Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris hiç beklemedigim gibi çıktı

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

acayip tartışmayı bir kenara bırakırsak, paris yine paris ancak biraz demode olduğunu itiraf etmek gerekir. Paris değişmedi de dünya değişti diyelim. Avrupa'ya bakarsak bir Berlin ya da Londra değil Paris, çağı yakalayamadı bazı konularda.
Popülerlik olarak bakarsak ise Roma ve Barcelona ve hatta İskandinav şehirlerinin gerisine düştü.
1. sınıf yemek ve bohem için Paris düşünülebilir, ayrıca şunu da vurgulayım yazın Paris boşalır, turist dolar. Bir Mart ayında ziyaret ederseniz daha gerçekçi yorum yapılabilir.

Bu arada en son 4 yıl önce gittim, ona göre yorumluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Paris'in banliyölerinde kalip "abi sehir bok kokuyo lan ögghh" demek ayri bir yetenekmis. Sehir gayet temiz. Merkezden uzaklastikca yasam kalitesi de düsüyo. Istanbul'da bunun örnegi bol. Her metropol gibi varoslar mevcut.

Gezip görerek yer cok ve insanlar tarihine sahip cikmis. Bekledigimden daha iyiydi. Bekledigim kadar da pahali degildi ayrica. 2,40€'a da Cappuccino ictim 8€'ya da. Daha fazlasina da gerek yok kazigimi yedim geldim.

Metro'yu cok begendim. Ulasim cok rahat. Zenciler de insani daraltmiyo. Satmak icin yanina gelince "NO" dersen gidiyolar. Türkiye'de turistin kolundan tutup dükkana sokup kapiyi kitliyolar. Kendimi hic zor durumda hissetmedim.

Sonuc olarak güzel sehir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon; zenciler darlamıyor, esnaf kolundan çekip dükkana sokmuyor diyorsan farklı Paris'e gitmişiz demektir abi sdfjdg

Paris güzel güzel olmasına da İstanbul'dan çok bir farkı o bakımdan.

Geçen sene 3 anahtarlık 1 euro zencilerinden çektiğimi Nevizade esnafından çekmedim 10 senede.

Şunu da söylemek lazım, Paris gayet göçmenler tarafından işgal edilmiş, çok da güvenilir olmayan bir şehir. Adamın götünü keserler belli bir saatten sonra şehir merkezinde bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...