Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Video izlerken takıldı, ibreyi başka biryere götürsem bile takldığı yere geri geliyor ve sayfayı kapatıp açtığımda da nerede takldığımı hatırlayıp orada takılı olarak başlıyor. Videoyu izlemeyim diye kaderime yazdı resmen bu ne arkadaş. Başka videoları izleyebiliyorum ama esas izlemek istediğime garez yaptı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bende son 1 haftadır youtube dan hiç bir şey izleyemiyorum :) hiç açılmıyor bile video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 lanet olasi bir pislik olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bende de hep yarısında kesiliyor videolar diyorum acaba internet mi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi bi addon buldum oneririm youtubeu eski haline getiriyo Youtube Center diye yukleyin ayarlarda DASH mi öle bişi var onu kapayacaksınız eskisi gibi sonuna kadar bfferlıcak youtube bolece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 youtube bu aralar İNATLA gerçek ismini kullan spamladığı için oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 lanet olası isminin verdiği hizmetten büyük olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 O dediğin sıkıntı bende hep uzun videolarda oluyor. Uzundan kastım 20 dakkadan fazla olan. Bir de bugün mü gelmiş ne olmuş ben de her video sesi kesik başlıyor. Hep ama yok mu onu önlemenin yolu, karıştırdım ayarlarrı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 youtube çok bozdu son zamanlar ya oradan video izlemek haram oldu artık. 10 dakikalık bir video açıyorum mesela, internetim de 20 mbit hemen doluyor 1080P'de oynatıyorum. ancak 2 saniye geri gitsem yüklenilen tüm kısımlar siliniyor seçtiğim bölüme gelerek baştan yüklemeye çalışıyor. çok sinir bozucu bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Sinir bozucu filan değil bence, sorunsuz çalışıyor bende. 100GB kullanım alanı var zaten, niye hepsini yesin YouTube. Ayrıca açıklamışlardı, neredese hiç bir kullanıcı vidyoları daima sonuna kadar izlemiyormuş, çoğunluk hatta çoğu vidyoyu yarım bırakıyormuş. İsraf olan veriyolunu düşünün, bize internet fiyatında zam olarak geri gelir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Video sonuna kadar yüklenmiyor denmemiş, zaten yüklemiş olduğu bölümde 2 saniye geri gidilmeye çalışıldığında yeniden yüklemesi sinir bozucu. Kısacası sonuna kadar izlemek ya da yarım bırakmak ile ilgili değil fakat yine de yukarıda yazılmış, youtube center'ın bu problemi çözüyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ne israfı ya yemişim israfını çektirdiği eziyete değmez neyse parası verelim 3 dk üzeri video izlemek eziyet oldu iyice youtube da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 gelişeceğine adamlar inatla geriletiyorlar. ama biz de inatla kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 küheylan said: O dediğin sıkıntı bende hep uzun videolarda oluyor. Uzundan kastım 20 dakkadan fazla olan. Bir de bugün mü gelmiş ne olmuş ben de her video sesi kesik başlıyor. Hep ama yok mu onu önlemenin yolu, karıştırdım ayarlarrı da yok. ses sorunu bende vradı da. nasıl çözdüm hatırlamıyorum ya. ama aklımdasın, hatırlarsam yazarım çözümü. bende şöyleydi videoyu açıyorum görüntü gelio ses 2-3 saniye sonra gelmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Google tarafından satın alınmış olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 BonePART said: abi bi addon buldum oneririm youtubeu eski haline getiriyo Youtube Center diye yukleyin ayarlarda DASH mi öle bişi var onu kapayacaksınız eskisi gibi sonuna kadar bfferlıcak youtube bolece bak tekrar yazıyorum cozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bunu uplıyım yeni konu açmak yerine bu aptal gooogle gotumuzu bile google+ a bağlamaya calısıyor sinir oldum bu youtube u google+ a bağlamaktan nasıl kurtarıcam, sorup duruyordu şimdiye kadar şimdi de google+ ile entegre etmezsen yorum falan giremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sinir oldum şu yeni olaya ya.kullanmayacağım lan sırf youtube sevinmesin diye kullanmayacağım google+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 o değil yorumları da değiştirdiler tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 If you don't pay for a service you use, you are the product. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 başlığa bakınca youtubea trip atılıyo sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 BonePART said: BonePART said: abi bi addon buldum oneririm youtubeu eski haline getiriyo Youtube Center diye yukleyin ayarlarda DASH mi öle bişi var onu kapayacaksınız eskisi gibi sonuna kadar bfferlıcak youtube bolece bak tekrar yazıyorum cozuyo chromeda kullanıyorum da ayarlarını dışarı aktarsana bana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ya denilmiş te, her videonun altındaki Google+ yorumlarını kapatmanın bir yolu var mı? Ben generic Youtube comment görmek istiyorum, bazen komik olabiliyorlar. Onun yerine şu an X bunu Google+ ta paylaştı spam i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://i.imgur.com/h7Mpdq4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 cidden öyle. google+ o kadar boktan bir şey ki dokunduğu ürünü kurutuyor yok ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar