Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik'teki nesne ve aygıt konuları

nienna

Öne çıkan mesajlar

çok ilginç geliyor bana. hani açıyorlar ya makas tavsiyesi, elektrik süpürgesi torbası tavsiyesi, darbuka derisi tavsiyesi vs gibi. böyle herhangi bir cismin üstüne on sayfa konuşuluyor. kimi yurtdışından getirtmiş çok memnun, kimisi çarşıdan almış ucuza güzel. o da memnun. özetle akla gelecek en son ürünler hakkında onlarca sayfa konuşulabiliyor paticik'te. değişik bir şey. uzaktan izliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

nienna said:

çok ilginç geliyor bana. hani açıyorlar ya makas tavsiyesi, elektrik süpürgesi torbası tavsiyesi, darbuka derisi tavsiyesi vs gibi. böyle herhangi bir cismin üstüne on sayfa konuşuluyor. kimi yurtdışından getirtmiş çok memnun, kimisi çarşıdan almış ucuza güzel. o da memnun. özetle akla gelecek en son ürünler hakkında onlarca sayfa konuşulabiliyor paticik'te. değişik bir şey. uzaktan izliyorum :)

işte forumcu adamın dünyası böyle. paylaşım, bir bilene sorma, bildiği bir şey varsa gelip akıl verme.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunun nedeni bişey alıcak oluyosun, daha önce çakmasını almış bi arkadaşın atmış tutmuş, o yüzden açıyosun yorumlara bakıyosun. Hepsiburada yorumlarına taraflı yorum, kendileri yazmış diyosun. Sonra gidip sözlüklere bakıyosun bi iyi bi kötü yorum olmuş. Adam gibi insan ilişkin olmadığından, yüzyüze gidip alışveriş yapmadığından güven duygusu eksikliğinden soruyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

nienna said:

burada en azından daha bildiğin kişilerden daha güzel yorum alabiliyorsun abi o ürün neyse onun hakkında. ha troll geyik dönüyor illa da o işin eğlencesi.

yakında elektrik süpürgesi tavsiye isteyebilirim misal ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...