Seru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 adamların çıkaracağı konsol klavye mouse destekli değil ki. big picture olayı sadece gamepad destekleyen oyunların içeriğinde yazıyordu. gamepad destekli konsol çıkaracaklar işte klavye ile mouse kullanmayacaksınız. bu os da muhtemelen klavye mouse desteği sağlayacak, developer'ları da kafalayacaklar işte yavaş yavaş steamos genişleyecek, os'un adam olması seneler alır oyun desteği açısından. steam'da takılan tiplerin çoğu power user, tipik amerikan konsol gençliği değil yani. konsolu falan sattırmak zor olacak bence valve adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bu os yi acaba ps4 e xbox one a felan yükleyebilicek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Cuce said: Sam said: steamos anonsunda kullandıkları 5 oyun ss'inden biri rome 2 total war, öbürü europa universalis 4. gamepad'le biraz zor olur. :p mouse klavye olsa ne fark ederki, büyük ekran diye salonun öbür ucundan hangı yazıları sayıları okuyupta eu, rome oynanbilirniki 55" 5-6 metreye kadar rahat ettiriyo olmadı çözünürlüğü azaltırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 47" ile 4metreden rahat oynuyorum ben ya cogu seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 salonun ortasına rahat bi koltuk koyacak kadar sozunuz geciosa evde, direk pc'yi salona tasıyıp hdmi'dan baglayın. gabe'e para verecem diye niye bu kadar kasıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 çünkü paralı bir hizmetti değil mi? bedava bir hizmet vs pc'yi getir götür taşıma hamallığı... hmm, zor seçim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bombilo said: salonun ortasına rahat bi koltuk koyacak kadar sozunuz geciosa evde, direk pc'yi salona tasıyıp hdmi'dan baglayın. gabe'e para verecem diye niye bu kadar kasıyosunuz. http://i.imgur.com/t47Ziy3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sam said: çünkü paralı bir hizmetti değil mi? steambox için didiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 steambox kısmını bilmiyoruz daha, hele bir anlatsınlar. of gif (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yeni moda mı oldu lan Gabe'e laf etmek. Özür dileyin hemen bir mail ile yanlış düşündük hakkında Gabe reyiz diye. Steam olmasa hala sürünüyordunuz hele origin ve ea konusunu da düşününce abooo. Gabe'i yedirmeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Jim_E_Rustler said: ps: Nerd'ün salonda işi ne? ahaha super tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 evinde salon olan nerd mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 salonda yayılıp anime izliyoruz ne güzel, konsol veya handheld de oynanıyor. ama dev ekranda hayır demezdim bazı oyunlara. multi-room master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 3+1 evde tek başıma salonda yaşıyorum ben. Ama bilgisayar başında sigara içmek kadar zevkli değil hiçbir şey. Küllerimi mekanik klavyemin arasına döküp, ekrana duman üflüyorum. Maus pede kola döküp, göbek kıllarımla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 İşte bunu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 pc başında sigara içmek de ne lanettir ya, ardı arkası kesilmiyor. yeniliyosun yakıyosun, yeniyosun yine yakıyosun, loading oluyor yine yakıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 stream yapmaya kasmadım hiç tuto muto yapsanız ya. nasıl bağlıyoruz? ping ming kayıp oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 post kasanlar çok sırıtıyor şu konularda nese ps4 steamgelebilirmiş doğrudan diablo3 vs portal mortal diye duyum aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Rasmon said: 3+1 evde tek başıma salonda yaşıyorum ben. Ama bilgisayar başında sigara içmek kadar zevkli değil hiçbir şey. Küllerimi mekanik klavyemin arasına döküp, ekrana duman üflüyorum. Maus pede kola döküp, göbek kıllarımla oynuyorum. http://i.imgur.com/zbAWcgP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Rasmon said: 3+1 evde tek başıma salonda yaşıyorum ben. Ama bilgisayar başında sigara içmek kadar zevkli değil hiçbir şey. Küllerimi mekanik klavyemin arasına döküp, ekrana duman üflüyorum. Maus pede kola döküp, göbek kıllarımla oynuyorum. http://media.bestofmicro.com/40-pc-les-plus-sales,G-G-275344-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi o streaming olayi saka mi ahah. Pc yi acma tusuyla da acabilirsiniz deselermis oldu olacak sdfs Ben sunu anlamiyorum, competitive gamingin sonu mu gelecek yani, tv ekranindan bi bok oynanmiyo cunku fifa disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 steambox satabilmek için hl3 ile birlikte çıkarması ve bi süre exclusive yapması lazım. yoksa zor. edit: gerçi işletim sistemi sadece steambox için değildir heralde. o yüzden saçma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 oyle bisey yaparsa yikarlar valvei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Steambox Windows/Linux kurulabilir olur. Konsol yapmayacakları için exclusive ihtiyaç duymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 SteamOS'a guzel bir Mac ve Bootcamp destegi gelirse epey is gorur aslinda benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar