Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 dayi da hiçbir reaksiyon gostermemis ki analiz edilmiyor yapti mi yapmadi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 işallah ananı da ellemişlerdir diyen kızın ne haklılığı olacak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 adam anlamamış mevzuyu. nabıyor la bu diye bakınıyor. aslında taciz eden birisi olsa tepki gösterebilirdi ne alakası var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 safi et kız. ha danayı ellemişsin ha bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 e sağlıklı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 https://czcdn-cemzoocom.netdna-ssl.com/data/avatars/l/16/16031.jpg?1376025398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Nekro said: dayi da hiçbir reaksiyon gostermemis ki analiz edilmiyor yapti mi yapmadi diye. abi bence sırf şurdan adamın suçsuz olduğu anlaşılabilir lan. suçlu olan adam anında orada savunma psikolojisine geçer. bişey yapmamışsan, öyle takılıyosan biri dönüp aniden sana böyle bişey söylese mindfuck olur bi 3-4 saniye kalırsın öyle. ayrıca kız bariz attention whore abi, paylaşımlara gel ya teyallam. ha bi de son olarak videodan kızın oturduğunu dayının ise ayakta olduğunu tahmin ediyorum ve dayı kızın önünde. hatta şu otobüsün ortasında solda önü boş olan koltukta oturuyor kız, dayı da önündeki boşlukta. oradan nasıl taciz edebilir allasen. BEN DAYI SUÇSUZ DİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 atladığımız bir husus var, dayı kızı, psişik olarak, mind flayer olarak taciz etmiş olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Kanıt sunma yükümlülüğü, suclıyana aittir. öle internetten insan afişe ederek naptığını sanıyoki bu kız? haksız suclamadan, karalamadan vs vs dava acsa kazanır adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 adam suçlu olsa hemen tepki mi verirdi? Allah aşkına, durduk yere sokakta bir adama inşallah ananı da ellemişlerdir diyemezsin. Ölüm tehlikesi var ucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 taciz edilebilir olmak için zayıf, fit ve güzel olmak gerekmiyor ya. abartmamak lazım. gerçekten taciz edilmiş olabilir yani. en sonunda hemcinsleri gibi onun da başına gelmiştir. sonra taciz edilmenin haklı gururuyla fotoyu çekip paylaşmıştır işte, inanmayanlar olursa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi isterse candice swanepol olsun ne fark eder.. kanıt yok bişi yok, toplumsal alanda karalama yapıyosun, iftira atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 benim merak ettiğim bu olaylardan sonra ne oluyor. arkadaki adam hemen kalkıyor sanırım birşeyler yapmak için. tacizci adam orada kıza el kaldırmadıysa iyi.. hala güncelleme yapmadı mı bu kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kız hemen otobüsten indim demişti, duraktaymış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185141_571405906253205_282623150_n.png fatgirl hashtagini gören bi ben miyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 moriarty said: Red said: aa şişkoymuş. şişko özgüveni ve kendini beğenmişlik durumu vardır kesin. amca suçsuz. ABİ #fatgirl diye taglemiş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ya madem taciz edildi orada tepki verip bağırsaymış, böyle kaydedip nete koyması attention whoreluk sadece, keşke dayı hakkını arasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Abi kızdaki bacak 300 kg squat yapan adamlarda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 mahalleyi doyurur net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 herkesin düşüncesi aynı şekilde gelişmiyor belki kız çok hırs yapmıştır adama zarar vermek istediği için böyle bir yola başvurmuştur. o anın şokuyla kim olsa mantıklı düşünemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 aktiftablet said: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185141_571405906253205_282623150_n.png fatgirl hashtagini gören bi ben miyim ya https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/roberto-carlos-bacagi_39618.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 "Tatar Ramazan" said: ya madem taciz edildi orada tepki verip bağırsaymış, böyle kaydedip nete koyması attention whoreluk sadece, keşke dayı hakkını arasa senin götünü ellesek sen bile tepki veremezsin doğru düzgün ne diyorsun sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Rewendor said: baştan aşağı çarşaflı,hiçbir hattı belli olmayan kadını gözüyle soyan var. bunu ben rahatsız olsunlar diye yapıyorum sürekli hamam böceklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar