istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Büyük hayallerle gittim ama hayal kırıklığına uğradım lan,metrosu bok ve sidik kokusundan geçilmiyor, her tarafta evsiz işsiz kaynıyor, yemek ve giysileri pahalı, ulaşım harika tek metro seferlerini beğendim bir daha gitmem ayrıca tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 paris suan senegal cezayir yan sanayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 sen nasıl bi paris bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 gezmeyi bilmeyen bir türk daha. istanbul daha güzel geri dön sen oralardan. bunun bi sonraki evresi louvre'da denk geldiğim, "heaa amk bu muymuş manalisa ufak lan bu, yürü kadın gidiyoz boşa verdik 20 avro" diye mona lisayı görmeye gelip çıkan dayıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 gezip beğendiğin bir metropol var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 hiç beklemedigim gibi çıktı nedir ya, kotarmak için olumlu birşeyler yazsaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 alalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Barcelona dururken Parise gitmek Oh my noobness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 avrupayı gezerken beğenmediğim tek şehirdi benim de(bütün şehirleri gezmedik tabide), aslında şehir güzel içindeki insanlar, insanların tutumu falan bi acayip 4 kişiydik hepimiz de aynı görüşteydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Adam istanbulbeyfendisi napsın Paris'i hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paris'in agırladıgı turist sayısına bakarsak, dunyanın geri kalanı senin gibi dusunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi parisi şehir olarak eleştirmek ayrıca şey insanları fransızları eleştirmek ayrı şey. parisi beğenmeyen adam ne istediğini bilmeden gitmiş demektir bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 hiç beklemediğim gibi çıktı lafında bir yanlışlık var sanki lan. ne bileyim. paradoks gibi içinden çıkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Versaya, sağnghköğre, orli müzesine gidin, çin mahallesine gidin bi çin lokantasında yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 parisin hiç mi suçu yok,,,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 eyfel kulesinin merdivenlerine çikmak için 20 asansörüne bakmak için 250 öro vermek turistlik olay zaten millet yapmis olmak için yapiyo şanzelizede kenar mahalle işportaci siyahilerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Black-ice said: hiç beklemediğim gibi çıktı lafında bir yanlışlık var sanki lan. ne bileyim. paradoks gibi içinden çıkamıyorum. 2 negatif yanyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 dat türkçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 olum zaten parise avrupanın fakirleri gidiyomuş ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 paticikte herkes seyyahmışta parisi kurtarmaya kalkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 2013 yılında parise gitmek için seyyah olmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 eyfel kulesinin önünde çektiğin fotoyu kaldır böyle düşünüyosan facebookundan. CcC Paris Sanat Ocakları CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bingildak said: Black-ice said: hiç beklemediğim gibi çıktı lafında bir yanlışlık var sanki lan. ne bileyim. paradoks gibi içinden çıkamıyorum. 2 negatif yanyana gavur we don't need no education diyince ölüyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 woody allen parisimi bekliyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 şöyleniş şekliyle alakalı sende böyle söyle sanada ölürüm. http://www.youtube.com/watch?v=yiVG988Q6MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar