pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dworgian said: Bu hastalık kötü bir yerde ama. Al al bitmez ki seqo için geçersiz sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 yok be. adamın sırf legolar için 2 3 katlı ev vs alması gerekir hepsini almak istese. edit; para da olsa uğraşması zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dworgian said: yok be. adamın sırf legolar için 2 3 katlı ev vs alması gerekir hepsini almak istese. edit; para da olsa uğraşması zor yani Adam haklı her Lego aldığımda hanıma vallaha bu son başka almayacam yalanı ile alıyorum. Oda haklı doğal olarak kendi çalışma odan dışında hiç bir yere koyamazsın evde istemiyorum diye bağırıp çağırıyor. Odam el verdiği sürece en çok beğendiklerimi açıp yapip sergiliyorum. Yoksa depoda açılmamış 40 50 kutu lego var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 hobi evi yaptırsana sen? durduğun kabahat. oda ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sequo adam tutar başkalarına yaptırır uğraşmamış olur profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bingildak said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/46613/k-039nex-yaratici-oyuncak-90-039lar daha çok severdim kinetix'i ama yalan söylemiycem k'nex olmasin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sequoya said: Yoksa depoda açılmamış 40 50 kutu lego var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 inyormaynd said: Sequo adam tutar başkalarına yaptırır uğraşmamış olur profit. legonun kendin yapınca anlamlı olduğu konusunda hemfikiriz hepimiz. Ayrıca; Sequoya said: Şuanda Galaxy Squad serisini tamamladım. Hepsini yapmadım 3 günde bir stres atmak için yapiyorum. Acayip bir duygu çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 gerçek lego bu değil dendi mi ? eskiden lego dediğin şey senin hayal gücün ile sınırlıydı. şimdi ise paketin üzerindeki resimle. alırdım legoları-k'nex vardi yine aynı sekilde-, rüzgar gülü,araba,gemi,insan ne hayal edersem. şimdi alıyorsun 100 parca, 100üyle de o resideki uzay gemisi yapılıyor mehh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 amerikaya geldigimden beri daha kotulesti benim hele ki lego architech maffetti beni 250 dolarlik bir sydney opera house var ki amanin. Gene 199 dolarlik eski dizayn binalar var kafayi kirip minik bir cadde yapasim var. Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 o arkitekt aşırı kazık abi. hani sıradışı parçası da yok ve ufaklar. böyle lisans mıdır nedir abuk subuk paralar ödüyoruz star warstan bile kazık yani. hepsi de standart parçalar nette arasan listesini çıkarır kendin de toplarsın yapıyı, parçalar aynı olur ama kutu açma poşet yırtma tadı olmaz tabi. bir de sözüm seqoya günümüz serilerini bırak, özellikle tekniklere ilgin varsa, geçmişten setler al. günümüzde çok çocuksu oldu teknikler (mindstorms hariç) koluan basiyim götü kıpraşsın kinder sprüz tadında oldu. arabada pilli motor var ama abuk subuk işler yapıyor, kapıyı açıyor falan. eski 8880 8448 8466 modellerine bak. esas teknik bunlarda. 5+R vites kutusu var ve kutuyu da sen yapıyosun. yeni arabalarda kompleks sistem yok, hepsine pistonlu motoru çakıp gönderiyorlar. ya süspansiyon, ya motor-piston var. bunlarda 4wd + tam bağımsız süspansiyon + hakiki vites kutusu var. bu eski setlerin sıfırı da mevcut. madem paran var çerçöp üç sene sonra doğuya yardım kampanyasına bağışlayacağın uzay robotu serisine falan harcama parayı. (paran çoktur da hanım kotasını diyorum) bricklink.com diye site var, oradan kodunu yazarsan eski yeni her setten bulabilirsin. günümüzdeki teknik olarak en gerçekçi en donanımlı set ise 8110 unimog. ötesini söyleyen bilmiyodur. daha ilgilenirsen çeşit çeşit öneriler sunarım. yok teknik sarmıyor diyorsan sevdiğini al tabi ki, ama geçmiş setler veya bulamadıklarını bricklink üzerinden alabilirsin, legonun gittigidyioru gibi bişi dünyada. elimde 8880 ve 8466 var, kutulu kılavuzlu mevcut (sıfır almıştım koleksiyoncualrdan kazık fiyata) evde rafta eskiyeceğine satabilirim adam tokatlamayan bir fiyattan. (bricklinkten 2. el fiyatına bakarız) benimki kadar temizi yoktur ama türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 geldi yine tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 doğru söylüyor, eskiler ne güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Küçüklüğümden kalma acayip lego parçalarım var. Hepsi 90'ların başından,uzay tren istasyonundan, gemilere, korsanlara, benzin istasyonundan havaalanına kadar hepsi var. Böyle dağ gibi olunca ve birbirinden çok farklı yüzlerce parça olunca baya bir kafana esen şeyi yapabiliyorsun aslında, çünkü gerçekten aklına ne gelirse var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XvekGcmerGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi hakkaten ama, bu artık Lego değil ki, 3 boyutlu Puzzle. Lego dediğin generic parçalar olur sen onlardan bir şeyler yaratırsın, elbette burada çıkan ürünler gibi güzel olmuyor, çünkü sonuçta buradaki gibi varolan bütünün parçalarının kutuya doldurulmasından oluşmuyorlar ama bence gerçek "lego" bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi bu ne lan???? legolara bakayım dedim, 100 liradan başlıyo ? Star wars figürleri filan 250 TL....Hasta mısınız ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Güzel hobi. Hiç ilgim yok o yüzden birşey diyemiyorum. Koleksiyonunu geliştirmen dileğiyle. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 knexciler gelmedi mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ulan iki tane dandik sey koymussun, ben de bisey var sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ben yazdımda kinetix olarak yazdım asdadsadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ayakkabilardan ev mi yapiyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ivet :( bende diyorum google images da neden hiç çıkmıyor hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 buyuk olan dehset ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar