Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

adamların çıkaracağı konsol klavye mouse destekli değil ki. big picture olayı sadece gamepad destekleyen oyunların içeriğinde yazıyordu. gamepad destekli konsol çıkaracaklar işte klavye ile mouse kullanmayacaksınız. bu os da muhtemelen klavye mouse desteği sağlayacak, developer'ları da kafalayacaklar işte yavaş yavaş steamos genişleyecek, os'un adam olması seneler alır oyun desteği açısından.

steam'da takılan tiplerin çoğu power user, tipik amerikan konsol gençliği değil yani. konsolu falan sattırmak zor olacak bence valve adına.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Sam said:

steamos anonsunda kullandıkları 5 oyun ss'inden biri rome 2 total war, öbürü europa universalis 4. gamepad'le biraz zor olur. :p

mouse klavye olsa ne fark ederki, büyük ekran diye salonun öbür ucundan hangı yazıları sayıları okuyupta eu, rome oynanbilirniki

55" 5-6 metreye kadar rahat ettiriyo

olmadı çözünürlüğü azaltırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

3+1 evde tek başıma salonda yaşıyorum ben. Ama bilgisayar başında sigara içmek kadar zevkli değil hiçbir şey. Küllerimi mekanik klavyemin arasına döküp, ekrana duman üflüyorum. Maus pede kola döküp, göbek kıllarımla oynuyorum.

http://media.bestofmicro.com/40-pc-les-plus-sales,G-G-275344-3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...