fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 köyüne git gamka parisin köyleri güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Myshkin said: Ahahaha abi resmen topigin özeti budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 GERÇEK PARİS BU DEĞİL !!!!1111111!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 diaboliq said: Myshkin said: Ahahaha abi resmen topigin özeti budur. daha topii okumaktan aciz adamlar hemen 2 resimle trol çabasında hep prim peşindeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Cocuğun çok üstüne gidiyosun bak insanların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 paris hic beklemedigim yerden cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi sanki gerçek gibi tartışmışlar şaka di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fede said: İlk Ders : dahi anlamındaki de ayrı yazılırı bingildak said: neyse, neymiş boş konuşmamak gerekiyormuş. ondan sonra dansöz olunuyormuş. abi kafası yarılmış hala acımadıki çekiyor asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 acayip tartışmayı bir kenara bırakırsak, paris yine paris ancak biraz demode olduğunu itiraf etmek gerekir. Paris değişmedi de dünya değişti diyelim. Avrupa'ya bakarsak bir Berlin ya da Londra değil Paris, çağı yakalayamadı bazı konularda. Popülerlik olarak bakarsak ise Roma ve Barcelona ve hatta İskandinav şehirlerinin gerisine düştü. 1. sınıf yemek ve bohem için Paris düşünülebilir, ayrıca şunu da vurgulayım yazın Paris boşalır, turist dolar. Bir Mart ayında ziyaret ederseniz daha gerçekçi yorum yapılabilir. Bu arada en son 4 yıl önce gittim, ona göre yorumluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Roma'yla kiyaslamayin hic. Pantheon'una kurban oldugumun sehri ora. Tarih akmak bir kenara, göl olmus orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Disneyland güzeldi 2 gün geçirdim dolu dolu bi 2 gün daha geçirirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 paris değil de insanı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 insan her yerde kötü. Bi soyu tükenmedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 nerde olduklarının önemi yok. fransızlar her yerde kötü. paris de overrated zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 tam ne döndüğünü anlamadım ama fede haklı bence. ne dediğinin önemi yok, her koşulda haklı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 paris googlestreetviewde varsa gitmeye gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paris Taksim, Roma da Eminönü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 sinyalciyle işportacı aynı cümlede gelmiş türkçe de bu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 elektrik direğini gördün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paris'in banliyölerinde kalip "abi sehir bok kokuyo lan ögghh" demek ayri bir yetenekmis. Sehir gayet temiz. Merkezden uzaklastikca yasam kalitesi de düsüyo. Istanbul'da bunun örnegi bol. Her metropol gibi varoslar mevcut. Gezip görerek yer cok ve insanlar tarihine sahip cikmis. Bekledigimden daha iyiydi. Bekledigim kadar da pahali degildi ayrica. 2,40€'a da Cappuccino ictim 8€'ya da. Daha fazlasina da gerek yok kazigimi yedim geldim. Metro'yu cok begendim. Ulasim cok rahat. Zenciler de insani daraltmiyo. Satmak icin yanina gelince "NO" dersen gidiyolar. Türkiye'de turistin kolundan tutup dükkana sokup kapiyi kitliyolar. Kendimi hic zor durumda hissetmedim. Sonuc olarak güzel sehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 istanbulda heryer getto oldugundan istanbulda bunu anlamadandaha zor parisin göbeği aşırı modernken gettosu sümü ama istanbulun merkezi bile getto oldugundan vorsprung durch technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 paris adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Ayfon; zenciler darlamıyor, esnaf kolundan çekip dükkana sokmuyor diyorsan farklı Paris'e gitmişiz demektir abi sdfjdg Paris güzel güzel olmasına da İstanbul'dan çok bir farkı o bakımdan. Geçen sene 3 anahtarlık 1 euro zencilerinden çektiğimi Nevizade esnafından çekmedim 10 senede. Şunu da söylemek lazım, Paris gayet göçmenler tarafından işgal edilmiş, çok da güvenilir olmayan bir şehir. Adamın götünü keserler belli bir saatten sonra şehir merkezinde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Zenciler her yerde Türkiye de bile git bayrampaşaya kendini New York Queens de falan zannedersin yada Harlem o derece alışın artık su adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar