Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://gameplayer-magazine.de/WordPress/wp-content/gallery/total-war-rome-2/rome2.jpg öbürü doldu, bu başlıktan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Aksiklopedi dışında bu oyunun wiki tarzında ünite açıklaması, bina açıklaması tarzında bir sitesi var mı ? Veya online ansiklopediye girebileceğimiz bir link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 online ansiklopedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 makedonlara diyecek laf yok ama çok oynamışımdır ilk oyundan beri, gerççi gelsin şu selucidler bakalım, tarih bellimi onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bakayım çalışıosa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bazı unitlerde ability oluyor ama aktive edilmediğinden ne olduğunu bilemiyoruz. misal suebilerdeki night hunterlarda guerilla deployment ve stalk gibi özellikler var. bunların ne gibi artılar sağladığını anlatmıyor galiba wiki, yada ben baya körüm. berserkerlarda da misal berserk ne verir göremiyoruz, ama berserke girince %25 falan bonus atak alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 berserk olayı biraz ligth olmuşgaliba, savaşın ortasında çıkabiliyorlar, frendly e saldırmıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 berserk olunca çıldırmış fil gibi dalıyorlar, emir filan dinlemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 friendlye saldırma olayı yok, kimi gözüne kestirirse haritanın sonuna kadar perşini bırakmıyor. outflank olup canı acırsa o birime dönebiliyor, yada ölene kadar kovalamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 custom da kullandım, eskisinin havası yoktu, oyunda görmek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Pikeman ile spearman arasındaki fark ne ? Hangisini nerede kullanmak daha mantıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 çok güzel bir soru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sam said: berserk olunca çıldırmış fil gibi dalıyorlar, emir filan dinlemiyorlar. friendlye girmece yok ama frenzyde, yine sadece dusmana giriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ya oynu oynamadım da pikeman uzun mızraklı sağlam duran abiler spearmen kısa mızraklı aynı zamanda fırlatan tipler deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 pikemen dediği makedon phalangite, spearmen dediği hoplite veya diğer bütün mızraklı birimler. bunların hiçbiri fırlatmıyor cirit, o olay sadece bazı kılıçlı birimler için charge başlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 civil war olmasın demiyorum gene olsun ama hobi olarak arada bi olsun bu ne böyle vh/iceni/beta 3 patch/daha 46.turn eğer sabit durmuyor da etrafı ele geçirmeye devam ediyorlarsa bırakıcam adayı anarşiklere, 10 full stack ordu nedir bu kadar erken. (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ordu ispanya tarafında zaten hoş, ordu dediğimde 2 full stack kara ordusu + yarım stack da balıkçı teknesi sdf edik: mod olarak sadece bu var , bide 1 yıl = 4 turn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Civil war bu oyunda böyle sünnet gibi askerlik gibi bir dönemeç oluyor :). Bana 5 tane 12 birimlik ordu geldi hepsini yendim aslanlar gibi şimdi kafam rahat :P. Bitmez senin iç savaş :P. Ve hareket ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 download etti 20mb birşey, patch 3 final sürümü herhalde. alt+tab yapınca bozulmuyor oyun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 dağılıp sağı solu ele geçiriyor onlar ama dağilmasalar daha zor, ormanda ambush yapıp kesiyorsun tek tek şehirlere ulaşmadan. bide bi patch bişi indi sanki az önce. This should fix the following: • Fix for issues with ALT-Tabbing the game and changing resolution • Improved camera stuttering / pausing when moving between settlements on the campaign map via the "Zoom to Location" buttons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hoplite'ın phalanx formasyonunda sıkıntı var ofanslari acayip düşüyor hatta şöyle diyeyim adamlar kalkanın arkasında bekliyor gibi... ama pike phalanx iyi akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Savasta butun birimleri bir hedefe saldirtiyorum ama o hedef olunce mal mal bakiyorlar neden acaba birde ne hangi unite karsi avanrajli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ozii_x said: Savasta butun birimleri bir hedefe saldirtiyorum ama o hedef olunce mal mal bakiyorlar neden acaba birde ne hangi unite karsi avanrajli Eskiden hold ground vardı, şimdi default oldu o. Yani advance yok, öldürüp duruyorsun. Sonra yeni komut bekliyor saldırı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: ozii_x said: Savasta butun birimleri bir hedefe saldirtiyorum ama o hedef olunce mal mal bakiyorlar neden acaba birde ne hangi unite karsi avanrajli Eskiden hold ground vardı, şimdi default oldu o. Yani advance yok, öldürüp duruyorsun. Sonra yeni komut bekliyor saldırı için. Sacma olmuss. 20 birimlik orduyu da microlamak zor be. Ordu dengesi nasil olmali peki. Okcular cop gibi geliyor bana balistalar dusmani ustune cekmek icin iyi. Ama mizrakli veya kilicli adamlarin artisi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bir hedefe saldırtmamak lazım, karışıyorlar, düzenleri bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XgU7hqX0KAQ 7:50'den başlıyor. Garip bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar