Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Endüstriyel tasarım okuyan biri için önerileriniz gerek. Havayolu taşımacılığı için, yurt dışı seyahatlerinde kullanılabilecek bir bavul. Başınıza gelen sorunlar, şöyle bir bavul olsaydı hayatım çok daha kolay olurdu diyebileceğiniz şeyler varsa lütfen söyleyin. /troll serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Tuor_annare said: /troll serbest şu olunca hiç içinden gelmiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bu topikte trollü yasaklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 şöyle küçüğünden efektif bir jeneratör olsa fena olmazdı laptopı telefonu falan şarjlardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Gümrükten mal kaçırmak için gizli bölmeli dedektör, xray atlatan cinsten bir şey süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ^ Das :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bavulun iç kısmına astar gibi bir torba falan koyun, ona da vakumlu poşetlerde olan vakum şeysinden koyun. Doldurup vakumlayalım o bölmeyi (kıyafet falan) böylece diğer eşyalara daha çok yer kalsın. Bir de silindir şeklinde bavul projesi geliyor aklıma ama onu beceremezsiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kemerine takacağın sensörü kendi kendine takip eden bi düzenek. bir metre arkandan gelecek. biri alıp kaçmaya kalkarsada 10 metre uzaklaştığında elektrik verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 dış yüzeyi full teker olsun tırtıl gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Değişik boylara genişleyip küçülebilen bavul yap. İlla milyarlık bavul seti almak gerekiyor.Onun yerine 1 bavulu istediğimiz zaman ufak şekle istemediğimiz zaman büyük şekle sokabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bavula sağlam bir şekilde monte edilebilen ve istenildiğinde kolayca çıkarılabilen laptop cantası kullanışlı olabilir. iş seyahatları için takım elbiseleri elde taşımak zor oluyor. katlayarak bavula koymak ise tam bir dert. takımları duzgunce bavula yerleştirebilecegimiz bir tasarım fevkalade olur. kişisel bakım eşyalarının ayrıca muhafaza edileceği, sıvıların akması halinde diğer eşyalara bulaşmayacağı bir ek bölme fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 çok teşekkür ettim. baya sağlam fikirler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bunları düşünemediysen zaten kendi başına git sanayide kaportacı ol ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 tekerlek koyun bavula. bunlar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Sapı biraz daha uzasın, boyum 1.90 bavulun çekerek götürmek için hafif eğilmem gerekiyor. Eğilmezsem peşimden zıplayarak geliyor bavul genelde. Onun haricinde tekerlekleri içerigirebilse süper olur, THY 2 kere tekerini kopardı bavulumun. Tekersiz 30 40 kg bavulla havalimanından eve dönmek cehennem azabı. Ha bir de körüklü olsun şu bavullar iyice. Dünyadaki en zor şey değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 böyle olmalı http://www.youtube.com/watch?v=XwI_xyqTd_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 iş için uçak, otobüs yolculuğu yapan birisi olarak; öncelikle sağlam olmalı içi dümdüz olmamalı bölmeli olmalı teker kesinlikle önemli asyalı elemanların bavulu görmüştüm bi yerde adam kutu gibi bir şeyi oyuncak araba gibi yürüyüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://4.bp.blogspot.com/_wb8bAl1P-N0/TI99Fesp2LI/AAAAAAAAQmk/EgJNRPxJQnc/s400/unusual-xray-sex-toy-stuck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Fin said: bunları düşünemediysen zaten kendi başına git sanayide kaportacı ol ya. bu mantığı hiç anlamıyorum. Şunu yapamıyorsan bırak bu mesleği zaten mantığını. Adam belki 1. sınıf öğrencisi ve bunu düşünememiş olabilir yani, ya da belki daha farklı şeyler düşünmüştü, bunları görünce bunlarda mantıklı geldi. Bi insan okuduğu meslekle ilgili her ayrıntıyı en iyi şekilde düşünecek diye birşey yok. Böyle bir tepki vermemin nedeni, 1. sınıftayken yapamadığım bişeyi patide konu olarak sordum ve gelen cevaplardan biri buydu. "Bunu düşünemediysen ( ya da yapamadıysan ) bu bölümü bırak zaten". Niye bırakiim abi o an onu düşünememiş olmak hiç düşünülemeyeceği anlamına gelmiyor. Zaten onu düşünebilsin, keşfedebilsin diye o bölümü okuyor. Neyse yıllar önce olan bi durumla ilgili duygularımı ifade ettim sadece, tartısmak amaçlı değil niyetim yanlış anlaşılma olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Gerçekten efektif bir pasaport ve döküman saklama alanı şart. İstendiğinde hemen cart diye alabilelim dökümanı. Koyduğumuzda da kitleyebilelim. Ama böyle ilkokul dolabı gibi kitlenmesin, yenilikçi bir kili çözümü olsun, manyetik olur, bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Kaç günlük seyahat için olcak? Eğer 1 haftaya kadarsa uçakta yanına alınabilcek boyları geçmemeli. 4 döner tekerlekli olmalı (3 teker de olabilir, 1 önde, 2 arkada). İçine erişim kolay olmalı. Dolap gibi tamamen içini boşaltmadan herşeye erişilebilmeli. Örn. iki kanadı açıp sonra içinden bir katı dikey sabitleyip kullanabilirsin(?) Köşelerinde lastiğimsi koruyucular olabilir. En çok hasar taşıma sırasında köşelerden veya köşeye yakın yerden gelir bavula. İç tarafında laptop için bi bölüm kesin olmalı. Kıyafetlerle diğer eşyaların konulduğu bölümler ayrı olabilir. Örn kablolar, fotoğraf makinası, şarj aleti vs. başka bölümde olabilir kıyafetlerden. Bir de hijyen vb. banyoda kullanılcak malzemeler çantanın içinde ufak ve çıkartılabilir başka bir çantada olmalı, kolayca ordan topluca alıp banyoya taşınabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Şurada da bolca fikir bulabilirsin. yanko design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 teşekkür ederim arkadaşlar tekrar. zaten şu an kullanıcı deneyimi araştırması yapıyorum ve verdiğiniz bilgiler gerçekten değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 xaty said: Kaç günlük seyahat için olcak? 10 günlük seyahat için. Bir hafta da olur tabi :) neutrino said: Şurada da bolca fikir bulabilirsin. yanko design teşekkür ettim. bakmıştım bu siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Horrible said: Fin said: bunları düşünemediysen zaten kendi başına git sanayide kaportacı ol ya. bu mantığı hiç anlamıyorum. Şunu yapamıyorsan bırak bu mesleği zaten mantığını. Adam belki 1. sınıf öğrencisi ve bunu düşünememiş olabilir yani, ya da belki daha farklı şeyler düşünmüştü, bunları görünce bunlarda mantıklı geldi. Bi insan okuduğu meslekle ilgili her ayrıntıyı en iyi şekilde düşünecek diye birşey yok. Böyle bir tepki vermemin nedeni, 1. sınıftayken yapamadığım bişeyi patide konu olarak sordum ve gelen cevaplardan biri buydu. "Bunu düşünemediysen ( ya da yapamadıysan ) bu bölümü bırak zaten". Niye bırakiim abi o an onu düşünememiş olmak hiç düşünülemeyeceği anlamına gelmiyor. Zaten onu düşünebilsin, keşfedebilsin diye o bölümü okuyor. Neyse yıllar önce olan bi durumla ilgili duygularımı ifade ettim sadece, tartısmak amaçlı değil niyetim yanlış anlaşılma olmasın =) yetolar dayanışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar