Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flatmate-Evarkadaşı vs

Flam

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

Holy said:

Salonda bilgisayar olunca karşılıklı mı 31 çekilecek?

ahaha ayı ya hahaha

Abi şu an sevgilim ve onun kız arkadasıyla yaşıyorum.

Ve gerçekten çok gergin. Sadece ikisi de işe gittiginde morning glory patlıyor. Ve masam hatunun önünde duvara dayalı, yani agzımın tadıyla güzel kızlara bakamıyorum. Çay koymaya gidiyor, öyle kesebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Abi şu an sevgilim ve onun kız arkadasıyla yaşıyorum.

Ve gerçekten çok gergin. Sadece ikisi de işe gittiginde morning glory patlıyor. Ve masam hatunun önünde duvara dayalı, yani agzımın tadıyla güzel kızlara bakamıyorum. Çay koymaya gidiyor, öyle kesebiliyorum.

tier 3'e erişilmiş bazı konularda. yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

yemek yaparken sigara içmeyi nasıl beceriyorlar lan? kül falan dökülür bok gibi iş.

Cıx. Dökülmüyor. Artık ustası oluyorsun bu konuda.

*usta, ne diyon bu hususta* - kötü kedi şerafettin

azzael said:

özelden yazdım numaramı. ev eşyaları var artı sana yatağım bile var. bahçelievlerde oturuyorum ev değiştirmeyi düşünüyorum. mecidiyeköy şişli civarlarında. ha hatta kedimde var :)

Aradım sanırım daha görmedin. Görünce dönmeni bekliyorum :)

Gaboo said:

3+1 tutun da 3. olarak geleyim ben de

Uygun benim için, ilk postta yazdığım kurala riayet edeceksen neden olmasın :) (bkz. salonda takılırız biz, birbirimizin yüzünü görür iki lafın belini kırarız kuralı). Önce bir azzael'e ulaşayım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ev Arkadaşı buldum. Hepinize çok teşekkürler.

kızın kasım'a kadar sözleşmesi olduğu için önce onun eve geçeceğim çünkü ev arkadaşı gitmiş, o sırada da kasıma kadar da kadıköydeki evlere bakacağız.

Kadıköyde, metrobüs'e yakın kısımlarda(bahariye falan da olabilir 6-7 dakika yürüyebilirim sabahları) dikkatinizi çeken bir ev olursa PM kutumu şenlendirebilirsiniz.

3+1 olacak.

Şu an ortalama, temiz sayılabilecek 3+1'ler 1100-1200 civarı. o civarlarda olanlara bakıyoruz. Odaları geniş bir 2+1'e de fitiz. misafirlerimizi salonda yatırabileceğimiz yer olsun yani.

Bi'tanesiniz lan. Hepiniz uğraştınız ne bileyim en silklemeyeni bile uplamış olmak için upladı, görünsün istedi. iyi dileklerini söyleyenler filan. eyvallah brüler.

Evi bulup taşındığımızda buradan haber veririm. Canı sıkılan çıkar gelir. Kapım size açık her daim.
Sosyal ağlarda paylaş

heee biliyordum bu tepkiyi vereceğinizi.

iyi kız iyi. içmesini falan biliyor evi az çok temiz tutuyor, surat asıp evde gezdiğinde "noldu canım" geyiklerine girmiyor kafa silkmiyor. eh insan bir ev arkadaşından başka ne ister. en fazla evde boxerla değil şortla gezmek zorunda kalacam. Ona da insaniyetli bir ev arkadaşı için katlanılır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...