Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 evet ama sadece young prayer var onun da şarkılar düzgün tag'li değil
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 evet ben de görüyormuşum. fakat her albümü yok.
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 benim çalma listeme eklediğim bazı şarkılar gitti ya:( 47 parça var yazıyo 20 tane falan var ama...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Kullanirken fark ettim, 320 kbit/s konusunda Spotify'in arsiv Deezer'dan daha tam. Rdio'ya yetismis sonunda. Son 9-10 ayda epey epey gelistirmisler kendilerini. Opera: http://open.spotify.com/user/muratcansimsek/playlist/5K2s3pGSufcx44WAlLxni7
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bayıldım spotifya ben de kullanıyorum da bişi sorcam pcde dinlerken Last fm scropluyor fakat telefonda o eklenti çalışmıyor galiba napmak lazım?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Telefonda Last.fm'in kendi programini kullaniyorum ben.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben de kullanıyorum ama scroplamıyor malesef, acaba spotifydan sonra tekrar mı silip kurmam gerekiyor bir kurcalayayım bakayım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Dinledigim cogu grubu favorilere eklemistim, gunde 2-3 kere albumlerini ekledik postalari aliyorum. Arsivi cok hizli dolduruyorlar, yakinda USA seviyesine cikacak boyle giderse.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 gerge telefonda dinlediklerini scropladığına emin misin? şu an telefonda simple last.fm scrobblr ve last.fmin kendi uygulaması yüklü hiç bir şekilde scroplamıyor, simple olan da tarama yapınca spotifyı uyumlu api olarak görmüyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 olmuyormus, baska programlara bakiyorum ben de simdi.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Hayatında lastfm radyosuna para verip subscriber olup dinlememiş adamların burada spotify radyosu için dünyanın en iyi radyosu demesi hiç şaşırılacak bir şey değil aslında... hill billies everywhere.. spotify radyosu 4/10. otur
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Last.fm'e 2-3 yildir para veriyorum ya da proxy ile kullaniyorum ben. Surekli de dinlerim. Bariz Spotify daha iyi radyo acisindan, sen kullanmayi bilememissin. Lazify, uDiscover gibi seyleri ve Spotify'in icinden calisan Last.fm app'ina da katinca rakipsiz oluyor acik ara.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 deezer bundna daha iyi diil mi la? program yüklemeden direk lömbür lömbür dinliyorsun beleşe falan? hem de 1.5 katı falan daha çok şarkı var sanırım?
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hayko dinledim diye bana yaşar tavsiye ettiği için elim uninstall'a gitti bir an.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hayko dinlediysen sana bir öneri yapması bile lütuf bence. en güzeli şey ya, birine önerdim geçen. dedim iyi baya falan. istediğim şeyi bulamıyorum dedi. ne yok lan dedim. feridun düzağaç serdar ortaç aramış. açın kral müzik dinleyin o zaman sdffdf. yanlış anlamayın insanların zevkine laf etmiyorum. ama lüks restorana girip soğan ekmek söylemek gibi oluyor. türkçe istiyorsanız tırt şu an. örneğin redd başka bir sanatçıyla iç içe spotifyda.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sen mi karar veriyorsunuz milletin adına neyine kaliteli neyin kalitesiz olduğuna? iyicene saçmaladınız ha.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 özür dilerim abi. ben aslında başka noktaya deyinmek istemiştim. yoksa türkçe rap bile dinleyebilirsin benim açımdan sorun yok.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 lüks restorant deyip de türk sanatçıları soğan ekmeğe benzetmek ayıptır. cem karacayı, hayko cepkini, mercan dedeyi kimseye yedirmem. hepsinin arşivi tam ayrıca.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 GERGE said: Last.fm'e 2-3 yildir para veriyorum ya da proxy ile kullaniyorum ben. Surekli de dinlerim. Bariz Spotify daha iyi radyo acisindan, sen kullanmayi bilememissin. Lazify, uDiscover gibi seyleri ve Spotify'in icinden calisan Last.fm app'ina da katinca rakipsiz oluyor acik ara. Sevgili GERGE, sana laflar hazırladım. lastfm radyosu Türkiye'ye kapanmadan önce devamlı olarak subscriber olan biri olarak baya bir tecrübem var onunla ilgili. Spotify radyosunu 2-3 haftadır falan kullanıyorum, bana sürekli olarak aynı şarkıları çalmasından başka, seçtiğim sanatçı radyolarında alakasız şeyleri çıkarmasından başka, keşfedebileceğim çok az materyal sunmasından başka hiç bir olayı yok. Lastfm'in olağanüstü radyosuyla kıyaslanamayacak kadar vasat bir radyo. Kaldı ki bazı çok sevdiğim sanatçıları özellikle arattığımda hiç bir albümlerinin spotify üzerinde olmadığını görmek bile yeterince kötü dememi haklı kılıyor. LastFM'in olağanüstü radyosunu spotify ile kıyaslamak, Sequo'yu Şamil'e bindirmeye benzer. Ha merak ediyorsanız türkçe dinlemiyorum.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Swing/vocal jazz/klasik pop katalogu çok zayıfmış ya. Çok mainstream şeyler hariç adam gibi Frank Sinatra şarkısı bulamadım, tam sayfada It Was a Good Year gördüm "enee çok popüler diil lan bu, bakayım" diye açtım, içinden Robbie Williams çıktı.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İşte bir örnek daha.. radyosu baya kötü malesef, dediğim gibi ancak hayatında lastfm radyosuna para verip kullanmamış adamı, amatörü eğlendirir.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 3-4 sene once swedish vpn ler ile kullanmistim cok izdirapli ve subscription parasi yuzunden kullanmaya devam etmemistim. Tekrar aldim simdiki fiyati cok uygun olunca. Yalniz library genelgecer olarak hayli genis olsa da bazi genreler gercekten cok bos, sanatcilar tarafindan self maintain edilmeyen profillerin tamamen hepsi outdated, neredeyse adam gibi hic bir remix yok guncel parcalarin. Soundcloud dovup atiyor bu noktada tek basina. (gerci kiyaslanicak servisler degil, yaptiklari is farkli) Prog-rock vs gibi populer sayilabilecek genre ler icerisindeki cok populer artistlerin bile albumleri tam degil, outdated olmasi anlasilir diyorum bakiyorum 2006 oncesi albumler de yok. Kat edecek cok yollari vardi ama farkli bi yoldan gitmeyi tercih etmisler. Emin degilim turkiyeye ozel bisey midir diye, zira accountumu ulkemi direkt turkiyeye cevirdi kendisi.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yok abi tespitin doğru 40 fırın ekmek yemesi, daha çok yol alması lazım şu haliyle baya kötü.
uk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Arşiv baya sıkıntılı ben de farkettim. Şahsen bir kaç gün sonra grooveshark a geri döndüm pc den dinlemek için
Öne çıkan mesajlar