senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 beyler bayanlar max 35k japon veya alman (kesinlikle fransız özellikle pejo değil :)) 2006 yılından eski olmayan kilometresi çok uçmamış ne alabilirim? acil arabaya ihtiyacım var :) aklımda subaru impreza vardı ama 1.5 awd'ler hakkında kötü yorumlar okudum, ayrıca pahalı yedek parça + yakıt tüketimi üzüyor lancer'lara baktığımda da aynı şeyi gördüm. corolla'lar sanki ederinden fazlaya satılıyormuş gibi geliyor hep bana ben şöyle bir düşününce mazda3'ten başka alternatif göremedim? sizin var mı önerebileceğiniz bişiler. mazda3'lerin cons pros'ları nedir? gazlı olanların yakıtları çok üzmez diye tahmin ediyorum, motor güçleri de tatmin edici sayılır... zaten alet japon yürüyen aksamları motoru kalitelidir diye düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile kullanıcısına ne az sorun çıkaran markaların başında geliyor mazda'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 pejonun nesi kötü fransadan ithallerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 vw polo al 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 opel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Gaboo said: pejonun nesi kötü fransadan ithallerin son 3 ayda 5k'lık masraf yaptım arabaya yolda giderken triger kayışı koptu arabanın. RCZ'yi bedavaya verseler almam şu saatten sonra biraz benim de şanssızlığım var (bayağı var aslında) ama çok soğudum pejolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Petrol devri bir gün bitecek, halkını kalkındırmak istiyorsan sanayi kuruluşları açıp üretim yapman gerekiyor. /ontopic Polo düşünmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 2011 1.6tdi polo 60000 km civarı 35000 e bulursun bebek gibi miiisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 polo'lara bakmadıydım ya geçen galeri de polo sordum, adam 2012 kasaya 40k fiyat çektiydi 1.6 motora. ben de hep pahalı lan bunlar diye bakmadıydım :) bi göz atayım polo'lara da. hem yarın elden çıkarırken mazda'dan daha rahat çıkarırım elden. ama polo'ların de 1.6 olanların 90 beygir sanırım araçlar? uzun yolda nası gidiyor bunlar? 120'yi geçemiyeceksem araba da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 120 ne olm bisikletle yapıyo millet 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Karayolları Trafik Kanunu, hız sınırının şehirler arası çift yönlü karayollarında 90 kilometre, bölünmüş yollarda 110 kilometre, otoyollarda da 120 kilometreyi geçmemek üzere yönetmelikte belirlenmesini ön görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko said: polo'lara bakmadıydım ya geçen galeri de polo sordum, adam 2012 kasaya 40k fiyat çektiydi 1.6 motora. ben de hep pahalı lan bunlar diye bakmadıydım :) bi göz atayım polo'lara da. hem yarın elden çıkarırken mazda'dan daha rahat çıkarırım elden. ama polo'ların de 1.6 olanların 90 beygir sanırım araçlar? uzun yolda nası gidiyor bunlar? 120'yi geçemiyeceksem araba da olmaz 1.6 dizelleri uzun yolda gayet iyi, içi küçük ama şase ve motor kalitesi çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 1-2 aya kampanyalar başlar eldeki 2013 stoklarını bitirmek için. beklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 1.4 otomatik polo var 2004 model. Hızlanması iyi değil ama 150 rahat yapıyorum, 180e kadar yolu var. Sonrasında sallanıyor zaten. Bide 2006 falan demişsin, o modele 30un altına rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Vw'de stok mtok kalmadı ki abi adamlardan şimdi istesen 8 ay sonra getiriyorlar zaten arabayı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 VWde kampanya olmaz abi Doğuş Oto kendileri. Araba almak için bekliyorum iner mi diye de. Bir ayda 3000 TL filan zam geldi. İndirim beklememek lazım yani. Diğer markalar yapıyor ama yıl sonuna doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben genel anlamda 0 araç almak için söyledim aslında. bana kalsa vw ye o parayı hayatta vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Valla VW güzel ya. Özellikle üst donanım seviyeleri Premium markaların konforuna erişebiliyor. Bir de Alaman diyerek güveniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 mazda 3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 seat veya mazda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 civic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Selam, Seat... bu çağda Mazda nedir ya! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 çağ ile ne alakası var ya mazdanın? gayet başarılı değil mi motorları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 2. sayfanın ortalarına geldiğimiz şu güzide topikte araba akıl espirimin hala prim yapmaması akıl alır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben anlamamışım.geri dönüp okudum, başlıktaki :)'le birleştirince çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 axedice said: Petrol devri bir gün bitecek, halkını kalkındırmak istiyorsan sanayi kuruluşları açıp üretim yapman gerekiyor. /ontopic Polo düşünmez misin? ahahahahahahah önce anlamadım , sonra bi irkildim ,sonra bastım şukuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar