bahsettiğin. niye garip geldi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 150 lira butcem var yaziyo adam gelip biri aslinda sundan alacaksin diyip 800 liralik bisey koyuyor ona tav oluyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sen de her fare konusunda razer mamba diye çıkıyorsun. adamın bütçe 100tl de olsa. anca eleştiri yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 tam bir baba adayı arkadaş... babam mesela çevresindekilere benim ultima oynayışımı anlatıyor: "kırmızı bir şeytan var ekranda kanat çırpa çırpa bir oraya gidiyor bi buraya gidiyor. gezeceksen çık sokakta gez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 baba iyiymiş gezeceksen sokakta gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 davul derisi evans mı? remo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben seviyorum öyle topikleri ya, bi bakıyorum ne olduğunu bile bilmediğim bir şey hakkında 20 sayfa yorum okumuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 en son engraving konusunda yaşadım ben aslında bunu. halbuki bıçak işte anasını satayım. al 10-20 liraya kullan, yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yazin utanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 içine atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ya bunun nedeni bişey alıcak oluyosun, daha önce çakmasını almış bi arkadaşın atmış tutmuş, o yüzden açıyosun yorumlara bakıyosun. Hepsiburada yorumlarına taraflı yorum, kendileri yazmış diyosun. Sonra gidip sözlüklere bakıyosun bi iyi bi kötü yorum olmuş. Adam gibi insan ilişkin olmadığından, yüzyüze gidip alışveriş yapmadığından güven duygusu eksikliğinden soruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 nienna said: çok ilginç geliyor bana. hani açıyorlar ya makas tavsiyesi, elektrik süpürgesi torbası tavsiyesi, darbuka derisi tavsiyesi vs gibi. böyle herhangi bir cismin üstüne on sayfa konuşuluyor. kimi yurtdışından getirtmiş çok memnun, kimisi çarşıdan almış ucuza güzel. o da memnun. özetle akla gelecek en son ürünler hakkında onlarca sayfa konuşulabiliyor paticik'te. değişik bir şey. uzaktan izliyorum :) burada en azından daha bildiğin kişilerden daha güzel yorum alabiliyorsun abi o ürün neyse onun hakkında. ha troll geyik dönüyor illa da o işin eğlencesi. yakında elektrik süpürgesi tavsiye isteyebilirim misal ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 o engraving neydi ya öyle. biri bıçağın üstüne BELALIM yazsa popom yere çarpana kadar kahkaha atarım ama adam engraving diyor abi. engravingse bişey denir mi lan. koskoca engraving sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar