Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 (düzenlendi) Az önce The Office setim geldi, mutluyum. Friends Central Perk Cafe'nin yanına koyacam. Haziran 14, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Pacman ve X-Wing UCS alarak kapattık bu ayı bakalım. Zaten 15-16 tane birikti bunları tamamlamadan da devam etmem almaya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Sene 1994, Bursa'da Saray Örme diye bir yerden bir Lego almıştık aşırı heyecanlıydım. Eve geldik, içinden bir paketi mi ne eksik çıktı. Gittik geri verdik, ellerinde de aynısından yoktu. Çocuk halimle çok üzülmüştüm ama yapacak da bir şey yoktu. Bir daha da denk gelmedim o sete. 29 senedir içimde yaraydı o an...ta ki ŞU ANA KADAR HAHAHAHAHHA https://lego.storeturkey.com.tr/10320-lego-icons-eldorado-kalesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Ben de almayı düşünüyorum ama koyacak yerim yok. Gringots seti feci heyecan yaptı son yerimi şuan ona ayırmayı planlıyorum bir süreliğine ahaha Fakat cidden feci kaşıyor. https://www.amazon.com.tr/LEGO-ideas-Şişede-Oyuncağı-92177/dp/B08GPG92V1 https://lego.storeturkey.com.tr/21335-lego-ideas-motorlu-deniz-feneri Şu iki setten var daha yapmadım. İkisinin yanına El Dorado'yu koyasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Hazır konusu geçmişken. Rivendell sonrası en iyi set sanırım bu seneki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 lego ve saat... cüzdan düsmanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Geçen şu çiçek legolardan gördüm çok çirkindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Onlar cidden çok manasız geliyor bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 dried flowers olanı çok iyi aldık biz işte hanım yaptı orta sehpaya koydu salonda duruyor. gelen her misafir çok orjinal, harika falan diyor. ama diğer çiçekler kötü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 çiçek legolar benim hoşuma gidiyordu kutularını gördükçe, alıp yapayım anneme hediye diye düşündüydüm. Sonra netten resmini görünce direk çirkin bu hemde çok tozlanır temizlemesi zor olur dedi direk bitirdi hevesimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 sulamazsan tozlanır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 El Dorado geldi ama kendime hakim olup açmadım kutusunu. Yeni eve taşınınca orada yapacağım. Kaldırdım gözden uzak bir yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Gelin hepinizin tüm legolarını toplayalım ülkenin çeşitli yerlerindeki çocuk esirgeme kurumlarına bağışlayalım, küçükleri mutlu edelim sizde bu hastalıktan kurtulun 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Denetimsiz lego oyunu olmaz hepsi birbirine karışır o yüzden no , lego evimde güzel Bu arada 4. Harry Potter brickheadzi aldım de aldım tamamlayınca bir foto atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 lovecraft0Z, 26.07.2023 19:29 tarihinde dedi ki: Gelin hepinizin tüm legolarını toplayalım ülkenin çeşitli yerlerindeki çocuk esirgeme kurumlarına bağışlayalım, küçükleri mutlu edelim sizde bu hastalıktan kurtulun Yaşarken asla, vasiyetimde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Şuan yapıyorum ben de evde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Concorde var benim shortlistte. Guzel set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 yaptım, reklamımızı da yapalım bari. https://www.instagram.com/p/CxHC5qRPP15/?hl=tr Şöyle editleyip atıyoruz bir şeyleri kjhfa 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Her Lego yapışımda niyetlenip üşendiğim videoyu çekmişsin eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 elden geldiğince yaptıklarımı atacağım ya, 2 tane 3d printer var evde daha onları da açacağım bi ara da zaman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Bugün bazı exclusive setlere %25 indirim gelmiş. Eldorado ve Hocus Pocus yapıştırdım hemen. İkisinide almayı düşünüyordum çok iyi denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 indiana jones'un golden temple'ına da gelmiş indirim. release'de almıştım halen yapamadım ama aşırı güzel set o, bu fiyata cidden kaçmaz. retired olduktan sonra çok daha fazla değerlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2023 el dorado out of stock olmuş indirimden sonra skdhjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Işıklandırma işiyle uğraşan var mı? Rivendell i ışıklandırmayı düşünüyorum. Hangi marka kit iyidir? Nerden alınır vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar