LethE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 earthle vurdun, adama earthü aldı fakat earthün 3 canı kaldı. sonra 3/3 le vurmak yerine 2. elementalı mı verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 onları o turn inmiştim. ben öldürmeseydim board iyice kontrolden çıkardı. orda kaybetmedim zaten onyxia falan attı ondan sonra, o bile koymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 BU NASI Bİ BAL YA BU NASI Bİ BAL sonraki tur adamı windfury ile hayvan gibi öldürüyordum. adamın ragnaros önceki tur bana vurmuştu, bu turda da yerde 4 minion varken geldi bana vurdu öldüm!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Madbomber mı ne 6/3 mana wyrm'ımı öldürdü. Adam beni yendiğinde 1 hp'i vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 more like youmad bomber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bu arada dünyanın en kötü draft'ı geldi... EPİC bile vermedi lan. şaka gibi... deck'te 3 tane rare var, gerçekten içler acısı bir halde. buna rağmen ilk maçı bala kaybetmem komikti. az önce de noob ötesi iğrenç bir deck kuran bi rogue'u yendim 1-1 oldu. 1-3 biter muhtemelen bu leş deck ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 epic nadiren geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ooooooolm her şeye karşı çıkman gerekmiyor. gerçek bir hıncal ya ben neredeyse her draftımda epic aldım bugüne kadar. 3 tane rare verdi diyorum, sadece 3 rare. başka hiçbişi yok deckte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bazen basireti bağlanıyor insanın yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Geçen arena draft inde bana bir halt gelmemişti hehe, zaten 5 i aşamadım henüz ama zaten 3 kere arena yaptım. Bayram da inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bana da key gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 keysiz bir güne daha merhaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 totem yapıp maillerime geç baktım yine gelmemiş key. biz key peşindekiler ayrı konuya mı çıksak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Blizzard'dan key geldi. ÖM ile ulaşan birine göndereceğim. -İlk mesaj atana gönderildi, diğerleri, kusura bakmayın- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 9 1 yaptım arenada, sonraki arena ortalama üstü bir draftla 1 3 kaybettim. rakipler her el kusursuz kart çekerken bana destedeki 5 spellden biri bile gelmedi wild pyromancer varken 4 oyun boyunca. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ozan said: Blizzard'dan key geldi. ÖM ile ulaşan birine göndereceğim. -İlk mesaj atana gönderildi, diğerleri, kusura bakmayın- (Darth Vader Tone) Noooooooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Hahaha ilk defa ilk mesaj atan oldum ya, gözlerim doldu special thanks to Ozan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Helal yalnız ozan şu 2. Keyi alan fırsatçılara ders olsun, mide bulandırıyorlar birde alealen yazıp 2. Key geldi satıyorum diyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 valla verdi adam çatır çatır, millet satma peşinde 2. 3. leri........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Size ne oluyor ya? Isteyen sayar, isteyen satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Satar satmaz onun bileceği işte burda zamanında key dilenip ya da communitynin içinde olduğunu varsayan adam, bukadar arayanın olduğunu bilerek aynı communitynin içinde 2. Key geldi satıyorum derse etik olarak yanlış olur. Gerçi bidaha düşündüm de pati ve comunnty ... Bişey ifade etmedi sende haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 öyle deme şimdi, burdan çok işim halloldu çok kişiye de yardımcı oldum. ama key oyun konularda gözü dönüyo milletin ddfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bana 2. gelse ben de satmam, ya da oynamayacaksam satmam para harcamadıysam. Napıcan birader insanlık hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 pati de comunity falan kalmamış ya eskiden olsa burada bir tane key olmayan adam kalmazdı. hey yavrum heyyyy.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bi oyun oynayayım dedim sürekli playful spirits bla bla çat oyun kapanıyor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar