KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yanlış tavsiyelerde bulunmayın olm adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Masakari said: aquila said: ulan ben hem az para aliyorum, hem mutsuz huzursuzum. Sonra gelip burada terör estiriyorsun sen de istifa et. valla doğru diyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 aquila said: ulan ben hem az para aliyorum, hem mutsuz huzursuzum. Aquilator, ne yapıyordun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 aquila dünynaın parasını kazanıyo amerikalarda. bakmayın ağlamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 texasta at çiftliği işletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 altın madeni yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ne güzel lan helal team. Ben de temmuz ayında istifa ettim, gerçi ben outsource'tum, bi de benim durumum çok yoğun çalışmaktan çok, hiç çalışmamaktı ama olsun, "sildirin gidin lan" diyip istifa basmak kadar zevkli bi şey yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 texasta at çiftleştiriyor. arada kendinden de bişeyler katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 benim patronlardan birisi bir tarihte bana elindeki purodan derin bir nefes alarak, "kovuyorum seni, pufffff" diyerek dumanı üflemişti. işten istifa etmek nasıl orgazm benzeri bir mutluluk yaratıyorsa, işten çıkarılmak da duruma göre çok büyük yıkıma neden olabiliyor. Özellikle çıkarılma şekli çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 At çiftliği olsa karı kızdan gecilmezdi. Cs ci de hangi ısı yapıyor , bölüm filan anlamında sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Son 1 senede 4. işimdeyim , yine bırakası geliyo insanın yeri gelince , ilk bi şundan sıkıntı bundan sıkıntı falan diyodum da artık sıkıntı bende mi lan yoksa acaba falan diyorum :D İş bırakmayı kafaya takmayın , heryer eleman arayan insan kaynıyo bulunur bi iş , daha iyisini bulabilir misiniz asıl soru o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 1 senede 4. is ise sorun sende direk cok dusunme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben de öyle diyordum 1 senedir iş bulamıyorum aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bana is bulunda istifa ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Loxias said: 6k ya çalışılırmı abi fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 KuddusiMavra said: paraya bakma. nerede huzurlu çalışacağını düşünüyorsan oraya git başla. bugüne bugün 15 bin tl + prim + arabayı bırakıp bu paranın çok daha azına çalışan bir ağabeyin olarak söylüyorum bunu. ::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben de okuayamdım şu bilg. mühendsliğini içimde kalacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mithr said: Xaenin said: İş bulmadan iş bırakmak... Psikolojik çöküntüydü abi 1.5 yılımı yedi salak bir patron-arkadaş muhabbeti yüzünden bırakamadım. ayni ben :/ 1 aydir issizim, hic de pisman degilim is bulmadan isi biraktigim icin. yavastan hissettiriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 senko said: Loxias said: 6k ya çalışılırmı abi fakir misiniz lan sen de hem sucuk ekmek ne kadar oldunun peşindesin hem de gelmiş alıntı yapıyorsun. gizli fakirt seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 15k maaş bırakılır mı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Abi çok önemli insanın huzurlu çalışabileceği bir iş bulabilmesi. Henüz tamamen çıkmamış olmama rağmen kesinlikle bu şartlarda bir daha çalışmayacağımı biliyorum. İlk işim için çok kaldım zaten 2 yıl oldu nerdeyse. Öğrenciyken kaptı beni hediyelerle gözümü boyadı asdıufsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 gel auditor ol bizde, gündüzle gece olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bırak onlar dusunsun :)-D hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bi istinat duvarı çizdim. 15 metreye 4 metre. 500tl. 20dk sürdü. bizim meslekte böyle bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hayırlısı olsun kardeş daha iyi bir iş bulabilmen ümidiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar