benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ne yaparsanız yapın gururunuzu ezdirmeyin
Shean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 +1 gerek yok uzatmaya topic kitlenebilir. rapini vermeyi unutmuşum tüm arkadaşlara. rapler benden.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9-De7LkyFmU
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 eyvah çocuğun yazış stili fena. bence ayrı bir topicte motivasyon konuşmaları yapalım.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ya söylemiyim dedim sen konuşmadan önce de 3 yıl boyunca yazdıysan ve kız seni dirsek mesafesinde tuttuysa o iş olmaz zaten. Kızlar erkekler gibi bekledikçe bilenmiyor, bekledikçe akılları kayıyor aksine. Tanıştıktan kısa bir süre sonra yürüseydin eğer bu tepkiyle karşılaşmazdın kesinlikle. Şimdi hatun aha sıçtık diyip 18 yaşın da tecrübesizliğiyle iyice sıvamış. Gerçi hiç takma kafana, ortada rezillik falan yok. Zor duruma falan da düşmezsin hiç bir şekilde. Ha arkadaşların seni öyle bir duruma düşürürlerse de olmaz olsunlar. Şimdi git ve başka kızlara yazmaya başla!
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: istemez atara gel, daha dün kızla konuşcam die internette dert yanıyor, bugün atar yapıyor sdfs.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: direk anlatıyorum. olayı süslemeye gerek yok. senle sevgili olma düşüncesi tiksindiriyor beni. midemi bulandırıyor dedi. kardeşimsin düşüncesini atmış kafasında. hiç öyle muhabbetlere girmediğimiz halde. rezilsin falan. sonra "tamam sus. hoşçakal." dedim kalktım gittim. 5 kere red yedim bunla beraber. en ağırı buydu. rezillik. Bu nasıl bir cevap abi gerçekten senin bulduğun abla insan değilmiş ki? Yetiştirilme tarzı bunlar hep, boşver.
Shean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bombilo said: Shean said: istemez atara gel, daha dün kızla konuşcam die internette dert yanıyor, bugün atar yapıyor sdfs. abi ne bekledin? gurur diye birşey var. öyle red edildikten sonra dibinde mi durucam bi de?
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çekip vurucan aslında, ya benmsin ya kara topragın
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 atarı buraya değil kız döndüğünde kıza yapacan ozaman - ki eğer anlattığın kadar kezbansa yakında kimseyi bulamayacağından sana gelir merak etme.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çıkarıp masaya vursa daha faydalı olabilirdi belki. alete bağlı tabi o da, gülmekten kırılma ihtimali de var :(
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Lancelion said: 18-3 = 15 bu mantikta pati halki 25-10=15 tek farki 90larin ergenleri ile 2000 ergenleri sdf
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 18 yaşında 5 kere red yemek de ayrı bir olay bu arada, doğru topa girdiğinden emin ol bence bir kere, bir sıkıntı var orada.
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 "istemez" tavrı iyi bence abi. yani bu yolda kafasına takmadan devam etmeli bence. silktir et koçum. daha 18 yaşındasın sanırım. üniversiteye gidicen daha. neler olucak neler. üniversitede kızlar teklif ediyo hem. sen oturuyon kafede , pudra şekerli marmelatlı kurabiyeni yerken kızın biri geliyo akşam dışarı çıkalım diyor.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 18 yasinda falan ne dramalara girip cikiyosunuz ya gerci ben de giriyomusumdur da gerek yok gibi geliyor yok friendzone bitecek, arkadasimin askina yazsam ne olur falan filan gece uyuyamamak falan heieju
Shean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 diaboliq said: "istemez" tavrı iyi bence abi. yani bu yolda kafasına takmadan devam etmeli bence. silktir et koçum. daha 18 yaşındasın sanırım. üniversiteye gidicen daha. neler olucak neler. üniversitede kızlar teklif ediyo hem. sen oturuyon kafede , pudra şekerli marmelatlı kurabiyeni yerken kızın biri geliyo akşam dışarı çıkalım diyor. SPĞKGPĞSDFKLGPĞSDFKLGHKSDFĞHKLÜ abi lanet olsun bu nasıl bir fantezi sdgposjkf
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 18 yaşında olmak suç mu arkadaş? senin şimdi hissettiklerin duygu da 18 yaşındakinin hissettikleri duygu değil mi? ne ezdiniz adamı 18 yaşında diye.
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bir patiye yapılan bu aşağılayıcı tavır çok gücüme gitti. yok mu aranızda 18-20 yaşlarında yakışıklı kardeşi, kuzeni olan. gitsin kızın dibini düşürüp öylece bıraksın aynı bizim patiye yaptığı gibi. yazık lan karşındaki hayvan olsa böyle konuşulmaz!.. tamam sakinim.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 senko said: Shean said: direk anlatıyorum. olayı süslemeye gerek yok. senle sevgili olma düşüncesi tiksindiriyor beni. midemi bulandırıyor dedi. kardeşimsin düşüncesini atmış kafasında. hiç öyle muhabbetlere girmediğimiz halde. rezilsin falan. sonra "tamam sus. hoşçakal." dedim kalktım gittim. 5 kere red yedim bunla beraber. en ağırı buydu. rezillik. rezillik fln yok hocam ortada, onu bi çıkar kafandan. kıza söyledin o da reddetti, bundan sonra saçma sapan işkence çekmiyeceksin işte... şu. sallamaya gerek yok ggnore diye mesaj at son olarak. atma.
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: TAMAM BU KADAR. YARIN KATLİAM VAR. şaka maka red edilirsem üzülürüm ama en azından kesinlik kazansın ya. lütfen yani. arkadaş olarak devam etmek istiyorum yine de. sadece şu olay kesinlik kazansın istiyorum. lan gencliim falan diyosun gecen seneye kadar senin su yasadiklarini cete kizi (saka degil sdfgh) hells angels dan sevgilisi falan vardi bi ara kizin gecmisi hayati bi sir sen yine acik biseye asik oldun ben sir olan bir kiza asik oldum gg olursan soyle pm den skype at 2 ergen dertlesiriz sdfg ama bitiyo kanka 2.5 sene sonunda iyiyim neyse pm lersin kotu giderse skype ini
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lan yazdim ben bunuda sonuc daha belli degil dimi? sdf
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Vidar said: 18 yaşında olmak suç mu arkadaş? senin şimdi hissettiklerin duygu da 18 yaşındakinin hissettikleri duygu değil mi? ne ezdiniz adamı 18 yaşında diye. forumun %90'ı kendini alpha sanan omegalardan oluşuyor abi. pati albümde belliydi o "sadece konuşanlar" tayfası hsdfjg
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 liberal said: Vidar said: 18 yaşında olmak suç mu arkadaş? senin şimdi hissettiklerin duygu da 18 yaşındakinin hissettikleri duygu değil mi? ne ezdiniz adamı 18 yaşında diye. forumun %90'ı kendini alpha sanan omegalardan oluşuyor abi. pati albümde belliydi o "sadece konuşanlar" tayfası hsdfjg teen wolf izleyen biri daha <3
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Abi forumun %90'ı beyinsiz siz hala da alt kırılımlara bakıyorsunuz.
Öne çıkan mesajlar