Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok utanıyorum lan

Liebe

Öne çıkan mesajlar

çalıştığımız büyük firmalara falan rapor fatura zart zurt bişiler hazırlayıp gönderiyorum mail içeriği falan yazıyorum atıyorum 5 dk sonra farkediyorum ki ek'i koymadan göndermişim. 2 değil 3 değil 100 kere falan yaptım herhalde tövbe ya bir ben miyim lan böyle mallık yapan?
Sosyal ağlarda paylaş

çok utanıyorum lan boş mail atıyorum ben forward da değil direk eki gönderiyorum unuturlar ne de olsa diyorum aueshauh

ulan bi tanesi direk patronu aradıydı geçen sene elemanınız ilgili dosya ektedir yazmış kaç gün oldu ne ek var ne bişi diye adamı da rezil ettiydim auehauehau
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

bizim müşteriler 70+. unutunca ek göndermeyi arıyolar beceremedim galiba açmayı tekrar gönderebilir misin diye, gönderiyorum.

Ya ahahah

Ben ek göndermeyi unutanlarla dalga geçen taraftayım. Genelde sadece reply yapsam da bazen reply all u basıyorum. NIHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Rasmon said:

bizim müşteriler 70+. unutunca ek göndermeyi arıyolar beceremedim galiba açmayı tekrar gönderebilir misin diye, gönderiyorum.

Ya ahahah

Ben ek göndermeyi unutanlarla dalga geçen taraftayım. Genelde sadece reply yapsam da bazen reply all u basıyorum. NIHAHAHAHA

olm yapmayın lan 7 kişiye rezil olduğumu biliyorum böyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...