Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: bezlenen bebek pozisyonunu almıştır belki. yapıyorlarya filmlerde. Bu isim aklıma gelmemişti. Ben "beceriksiz beden öğrencisi pozisyonu" olarak adlandırıyorum.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: Liebe said: bingildak said: liebe 10 yıl basurunu kaybetmeden hayatına devam edince herhangi bir aydınlanma, buff, achievement falan geliyor mu? mevzulara diğerlerinden farklı perspektifle bakma yetisi geldi mi mesela? 3. göz misali? tabi canım adamın oturuşu değişiyor bir defa. görenler vay be çok taşşaklı, oturaklı, asil bir havası var diyor. bilmiyor ki aslında basur azacak korkusundan nazikçe oturduğumuzu... şaka bir yana bendeki öyle kanamalı falan değil, ilk zamanlar böyle şişlik ve acıma vardı ama şimdi hafifçe bir şiş var acı macı yok o yüzden tedavi olma konusunda hevesli değilim, zaten götümün parmaklanması falan aklıma geldikçe sıkıntı basıyor suaheua ulan ya hoşuma giderse ya gizli homoysam uahesuahu Şişlik yaptığında merhem falan sürerken dokunuyor muydun memeye "acıyor mu, acısı geçti mi" falan diye? yok abi zaten parmak kadar ucu sokunca anlıyorsun ne olup bittiğini auehau
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: imamizer said: bezlenen bebek pozisyonunu almıştır belki. yapıyorlarya filmlerde. Bu isim aklıma gelmemişti. Ben "beceriksiz beden öğrencisi pozisyonu" olarak adlandırıyorum. nalları dikmek de denilebilir.
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Liebe said: Sorieno said: Liebe said: bingildak said: liebe 10 yıl basurunu kaybetmeden hayatına devam edince herhangi bir aydınlanma, buff, achievement falan geliyor mu? mevzulara diğerlerinden farklı perspektifle bakma yetisi geldi mi mesela? 3. göz misali? tabi canım adamın oturuşu değişiyor bir defa. görenler vay be çok taşşaklı, oturaklı, asil bir havası var diyor. bilmiyor ki aslında basur azacak korkusundan nazikçe oturduğumuzu... şaka bir yana bendeki öyle kanamalı falan değil, ilk zamanlar böyle şişlik ve acıma vardı ama şimdi hafifçe bir şiş var acı macı yok o yüzden tedavi olma konusunda hevesli değilim, zaten götümün parmaklanması falan aklıma geldikçe sıkıntı basıyor suaheua ulan ya hoşuma giderse ya gizli homoysam uahesuahu Şişlik yaptığında merhem falan sürerken dokunuyor muydun memeye "acıyor mu, acısı geçti mi" falan diye? yok abi zaten parmak kadar ucu sokunca anlıyorsun ne olup bittiğini auehau Nihayetinde soktun yani. Tamam homoluğa hoşgeldin.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hiç öyle bi pozisyon denemedim anasını satiim neymişsiniz be sfsdf hadi oldu da yaptık hatunun orayı incelemesini için nasıl bir açıda sevişiyor olmak lazım abi ikiye mi katladınız hatunu
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: Liebe said: Sorieno said: Liebe said: bingildak said: liebe 10 yıl basurunu kaybetmeden hayatına devam edince herhangi bir aydınlanma, buff, achievement falan geliyor mu? mevzulara diğerlerinden farklı perspektifle bakma yetisi geldi mi mesela? 3. göz misali? tabi canım adamın oturuşu değişiyor bir defa. görenler vay be çok taşşaklı, oturaklı, asil bir havası var diyor. bilmiyor ki aslında basur azacak korkusundan nazikçe oturduğumuzu... şaka bir yana bendeki öyle kanamalı falan değil, ilk zamanlar böyle şişlik ve acıma vardı ama şimdi hafifçe bir şiş var acı macı yok o yüzden tedavi olma konusunda hevesli değilim, zaten götümün parmaklanması falan aklıma geldikçe sıkıntı basıyor suaheua ulan ya hoşuma giderse ya gizli homoysam uahesuahu Şişlik yaptığında merhem falan sürerken dokunuyor muydun memeye "acıyor mu, acısı geçti mi" falan diye? yok abi zaten parmak kadar ucu sokunca anlıyorsun ne olup bittiğini auehau Nihayetinde soktun yani. Tamam homoluğa hoşgeldin. sağolun beyler hoşbuldum napak arada toplanıp sevişek mi beyler http://www.ilaclarrehberi.com/wp-content/uploads/ilaclar/6194-1.png procto gylvonol merhem bu işte bu arada :'( 2 numara :'(
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kapağını kapatmayı unutmasınlar diye 3. görseli de koymuş, adam o durumdan sonra kapağı açık unutur mu lan hahaha
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 diaboliq said: kadınlar basur oluyo mu lan? yes
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Liebe said: hiç öyle bi pozisyon denemedim anasını satiim neymişsiniz be sfsdf hadi oldu da yaptık hatunun orayı incelemesini için nasıl bir açıda sevişiyor olmak lazım abi ikiye mi katladınız hatunu Çizerek açıklamaya çalıştım. Ayrıca POV'u da ekledim. Arkadaşlar dikkat edelim. Hayırlı forumlar.
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 o merhemin ucundaki şeyde aralıklarla delikler var.YANİ SOKUNCA SADECE UCUNDAN ÇIKMIYO HOMOJEN DAĞILIYO KREM
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: Liebe said: hiç öyle bi pozisyon denemedim anasını satiim neymişsiniz be sfsdf hadi oldu da yaptık hatunun orayı incelemesini için nasıl bir açıda sevişiyor olmak lazım abi ikiye mi katladınız hatunu Çizerek açıklamaya çalıştım. Ayrıca POV'u da ekledim. Arkadaşlar dikkat edelim. Hayırlı forumlar. benimki o pozisyona girecek kadar büyük değil. büyük olanlar düşünsün.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi onu öyle yapcagına sırtını değil yüzünü dön biraz daha zor oluyor daha çok eğilmek zorunda kalıyorsun tutturmak için ama göt sağlamda kalıyor
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi o kadar enteresan pozisyonlara girmeye gerek yok, toplara cila çekileceği zaman zaten baya aşağılara iniyor toplarınız büyükse. kalçayı biraz kaldırdın mı direk göz ucuyla tanışırlar.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kıçı sıkıyorsun o zamanda. basurla yaşam dersleri vol1.
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi topik çok güzel oldu. BEYLER BOZMUYORUZ, BÖYLE DEVAM BEYLER ŞIMARMAK YOK. BİREYSEL OYNAMIYORUZ.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 diaboliq said: kadınlar basur oluyo mu lan? herıld yani
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi ayrıca basur dediğin öyle 200 metre eyfel gibi bişi deil ki. tam anüsün orda ufacık bişi öyle domalıp incelettirmediğin sürece problem teşkil etmiyor yani
barbu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Psikolojik BASUR olucaz hepimiz topik yüzünden.
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Liebe said: abi onu öyle yapcagına sırtını değil yüzünü dön biraz daha zor oluyor daha çok eğilmek zorunda kalıyorsun tutturmak için ama göt sağlamda kalıyor Yalnız burada, arkanı dönerek belden tutup momentumu arttırma şansın var. Bir de bu açıdan anal münasebet çok daha kolay oluyor.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kadın ve basurla ilgili ilginç bir anım var ama başım belaya girecek diye anlatamıyorum. ayrıca keyif sigarası yaktığında matematik problemleri çözmeye çalışmıyorsan toplar cilalanırkende hiçbir yerini sıkmaz arkana yaslanır keyfini sürersin, erkeklik bunu gerektirir.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi yanakları böyle ikiye ayırıp açmadığın sürece gözükme ihtimali çok az yani ondan dolayı dert etme o kadar asheuah ass-licking olmuş galiba bu arada beyler sıkıştırın bıngıldağı dökülsün hmene
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: kadın ve basurla ilgili ilginç bir anım var ama başım belaya girecek diye anlatamıyorum. ayrıca keyif sigarası yaktığında matematik problemleri çözmeye çalışmıyorsan toplar cilalanırkende hiçbir yerini sıkmaz arkana yaslanır keyfini sürersin, erkeklik bunu gerektirir. Bireysel yok. Lütfen contribute edelim. Dinliyoruz.
Öne çıkan mesajlar