Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 çalıştığımız büyük firmalara falan rapor fatura zart zurt bişiler hazırlayıp gönderiyorum mail içeriği falan yazıyorum atıyorum 5 dk sonra farkediyorum ki ek'i koymadan göndermişim. 2 değil 3 değil 100 kere falan yaptım herhalde tövbe ya bir ben miyim lan böyle mallık yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bende yapıyorum aynı şeyi ya raporda 100 kere "ilgili dosya ektedir" yazıyorum sonra eksiz gönderiyorum, arkasından aynı mail i forward edip ekler:xxx yazıyor ashduıasuhasduıhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 utanma arkadaş. hepimiz yapıyoruz. hatta bilgi geçtiğim müdürüm arayıp ekler nerde la diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 çok utanıyorum lan boş mail atıyorum ben forward da değil direk eki gönderiyorum unuturlar ne de olsa diyorum aueshauh ulan bi tanesi direk patronu aradıydı geçen sene elemanınız ilgili dosya ektedir yazmış kaç gün oldu ne ek var ne bişi diye adamı da rezil ettiydim auehauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 unuturlar ne ya hausdıhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben hiç unutmuyorum lan utanın bence. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bizim müşteriler 70+. unutunca ek göndermeyi arıyolar beceremedim galiba açmayı tekrar gönderebilir misin diye, gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Email client ına kurallar ekleyin şu şu keywords varsa ek sorgula diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben bide fırça attığım oluyor, ulan gönderdik ye ne arayıp duruyorsunuz diye. sonra boş mail beyfendi diyince yerin dibi nerede onu arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Rasmon said: bizim müşteriler 70+. unutunca ek göndermeyi arıyolar beceremedim galiba açmayı tekrar gönderebilir misin diye, gönderiyorum. Ya ahahah Ben ek göndermeyi unutanlarla dalga geçen taraftayım. Genelde sadece reply yapsam da bazen reply all u basıyorum. NIHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ben de yapıyorum aynısını, aynı maili ekli atıyorum sonra hiç bir ekleme yapmadan, belki yanlışlıkla böyle olmuştur derler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 axedice said: Rasmon said: bizim müşteriler 70+. unutunca ek göndermeyi arıyolar beceremedim galiba açmayı tekrar gönderebilir misin diye, gönderiyorum. Ya ahahah Ben ek göndermeyi unutanlarla dalga geçen taraftayım. Genelde sadece reply yapsam da bazen reply all u basıyorum. NIHAHAHAHA olm yapmayın lan 7 kişiye rezil olduğumu biliyorum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ahah ya ben eki koysam bile mail eblek üblek gidiyor böyle bi ara atarım falan filan diye ilkokul2 türkçesiyle yazdığım çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 benim tam tersi türkçe şahane böyle her şeye dikkat ediyorum falan ek yok anasını satim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://i.imgur.com/5tkk2Dz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yok reply olarak bütün kainata ccleniyor o zaman ne yazmışım lan eheh modundayım direk oraya yazdığım google translate türkçesi gibi bişi oluyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gmail kullanın, ek falan yazıyosa ek yazdın ama eklemedin kardeş diye uyarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dikkatsizlik işte abi. benim de başıma çok geliyo bu. hemen bas" send " e gönder yapıyom. banka da çalışırken de baya bi sıkıntı yaşamıştım bu konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 cv'imi atmıştım ektedir diye AMA CV YOK? GFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Tuor_annare said: http://i.imgur.com/5tkk2Dz.jpg girip çıkıp şuna bakıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Allah o ekleri unutanlardan razı olsun. İş yoğunluğuna göre ek gelmedi, bende bir şey yapmadım ayağına yatıyorum ama bazen ters tepiyor, o zaman niye haber vermediniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 google docs rahatladdı bizi o konuda biraz, paso gezenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Tuor_annare said: http://i.imgur.com/5tkk2Dz.jpg agagöz naptın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ya gmail ek attachment felan yazdın bak, koymadın ama bişey diye uyarıyor. Şunu bi yapamadı mal microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 nası yaa ben hiç unutmadım simdiye kadar zaten maili yazmadan onu koymuyor musunuz nası yani !!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar