Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spotify Türkiye'de

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kullanirken fark ettim, 320 kbit/s konusunda Spotify'in arsiv Deezer'dan daha tam. Rdio'ya yetismis sonunda. Son 9-10 ayda epey epey gelistirmisler kendilerini.

Opera: http://open.spotify.com/user/muratcansimsek/playlist/5K2s3pGSufcx44WAlLxni7
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dinledigim cogu grubu favorilere eklemistim, gunde 2-3 kere albumlerini ekledik postalari aliyorum. Arsivi cok hizli dolduruyorlar, yakinda USA seviyesine cikacak boyle giderse.
Mesaj tarihi:
gerge telefonda dinlediklerini scropladığına emin misin? şu an telefonda simple last.fm scrobblr ve last.fmin kendi uygulaması yüklü hiç bir şekilde scroplamıyor, simple olan da tarama yapınca spotifyı uyumlu api olarak görmüyor.
Mesaj tarihi:
Hayatında lastfm radyosuna para verip subscriber olup dinlememiş adamların burada spotify radyosu için dünyanın en iyi radyosu demesi hiç şaşırılacak bir şey değil aslında...

hill billies everywhere..

spotify radyosu 4/10. otur
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Last.fm'e 2-3 yildir para veriyorum ya da proxy ile kullaniyorum ben. Surekli de dinlerim. Bariz Spotify daha iyi radyo acisindan, sen kullanmayi bilememissin.

Lazify, uDiscover gibi seyleri ve Spotify'in icinden calisan Last.fm app'ina da katinca rakipsiz oluyor acik ara.
Mesaj tarihi:
hayko dinlediysen sana bir öneri yapması bile lütuf bence.

en güzeli şey ya, birine önerdim geçen. dedim iyi baya falan. istediğim şeyi bulamıyorum dedi. ne yok lan dedim. feridun düzağaç serdar ortaç aramış.

açın kral müzik dinleyin o zaman sdffdf. yanlış anlamayın insanların zevkine laf etmiyorum. ama lüks restorana girip soğan ekmek söylemek gibi oluyor.

türkçe istiyorsanız tırt şu an. örneğin redd başka bir sanatçıyla iç içe spotifyda.
Mesaj tarihi:
özür dilerim abi.

ben aslında başka noktaya deyinmek istemiştim. yoksa türkçe rap bile dinleyebilirsin benim açımdan sorun yok.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Last.fm'e 2-3 yildir para veriyorum ya da proxy ile kullaniyorum ben. Surekli de dinlerim. Bariz Spotify daha iyi radyo acisindan, sen kullanmayi bilememissin.

Lazify, uDiscover gibi seyleri ve Spotify'in icinden calisan Last.fm app'ina da katinca rakipsiz oluyor acik ara.

Sevgili GERGE, sana laflar hazırladım.

lastfm radyosu Türkiye'ye kapanmadan önce devamlı olarak subscriber olan biri olarak baya bir tecrübem var onunla ilgili.

Spotify radyosunu 2-3 haftadır falan kullanıyorum, bana sürekli olarak aynı şarkıları çalmasından başka, seçtiğim sanatçı radyolarında alakasız şeyleri çıkarmasından başka, keşfedebileceğim çok az materyal sunmasından başka hiç bir olayı yok. Lastfm'in olağanüstü radyosuyla kıyaslanamayacak kadar vasat bir radyo.
Kaldı ki bazı çok sevdiğim sanatçıları özellikle arattığımda hiç bir albümlerinin spotify üzerinde olmadığını görmek bile yeterince kötü dememi haklı kılıyor.

LastFM'in olağanüstü radyosunu spotify ile kıyaslamak, Sequo'yu Şamil'e bindirmeye benzer.

Ha merak ediyorsanız türkçe dinlemiyorum.
Mesaj tarihi:
Swing/vocal jazz/klasik pop katalogu çok zayıfmış ya. Çok mainstream şeyler hariç adam gibi Frank Sinatra şarkısı bulamadım, tam sayfada It Was a Good Year gördüm "enee çok popüler diil lan bu, bakayım" diye açtım, içinden Robbie Williams çıktı.
Mesaj tarihi:
3-4 sene once swedish vpn ler ile kullanmistim cok izdirapli ve subscription parasi yuzunden kullanmaya devam etmemistim. Tekrar aldim simdiki fiyati cok uygun olunca.

Yalniz library genelgecer olarak hayli genis olsa da bazi genreler gercekten cok bos, sanatcilar tarafindan self maintain edilmeyen profillerin tamamen hepsi outdated, neredeyse adam gibi hic bir remix yok guncel parcalarin. Soundcloud dovup atiyor bu noktada tek basina. (gerci kiyaslanicak servisler degil, yaptiklari is farkli)

Prog-rock vs gibi populer sayilabilecek genre ler icerisindeki cok populer artistlerin bile albumleri tam degil, outdated olmasi anlasilir diyorum bakiyorum 2006 oncesi albumler de yok.

Kat edecek cok yollari vardi ama farkli bi yoldan gitmeyi tercih etmisler. Emin degilim turkiyeye ozel bisey midir diye, zira accountumu ulkemi direkt turkiyeye cevirdi kendisi.
  • Yeni Oluştur...