Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 oynamayın bunlarla, heves ettiriyolar 1 hafta sonra başka moda geçiyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ya o sıkıntı cidden. Bir hafta fullhouse oynuyoruz. Ben yavaş oynamayı seviyorum. Millet ne varsa modda 1 haftada tamamlayıp öylece bırakıyorlar sonra. Boş serverda 1 ya da 2 kişi. Sonra server kapanıyor. Kimseyi suçlamıyorum zevk işi minecraft. Yavaş ya da hızlı milletin zevkine kalmış birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Heh. Bende bütün mod paketini kullanan dev bir gökdelen yapmayı seviyorum. O zamanda hem serverın kısa sürmesi hemde server tarafında lag oluşması problem yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 valla ben stream yapıyorum. aynı modpaketiyle gidiyorum baayadır. bi süre daha da devam edicek büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 saka gibiymis su oyun, sayesinde yutubda ayda 1m view alıyorum sadece minecraft ile dasfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 14 yaşında velet hebele hübele diye minecraft videosu yüklüyor youtube a 300-400k izlenme oluyor. microsoft 2.5 milyar $ boşuna vermedi bu oyuna, dünyada yeni nesil bu oyunla büyüyor microsoft bütün çoçukları etkisine alıp dünyayı bile ele geçirebilir o derece yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Katıldım, zombie ordusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 valla çalıştığım yerde bi kadın var, 4-5 yaşlarında falan bi çocuğu var şikayet edip duruyor sabah akşam minecraft oynuyor diye. facebooktan gördüm, çocuğu minecraft videosu çekmiş "eyet aykadaşlay bugün çiffik yapcas şunnayı şuyaya koyayım önce daymındlayımı alayım bissüyü daymındım vay" kıvamında, annesi de paylaşmış lütfen izleyin çocuğum her sabah kalkar kalkmaz kaç kişi izlemiş diye bakıyor çok seviniyor paylaşın izleyin falan. ürkütücü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=75hlBwHtM3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 cevabi soruda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 niye ürkütücü olsun? devir değişti ve çocukların bu devirde oynayacağı en iyi oyun olabilir şu oyun, modern lego... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ürkütücü olan çocukların minecraft oynaması değil, bunu streamleyip daha 8-9 yaşında internetten ilgi beklemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 şu oyunda fizik kurallarının işlediği bi mod var mı? bloglar havada kalmasın falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 terrafirmacrafta bak o kadar realism istiosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 oo güzelmiş aradığım şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Saeros said: ürkütücü olan çocukların minecraft oynaması değil, bunu streamleyip daha 8-9 yaşında internetten ilgi beklemeleri işte o da normal, yeni dünya düzeni, belkide az bile yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ürkütücü bir şey yok yaşlanıyoruz ve anlayamıyorsunuz Z kuşağı yetişiyor sen ise bakakalıyorsun. Siz futbol/basket oynarken milletin izlemesinden hoşlanmıyor muydunuz? İzlenmek herkesin temel amacı ilgi beklemek.. E bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler şimdi ulaşmak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aynen ya açtım düz modsuz miss ya 1.8.3 akıyor vallahi bisürü şey gelmiş yeni Deniz yaratıkları var deniz altında mağaralar tapınaklar var yeni madenler filan var EŞŞEK VAr lanh ahaha :D süper http://paticix.com:8123/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 meclis tv yi de sifreli yapsinlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 "Kadın cinayetine tepki göstermek yerine dua okuyup geçsinler" diyen tiplerin aile koruması bu kadar oluyor tabi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Aptal insanların nüfus açısından domine ettiği ülkeden ne bekliyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aptalların nüfusa oranı dünyanın kalanından farklı değildir, mesele boş tiplerin önemli mevkiler işgal etmesi. Şu nereden tutsan elinde kalıyor, hiç oynamadım ama minecraft'ın yasaklanacak son oyun olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Dünyanın her yanında aptal var ya. Mesele aptallık kadar masum değil. Cehaletin aktif olarak desteklendiği ve ödüllendirildiği bir ortam yaratıyorlar. Adamlar cahil olduğu için gurur duyabiliyor, bunu bir avantaj olarak kullanıyor. Bana kalırsa bu işler hiç de aptal olmayan kişilerce organize yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Oyunların bir zararı varsa en zararsızı minecraft tır bunlar bir şeye kıl olmuştur kesin oyunda domuz kesip yiyosun ya onu görmüşlerdir yada o tarz bir şey, tüm veletler bu oyunu oynuyor türkiyede gavura dönmesinler falan diye düşünmüşlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar