Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

şu hali ile zaten konsol sayılmaz bence. salonda odun gibi durmasın diye şık bir kasa. içi sıfır standart pc gibi custom oem ile dolu.

donanım firmalarının linux'e daha çok önem vermesini sağlarsa tek büyük artısı o olur. bir de controller var tabi.

edit: 2-3 standart değil abi şimdiden 6-7 gpu'lu cihaz çıktı. her sene de her çıkan karta göre yenileri çıkacağına eminim. konsol kategorisinin yanından bile geçmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

publisherlar "steambox" icin oyun yapmiyor olacaklar ki...PC yada Linux icin yapiyor olacaklar..oda gene directX illetine geliyor, e oda nvidia/ati'ye geliyor gene..yani komik gunlere geldik ama cidden top bu firmalarda..

hani EA Origini 3 Haziran, 2011 tarihinde duyurdu...O kadar zaman gecti, ubiplay gibi kaldi ortada, Steam'in sacma sapan, zamaninda Microsoftun tekeli gibi bir tekeli var..ama tekel degil baktiginda..Linuxada aciyorum diyor bitti gitti ehueh...

Steambox'in ben bu kasasini begeniyorum ya, gayet cillop bence..hani apaci degil, sade sakin.
http://www.ifixit.com/Teardown/Steam+Machine+Teardown/20473

Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh aynen, benim inancim var o nedenle..cunku ortaligi kamci zoru ile tek sisteme hapsedecek bir teknoloji yok uzun suredir, bir kac firma disinda zorlayan da yok..e publish edemeyecegin teknolojiyi uretemiyorsun, malum konsollar calistirmiyor..e ne innovasyon olmayacak mi? PC bu, elbet olacak..(tekrar diyim, su anki nvidia/ati ekran kartlari 1.5-2 nesil ileride son cikan konsollara gore)

Eskisi gibi her sene, oyunlarin Options menusunde yepyeni bir madde eklenmiyor artik..e kac yil durursun ki, gelistirirsin birseyler..umarim bu vesile olurda hizlanir tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş apple kafasıyla ONE HARDWARE UNDER HEAVEN şekli gudik standarda hapsedilmesine ne meraklı insanlar var. Dağdaki çobanın makinesiyle benim makinem neden bir olsun? O eziyeti, çileyi, zaten apple ve nintendo'dan çektiğimiz yetmemiş gibi burada da istiyorsunuz, şaka gibi. Kapalı devre sistem kafası en son burayı da ele geçirsin de donanım gelişimi 100 yıl dursun sonra değil mi?

st gaben neyse ki sağduyu sahibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...