applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 o arada aldim kutu sutu yaslandim bir kuytuda iciyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bingildak said: eğer hatunu gerçekten elde etmek istiyorsan, seven silkilir silken sevilir temellerinden ayrılma. istisnasız olarak çalışır. Su o kadar dogru ki, hele Turk kizlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 applev0dka said: o arada aldim kutu sutu yaslandim bir kuytuda iciyorum.. AHAHAHAHAHAGASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Öğle yemeğine gideceksiniz bari tavuk dürüm falan ısmarlayayım deme.. Öğlen yemeği ne ya Öğlen yemeği Öğlen yeme Öğlen ye Öğlen Öğh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Shean said: Red said: zonede'den sonrasını okumadım kişisel'de troll yok. boşuna ilk sayfayı sabote etmeyin. telefon konuşmasını yazıyorum. fikir verin lütfen. -yarın senle konuşmam gerek. buluşabilir miyiz? -ne oldu? biri benim hakkımda birşey mi dedi? -ne alakası var? sen ve ben ile ilgili. diğerlerinin alakası yok. -ya böyle şeyleri sevmiyorum ben. -ne demek istiyorsun? sevmiyorum derken? -merakta kalıyorum--- neyse kapı çaldı yarın konuşuruz. -şimdilik telefonda geçiştirebilirsin ama yarın lütfen geçiştirme. konuşalım düzgün şekilde. tamam mı? -tamam. ŞU AN O KADAR KÖTÜ BİR SON GÖRÜYORUM Kİ TÜM DÜNYAYI PATLATABİLİRİM. http://i.imgur.com/8RlqqQJ.jpg GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 TAMAM BU KADAR. YARIN KATLİAM VAR. şaka maka red edilirsem üzülürüm ama en azından kesinlik kazansın ya. lütfen yani. arkadaş olarak devam etmek istiyorum yine de. sadece şu olay kesinlik kazansın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Shean said: arkadaş olarak devam etmek istiyorum yine de daha gidecek çok yolun var genç çekirge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Shean said: arkadaş olarak devam etmek istiyorum yine de. su tamamen kendini kandırmaca. konusursun olumsuz olursa bitir orada yoksa devam eder. senin acından devam eder hatun keyfine bakar. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi yapıcak birşey yok. sen red yiyorsun. bitti. olayın bundan sonrası yok. olsa bile falloş olur duygular. o konu kapanmalı red yedikten sonra. arkadaş olarak devam edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Reddecek. Arkadas olarak kalma. Bir boka yaramaz o arkadaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Dünyanın en tırt işi arkadaş olarak devam etmektir... İlişkiden sonra ya da red edildikten sonra... Arkadaş bulursun bir sürü, olmuyorsa usulca kaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 olmaz o iş hacıdayı "gel yarın bi kahve içelim" deseydin daha iyiydi "gel senle bir şey konuşcaz" da ne? kalorifere çağırsan daha anlamlıydı en azından daha net bir sinyal olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 arkadaş olarak kalmak istediğinden senin : silken sevilir, seven silkilir mantığını anlamadığına kanaat getirdim. başarısız olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 BabacumMostors said: olmaz o iş hacıdayı "gel yarın bi kahve içelim" deseydin daha iyiydi "gel senle bir şey konuşcaz" da ne? kalorifere çağırsan daha anlamlıydı en azından daha net bir sinyal olurdu dedi karısı tarafından freindzonelanan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Shean said: arkadaş olarak devam etmek istiyorum yine de. lol wut duygusal değil mantıkla lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 BabacumMostors said: dedi karısı tarafından freindzonelanan adam AHHAHAHAHA SESLİ GÜLDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 o nasıl laf yav? gel bişey konuşcaz senle gardaş diyip koluna girmiyorum sonuçta. insanlıkla senle birşey konuşmam lazım. diyorum. kötü birşey değil bence ama bu arkadaşlık konusu saçma şeyler doğurabilir. o konuda haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Shean said: abi yapıcak birşey yok. sen red yiyorsun. bitti. olayın bundan sonrası yok. olsa bile falloş olur duygular. o konu kapanmalı red yedikten sonra. arkadaş olarak devam edilsin. red olduktan sonra daha ne dusunuyosun ki, yol ver. ne kadar cok duygusal takılırsan o kadar cok uzulursun. @bıngıldak reyzin anlatmak istedigi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Arkadaş olup sevgililerini mi dinleyeceksin? O: Berke çok hoş ama vücut yok ama beni çok güldürüyoooo Sen: (allah belamı versin de kurtulayım...) yaaa berke çok iyi insan di mii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi ben lisede platonik aşık olduğum kızdan ilk sevişmesini dinledim ertesi günü, hayatımdaki en acı deneyimlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yekeyeke said: Arkadaş olup sevgililerini mi dinleyeceksin? O: Berke çok hoş ama vücut yok ama beni çok güldürüyoooo Sen: (allah belamı versin de kurtulayım...) yaaa berke çok iyi insan di mii... abi belki meric kontenjanından sansı olur ama onu da beceremez arkadas belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kendi suratımı görmek isterdim ya o anlatırken, nasıldım acaba, lapa bok çalmışlar gibidir herhalde suratıma asdhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bingildak said: abi ben lisede platonik aşık olduğum kızdan ilk sevişmesini dinledim ertesi günü, hayatımdaki en acı deneyimlerden biriydi. o da çok acıymış be http://i.imgur.com/FZHfwvF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 insanda(kadında daha barizdir) ego tatmin duygusu vardır, sen açıldıktan sonra "arkdşlğmz bzlsn istmyrm" derse yol ver. yoksa hoşlandığını bildiğin için, seni ara ara dürtecektir egosunu tatmin etmek için. sen de "anaaa bak şimdi böyle dedi, acaba ne demek istiyor hihihiğ" diye düşüneceksin. sen bi daha zorlasan "ama bunu konuşmuştuk abdullah" diyecek falan filan. kısacası; olmuyorsa yol vermelisin başka alternatif olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar