Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para koymus cocugu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkes ne guzel amerikada ya!! Ben de gitmek istiyorum. Menhetinda pentauzda oturayim sentril parka karsi cay simit yapayim sabahlari. Madirfakir diyim falan. Olmuyo ama iste.
Mesaj tarihi:
chrome said:

Herkes ne guzel amerikada ya!! Ben de gitmek istiyorum. Menhetinda pentauzda oturayim sentril parka karsi cay simit yapayim sabahlari. Madirfakir diyim falan. Olmuyo ama iste.

central parka karsi penthouse kac para haberin var mi?
Mesaj tarihi:
ya bu sequo denen adam, yarın bir gün "Sattım ulan bütün arabalarımı (nesi var bilmiyorum). Gidip Tibet'te budist rahip olacağım" dese. Bu seferde kalkıp "Yuuuuh görgüsüz. Budist rahip olmak için Tibet'e gidiyor" falan dersiniz siz.

Var yani o potansiyeliniz.
Mesaj tarihi:
topic gayet normal bi topicti bu arada. içinde herhangi bir para lafı bile geçmiyordu. dünyadaki ilk 5 m5ten biri olacaktı bu konuda vs.

fatura sandığınız şey yerine de yapılacaklar listesi vardı.
Mesaj tarihi:
mesela black niye banlanmıyo herifin her açtığı topice gidip bininci mal deyişi adama. mesela blackice niye banlanmıyo, anlamıyorum.

lafı para koymuş, başkası topic açmış sanki ona koymuş gibi. ben anlamıyorum bu garip komplekslerinizi hakkaten. sevmemek falan değil dert. sevmemeyi bile çirkinleştirmeden başaramıyosunuz.
  • Yeni Oluştur...