Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lego hastalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor, 28.06.2026 23:58 tarihinde dedi ki:

Ben de One Piece gemisi sipariş ettim bakalım

Full set aldım ben. Tam tamam bitti dedim adamlar sezon 2 setlerini tanıttı lol

Mesaj tarihi:
Laurelin, 28.06.2026 20:42 tarihinde dedi ki:

plastik genlesince

Hemen legoya mektup, 

Dear Niels B.,

urunleriniz degisen iklim sartlari ile uyumsuz, durdugu yerde eriyip cocuklarin hayatini tehlikeye sokuyor, ab standartlari boyle degil.

therefore, 10 milyon tazminat.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Eski McKinsey yamyamlarını CEO yapan şirketin IP satın alma ve set çıkarma hızıyla yarışamayız, senede 1-2 çok beğendiğiniz seti alın geçin. Eğer istifçilik takıntısı geliştirir de hepsini almaya çalışırsanız hem maaş yetiştiremezsiniz, hem de üç sene önce aldığınız setin daha detaylısı çıkınca ilk aldığınız off-brand gibi durur. Tekrar tekrar çıkan star wars UCS setlerini düşünün. Hatta genel olarak bütün sw setlerini alan eksiksiz insanlar vardı onlar bile pes etti, 1060 tane sadece star wars seti olmuş, 1600 özel figür var. ABD vatandaşı olup hepsini çıktığı gün MSRP fiyattan alsaydınız bile 50k $ ediyor. Enflasyon hesabıyla 200k falan geçiyordur kesin 25 senede.

goldbären tarafından düzenlendi
(bu mesajdaki mekinsi kullanım hakları @Laurelin tarafından verilmiştir...)
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
Laurelin, 28.06.2026 19:42 tarihinde dedi ki:

max bu kadar toplayabildim, sogumasi ve kendini toplamasi lazim plastigin

resmen odanin ortasinda X-wing enkazi var lol

G2y5V8D.png

tesekkurler barrack hussein obama

Tie fighter larin isi, iste bunlar hep emperyal gucler...

Mesaj tarihi:

Bizim bebeye 3 yılda 10 set duplo aldık. Doğum günü hediyesi olarakta götürdük vs. Çevremdeki çocuklar da öyle hep. Kolay kolay sıkıntı yaşamazlar😂 çocuklar için verimliliği çok iyi. Brbek alsak 10 dk yüzüne bakıyor. Lego ve magnatiles gibi şeyler saatlerce oynatıyor. Bizde onşarla oynarken sıkılmıyoruz vs. Adamlar iyi yere tezgah açmış😂 

Mesaj tarihi:

Lego parayi yetiskin setlerinde kiriyor. Duplo guzel ama duplo tarafinda alternatifleri var, dikkat edersen Duplo fiyatlari ucuk degil. Laurelin dedigi gibi oversaturation a yaklasiyorlar. Buyume normalin bir tik altina gelebilir.

• Yeni Oluştur...