aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yeni sezon sacma bi gune kondu galiba, ratingleri sundurucek salaklar, sonra iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 gang related ın devamı gelse keşke 1.sezonda bitirdiler pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aquila said: zenci riza baba iyi ya, hatun da guzel. Kız çirkin, zenci de *bne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Bu dizi niye asagilarda kalmis. Zaten iyiydi de son bolumlerde iyice hiz kazandilar, baya gulduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 uzun zamandır izlemediğim dizilerden biriydi. dün başladım ve üç bölüm peşpeşe izledim. dizisizlikte izlenebilir gibi duruyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 yemek yerken izlemelik güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 yeni başladım. çıtır çerezin somut karşılığı olmuş. bazı yerlerde anırarak gülüyorum ama. bi dengesizlik var çözemedim, kimi espriler bit artık dedirtiyor da bazıları sıçırtıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 acquired taste abi izlemeye devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Brooklynli olmayanlar anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 (düzenlendi) olm bunun 6. sezonu başlamış. hiç haber vermiyosunuz. Nisan 11, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 (düzenlendi) bitti bile galiba. yok daha 7 bolum varmis. Nisan 11, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 ben dün yeni başladım, 7 bölüm üst üste izledim. bayağı eğlenceli diziymiş. dediğiniz gibi sürekli ivmeli gitmiyor ama yer yer bayağı eğlenceli, en kötü hali bile hiç sırıtmıyor. boş zamanlarımda çok güzel gidiyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Amy'i oynayan kiz gercekte hamile galiba, Gina gibi bi anda sismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuciusVorenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 7. sezon için yazılan tüm senaryolar çöpe atılıp son zamanlarda gelişen ırkçılık eylemlerine göre yeni senaryolar yazılıcakmış. Cesur bir hamle fakat ''ırkçılığı ön plana alıcağız'' niyetine güzelim diziyi mahvetmezler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Zamanında Terry'nin maruz kaldığı bir ırkçılık temalı bölüm olmuştu, orda iyi kotarmışlardı, dümdüz de mesajı vermişlerdi. Umutluyum şahsen ben, bu ekip yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 8. sezon 10.u bölüm ile final yapacak On 01.07.2020 at 16:41, Dynun dedi ki: Umutluyum şahsen ben, bu ekip yapar Şunu sabitleyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 ben sanırım ikinci sezondayım henüz ama bayağı eğlenceli. komiser ve amy favorim ama andy samberg gene çok komik. sonradan bozmuyordur umarım, finali düzgün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 https://edition.cnn.com/2023/12/12/entertainment/andre-braugher-obit/index.html komiser ölmüş ya 61 yaşında, üzüldüm. daha genç, yazık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Tam uplamaya geliyordum. Cok yazik. Bu yil cok fazla iyi insan genc yasta vefat etti. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 holt başgan, huzur içinde uyu. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar