Feamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 savaşlar aynen öyle oluyor ve bunu disiplinli adamlar yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 max imperium 75 şehire oluyor sanırım? bundan sonra 5 edict mi koyabiliyoruz en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 226. Turn de civil war cikti. 4 turn de bitti. Simdi ne olacak. Tekrar cikabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 İmparatorluk olmayı seçtiysen çıkmıyor, cumhuriyete devam edeceksen ki ben ettim ve imperium bara gelince iç savaş çıkma riski var diyor halen ama şimdilik birşey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Law said: İmparatorluk olmayı seçtiysen çıkmıyor, cumhuriyete devam edeceksen ki ben ettim ve imperium bara gelince iç savaş çıkma riski var diyor halen ama şimdilik birşey çıkmadı. Bisey secme cikmadi. Ama barda hala savas cikacak diyor. Ciksada farketmez 12 ordu 8 filo var. 300k da altin var. 9 sartalik var dolaniyolar etrafta sagolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben 150 turn civarı iç savaşı bitirdim roma ile cumhuriyeti seçtim achivment için ,sonra 220 turn e kadar oynadım techleri bitirmek için bir şey çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 civil war tek seferlik bir event olması lazım, zaten başka bir event de yok sanırım oyunda. imperiumun ortalama yarısına geldiğinizde yenilmez seviyede oluyorsunuz 3453523 farklı düşman bile olsa bunların hepsi sürekli birbiriyle savaşıp düzgün 2 şehir bile yönetemediği için yenilmeyi geçtim savaş kaybetmek bile imkansız gibi. ben aldığım şehirlere 2 orduyla giriyorum artık eğlencesine, kimse de bana saldırmıyor zaten lel, istediğim şehri alıyorum hop diye. iyice yeşillik oldu heryer :p http://img824.imageshack.us/img824/94/j43i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yama 3 final çıkmış, beta 4 yakın demişler. cuma çıkarırlar gene umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Norak said: civil war tek seferlik bir event olması lazım, zaten başka bir event de yok sanırım oyunda. imperiumun ortalama yarısına geldiğinizde yenilmez seviyede oluyorsunuz 3453523 farklı düşman bile olsa bunların hepsi sürekli birbiriyle savaşıp düzgün 2 şehir bile yönetemediği için yenilmeyi geçtim savaş kaybetmek bile imkansız gibi. ben aldığım şehirlere 2 orduyla giriyorum artık eğlencesine, kimse de bana saldırmıyor zaten lel, istediğim şehri alıyorum hop diye. iyice yeşillik oldu heryer :p http://img824.imageshack.us/img824/94/j43i.jpg Bu menuye nerdenn geliyosun diplomasiden boyle goremiyrm haritayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 end turn ün solundaki düğme. verify yapınca indirdi şimdi 11 mb bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Savaş meydanından kaçma yok mu ? Beni sıkıştırdılar biryerde, campaign mapde üzerinden savaşa girmeden kaçtım aynı turn bitmeden adamın halen yürüme puanı vardı tekrar saldırdı. Neyse savaş başladı kaçayım dedim ama öyle bir seçenek bulamadım, haritanın sonuna gittim yine olmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 2. kere saldırınca kaçılmıyor olması lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 evet kaçamazsın ikinci saldırıda. ölümüne dövüşeceksin mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Hah kötü oldu be :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Sizdeki son versiyon kaç oldu 1.3.0 7319 ..... kaç oldu şimdi ? Bende halen beta olarak görünüyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 verify integrity yapınca yüklüyor final sürümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Nerden yapılıyor o bulamadım bir türlü ? Ok türkçe olunca oyunun içerik dosyalarını konrtol et oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 steam library'de sağ klik oyuna, properties. local files tab'inde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 72 şehirde imperium u fulladım sonunda. 15 ordu, 10 donanma, 5'er agent, 5 edict oluyor max herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu oyunda cidden kan eksik ya savaşlarda. sanki plastik askerler savaşıyor gibime geliyor bazen myth soulbligher diye bir oyun vardı o aklıma geldi şimdi. resmen vahşet fışkırıyordu onda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 BİRİSİ MYTH Mİ DEDİ?!!! http://projectmagma.net/downloads/mazz4/Mazz4Screen04.jpg http://projectmagma.net/what/screens/steal-the-bacon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Oyunu yeni aldım da bu imperium olayını nasıl halledicez? 12-13 tane sehir oldu hala 6 ordu 4 tane filo var. imperium artır ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 şehir aldıkça artıyor o değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bu arada AI in teklif kabül ettirme şekli çok başarılı. ben bayana kadar her turn non-aggresion pact teklifi yolluyor. en sonunda eeeh diyip kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ne kadar "verify integrity..." yapsamda (her yaptıktan sonra steamden çıkıp tekrar giriyorum bir türlü beta patch 3'den kurtulamadım. sizde'ki build kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar